نسیم گیلان

آخرين مطالب

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد استان البرز:

خدمت به خانواده شهدا، عین رضایت الهی است اقتصادی

خدمت به خانواده شهدا، عین رضایت الهی است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - حجت‌الاسلام والمسلمین رزاقی در آیین معارفه خود به‌عنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، با اشاره به روایت قدسی «أنا خلیفه فی أهل الشهید» گفت: خداوند متعال خود را جانشین شهید در میان خانواده‌اش قرار داده و رضایت آنان، رضایت پروردگار است؛ از این‌رو خدمت به خانواده شهدا، صرفاً وظیفه‌ای سازمانی نیست، بلکه عبادتی عمیق و مسیری به‌سوی رضوان الهی است.

به گزارش «ایثار»، حجت الاسلام و المسلمین رزاقی صبح امروز در آیین معارفه خو به عنوان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، ضمن تقدیر از حسن اعتماد مسئولان بنیاد، گفت: در آغاز سخن، لازم می‌دانم از حسن‌ظن و اعتماد بزرگوارانی همچون حجت‌الاسلام والمسلمین دوست‌محمدی، حاج آقای زاهدی، جناب آقای دانش‌کهن و دیگر عزیزان و مسئولان بنیاد شهید استان البرز صمیمانه تشکر کنم که این فرصت را برای خدمت به این مجموعه مقدس فراهم کردند.»
وی با اشاره به جایگاه والای شهدا و خانواده‌های معزز آنان، به روایتی از مرحوم طبرسی در مجمع‌البیان استناد کرد و گفت:در این روایت قدسی، خداوند متعال می‌فرماید: «أنا خلیفهٌ فی أهل الشهید»؛ یعنی من، جانشین شهید در میان خانواده او هستم. این تعبیر بسیار بلند و پرمعناست؛ چراکه نه ملائکه، نه پیامبران و نه اولیاء الهی، بلکه ذات اقدس پروردگار متعال خود را جانشین شهید در میان بازماندگانش معرفی می‌کند. این نکته، عمق عظمت و قداست مقام شهید را به‌روشنی نشان می‌دهد.»
وی افزود:در ادامه همین روایت آمده است که هرکس خانواده شهید را راضی کند، خدا را راضی کرده است، و هرکس آنان را بیازارد، خدا را آزرده است. بنابراین، خدمت به خانواده شهدا تنها یک وظیفه اداری نیست، بلکه یک مسئولیت الهی است که در پیشگاه پروردگار، جایگاه و ارزش بسزایی دارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز ادامه داد:امیدوارم بتوانم در این مسیر خطیر، در کنار شما عزیزان و بزرگواران، گامی در جهت رضای الهی بردارم و ان‌شاءالله با اخلاص، محبت، صداقت و برادری، فضای همکاری در بنیاد را تقویت کنیم. باور دارم که خدمت به خانواده‌های معظم شهدا، بیش از آن‌که کاری برای آنان باشد، فرصتی برای تهذیب نفس و تقرب به درگاه الهی برای خود ماست.
رزاقی با اشاره به برخی آیات نورانی قرآن کریم تصریح کرد:همه نعمت‌های بهشت، در کنار یک نعمت برتر معنا می‌گیرند و آن‌هم "رضوانٌ من‌الله اکبر" است؛ رضای پروردگار، والاترین موهبت است. تلاش ما نیز باید در جهت دستیابی به این رضای الهی باشد.
وی در پایان سخنان خود گفت:با استعانت از پروردگار و دعای خیر خانواده‌های معظم شهدا، امیدوارم در مسیر خدمت صادقانه و الهی در این مجموعه مقدس، موفق باشیم. از همه شما عزیزان تقاضا دارم مرا به‌عنوان یک برادر کوچک در کنار خود بپذیرید و برای توفیق این مسئولیت سنگین، دعا بفرمایید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/826344/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستورالعمل حمایت از سرآمدان نخبگان شاهد و ایثارگر به استان‌ها ابلاغ شد

