دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

درخشش آفتاب پاییزی در گیلان از امروز

درخشش آفتاب پاییزی در گیلان از امروز
نسیم گیلان - مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با خروج سامانه بارشی، آسمان استان تا چهارشنبه صاف تا نیمه ابری و دمای هوا ۳ تا ۶ درجه سلسیوس افزایش می‌یابد.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: با خروج سامانه بارشی، آسمان استان تا چهارشنبه صاف تا نیمه ابری و دمای هوا 3 تا 6 درجه سلسیوس افزایش می‌یابد.

نسیم گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ محمد دادرس گفت: با خروج سامانه بارشی، از عصر امروز آسمان گیلان تا چهارشنبه صاف تا نیمه ابری همراه با وزش باد جنوبی به ویژه در مناطق کوهستانی و افزایش 3 تا 6 درجه‌ای دمای هوا پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه گرم‌ترین منطقه گیلان در شبانه روز گذشته، منجیل با 31 درجه دما و خنک‌ترین منطقه، اسب وونی تالش با 8 درجه دما گزارش شد، افزود: دمای فعلی رشت مرکز گیلان، 24 درجه سلسیوس و رطوبت هوای این شهر 60 درصد است.
مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: دریای خزر هم تا چهارشنبه برای فعالیت‌های دریانوردی و صید مناسب پیش بینی شده است.
دادرس از خروج سامانه جنوبی از آسمان استان و بارش تناوبی باران از عصر چهارشنبه تا جمعه خبر داد.


نظرات شما