دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴
اقتصادی

در ۷ ماه امسال

جریمه ۴۳ میلیارد تومانی متخلفان عرضه مرغ گرم در گیلان

جریمه ۴۳ میلیارد تومانی متخلفان عرضه مرغ گرم در گیلان
نسیم گیلان - مدیر کل صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهر، صاحبان ۲۸۳ واحد عرضه کننده مرغ گرم در استان به دلیل تخلف، بیش از ۴۳ میلیارد تومان جریمه شدند.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیر کل صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهر، صاحبان 283 واحد عرضه کننده مرغ گرم در استان به دلیل تخلف، بیش از 43 میلیارد تومان جریمه شدند.

نسیم گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ تیمور پورحیدری گفت: با اجرای طرح‌های نظارتی و انجام هزار و 78 مورد بازرسی، از ابتدای سال تا پایان مهر ماه، صاحبان 283 واحد صنفی عرضه کننده مرغ گرم، به دلیل تخلف بیش از 43 میلیارد و 600 میلیون تومان جریمه شدند.
وی با بیان اینکه بیشترین موارد تخلف در حوزه عرضه مرغ گرم در استان گران فروشی و عرضه خارج از شبکه بود، افزود: همچنین بازرسان صمت استان امسال 215 پرونده قاچاق کالا به ارزش بیش از 56 میلیارد تومان را پس از 2 هزار و 357 مورد بازرسی ثبت کردند که بیشترین این پرونده‌ها مربوط به کالا‌های سلامت محور دارویی و آرد بود.
وی با اشاره به نتایج نظارت بازرسان صمت استان بر بازار آرد و نان اشاره کرد و گفت: در مجموع 6 هزار 908 مورد بازرسی در این حوزه انجام و هزار 663 پرونده تخلف به ارزش 13 میلیارد و 700 میلیون تومان تشکیل شد.


نظرات شما