نسیم گیلان - فرمانده انتظامی لاهیجان از شناسایی و دستگیری عامل آتش زدن کیوسک پلیس راهور در ۱۸ دی ماه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سرهنگ شریف رحیمی گفت: د ر پی اقدام چند تروریست ۱۸ دی ماه در به آتش کشیدن کیوسک پلیس راهور واقع در میدان شهدا لاهیجان ، شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با اقدامات اطلاعاتی و استفاده از تجهیزات نوین پلیسی، محل اختفاء متهم اصلی پرونده مردی ۴۰ ساله شناسایی و در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی لاهیجان گفت: متهم در بازجویی ماموران پلیس، به بزه ارتکابی خود تحت تاثیر رسانههای معاند اعتراف کرد.
سرهنگ رحیمی افزود: برخی افراد با سوء استفاده از فضای کنونی کشور درصدد برهم زدن نظم و امنیت عمومی هستند که با برخورد قاطع، قانونی و بدون اغماض پلیس مواجه خواهند شد.