نسیم گیلان -
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش گیلان بهمناسبت هفته پدافند غیرعامل مراسمی با حضور نرگس دستیارمدیرکل آموزش و پرورش استان در هنرستان ستوده خشکبیجار برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مدیرکل آموزش و پرورش با گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل بر اهمیت فرهنگسازی و آموزش مفاهیم پدافند غیرعامل در مدارس تأکید کرد و نقش دانشآموزان را در تحقق اهداف این حوزه مهم دانست.
در این مراسم زمین چمن مصنوعی هنرستان ستوده منطقه خشکبیجار افتتاح شد.
شایان ذکر است اجرای این زمین چمن با همت اداره آموش و پرورش منطقه خشکبیجار، تلاش دانشآموزان هنرستان ستوده، همکاری کادر آموزشی و اجرایی این مجموعه و حضور خیرین انجام شده است که نشاندهنده روحیهی خودباوری، مسئولیتپذیری و مشارکت دانشآموزان در فعالیتهای عمرانی و فرهنگی مدرسه است.
در پایان مراسم نیز برنامههایی در راستای معرفی اصول پدافند غیرعامل و نقش آن در ارتقای ایمنی محیطهای آموزشی برگزار شد.