5 مدل پرده که در سال 2025 حتما مُد خواهند شد

آبفای تهران: هیچ گونه برنامه قطعی آب در دستور کار نیست

نتایج قرعه کشی محصولات ایران خودرو اعلام شد

مهلت ارایه اظهارنامه مالیاتی تمدید شد

محمود صادقی: برخی اظهارات علیه رئیس‌جمهور قابلیت تعقیب کیفری دارد

سخنگوی وزارت خارجه: توسل به سازوکار ماشه با واکنش مقتضی ایران مواجه خواهد شد

گزارش رئیس هلال احمر از جنایات صهیونیست‌ها در جنگ 12 روزه

بقایی: روسیه پیشنهاد یا بسته مشخصی به آمریکا برای حل و فصل مسئله هسته‌ای ایران نداده است

بقایی: هیچ تاریخ، زمان و مکانی برای دیدار عراقچی و ویتکاف تعیین نشده است

آیا ورزش واقعاً سلامت روان را بهبود می‌بخشد؟

اقتصاد ایران در دام بازارگرایی؛ روایت مؤمنی از انحراف سیاست‌ اقتصادی پس از جنگ 8 ساله

آذری جهرمی: اگر کسی بخواهد به نظام تخصیص یارانه دست بزند، بیچاره‌اش می‌کنند

هشدار؛ طلاهای تقلبی در کمین خریداران آنلاین!

سه ماه تشنگی در پایین‌رودپشت بندر کیاشهر؛ وعده پایان بحران تا پایان هفته

تمجید زوج ایران‌شناس روس از همبستگی ایرانیان

دیدار صمیمانه وزرای کشور ایران، عراق و پاکستان در تهران

جعفرزاده: بسیاری افرادی که می‌گویند جنگ، بعضا یک شب برای انقلاب بیداری نکشیده‌اند

نمایش تصاویر شهدای غیرنظامی جنگ 12 روزه توسط رئیس هلال احمر

پیام جالب نماینده صلیب سرخ هند به ایران: رستم هیچگاه زمین نمی‌خورد!

اعلام زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های اجرایی

موزه مشهور دایناسورها در آمریکا، زیر پارکینگ خودش فسیل دایناسور پیدا کرد

*“دی‌دار” از مرز یک میلیون عضو گذشت / گام بلند بیمه دی در ارتقای تجربه مشتری*

دیدار و دلجویی از خانواده شهید محمد شایان‌فرد

خدمت به خانواده شهدا، عین رضایت الهی است

گمانه زنی درباره شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای دهک های 4 تا 7

بازار کار منهای افاغنه؛ سهم مهاجران در صنعت ساخت‌وساز

شناسایی مصنوعات طلای غیراستاندارد عرضه‎‌شده در فروشگاه‌های مجازی

بیت‌کوین 120 هزار دلار را هم رد کرد

رئیس جمهور آلمان: ترامپ مسئول تشدید تنش‌ها با ایران است

فرهیختگان: در دور جدید مذاکرات احتمالا واسطه تغییر می‌کند؛ جایگزینی چین یا نروژ بجای عمان

عطریانفر: در کنار موشک‌ها، مردم هم دشمن را مجبور به توقف جنگ کردند

وزیر کشور عراق وارد تهران شد

بابایی کارنامی مجددا رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شد

آسیب نور شهرهای بزرگ به سلامت قلب

لیست سایت‌های معتبر خرید بلیت هواپیما اعلام شد

مناسبت روز/ مناسبت دوشنبه، 23 تیر ماه

بیانیه یک حزب اصلاح‌طلب درباره گفت‌وگوی رئیس جمهور با تاکر کارلسون

صداوسیما: خبر فعال‌سازی مکانیسم ماشه تکذیب شد

عراقچی عازم چین شد

سعید حجاریان: آنچه در جنگ اخیر برجسته شد میهن‏‌پرستی بود نه ملی‌گرایی

روایت میرسلیم از نشت 12 میلیاردی دلاری ارز به خارج از کشور

وزیر جهاد کشاورزی: قیمت تمام‌شده گوشت، واقعیتی انکارناپذیر است

سایه سنگین خشکسالی بر منابع آبی پایتخت

رکوردزنی واردات در بحبوحه جنگ اقتصادی!

عارف: بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس 12 روزه لازم‌الاجرا است

محمد هاشمی: هدف دشمن در جنگ دوازده روزه نابودی نظام اسلامی بود

بازسازی لحظه عبور موشک‌های ایرانی از پدافندهای مجهز اسرائیل

کشف تاریخی زیر سوال رفت: قدیمی‌ترین دهانه برخوردی زمین جوان‌تر از تصور قبلی است

پدر گرامی شهیدان والامقام «صادقچه» آسمانی شد