نسیم گیلان - رئیس اداره پارک ملی بوجاق کیاشهر گفت: یک قوی گنگ که توسط دوستداران طبیعت به این اداره تحویل داده شده بود، پس از تیمار و اطمینان از سلامتی در تالاب بوجاق رها شد.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ یعقوب رخش بهار با اشاره به اینکه تالابهای استان گیلان مهمترین زیستگاه زمستانگذرانی قوها در کشور هستند گفت: دوستداران طبیعت یک قوی گنگ را که زخمی شده بود پیدا کرده و به اداره پارک ملی بوجاق کیاشهر تحویل دادند و کارشناسان این اداره، این قوی زخمی را پس از تیمار و اطمینان از سلامتی در تالاب بوجاق رها کردند.
وی با بیان اینکه قوی گنگ نسبت به دیگر قوها جثه بزرگتری دارد و از بزرگترین و زیباترین پرندگان آبزی است گفت: این پرندگان مانند دیگر اعضای خانواده اردکیان گیاهخوار هستند و از گیاهان آبزی تغذیه میکنند البته گاهی نیز از موجودات ریز زیرآبی و به ندرت ماهیها را نیز میخورند.
رئیس اداره پارک ملی بوجاق با بیان اینکه بر اساس قانون شکار و صید هر گونه شکار و یا زندهگیری حیات وحش از جمله پرندگان وحشی جرم بوده و قانونگذار برای آن مجازات تعیین کرده است، از دوستداران محیط زیست و حیات وحش خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در حوزه شکار و صید، موارد را به نزدیکترین ادارات حفاظت محیط زیست و پاسگاه محیطبانی یا سامانه رایگان ۱۵۴۰گزارش دهند.