نسیم گیلان

آخرين مطالب

ارائه 25هزار خدمت در پنج پایگاه درمانی شرکت شهر سالم شهرداری تهران

ارائه 25هزار خدمت در پنج پایگاه درمانی شرکت شهر سالم
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرعامل شرکت شهر سالم از ارائه بیش از 25هزار خدمت در پایگاه‌‎های پنجگانه شرکت به زائران و خادمان مراسم اربعین کشور عراق در دو هفته فعالیت شبانه‌روزی این مراکز خبر داد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شرکت شهر سالم، امیر نورمحمدی رئیس کمیته سلامت ستاد اربعین شهرداری تهران، در سخنانی درباره عملکرد این کمیته در ایام اربعین حسینی (ع) امسال گفت: ما همچون سال‌های گذشته فعالیت‌های خود را با فراخوان داوطلب برای حضور در عتبات عالیات آغاز کردیم.
وی با اشاره به همکاری‌ها و هماهنگی‌های کمیته سلامت با ستاد اربعین و کمیته‌های آن اضافه کرد: در ادامه با هماهنگی ستاد اربعین شهرداری تهران، هزار نفر از کارگران اعزامی به کشور عراق از سوی تیم‌های بهداشت شرکت شهر سالم مورد پایش سلامت و همچنین واکسیناسیون کرونا قرار گرفتند.
مدیرعامل شرکت شهر سالم اظهار کرد: کاروان بهداشتی-درمانی شرکت با حضور 68 داوطلب زن و مرد متشکل از 25 پزشک، 30 پرستار و تکنسین اورژانس و فوریت‌های پزشکی و 13 نفر شامل نیروهای پشتیبانی، روابط عمومی و اجرایی از تاریخ سیزدهم شهریورماه در سه تیم به صورت زمینی و هوایی عازم کشور عراق شدند.
به گفته نورمحمدی، از سوی شرکت شهر سالم سه کامیون حاوی تجهیزات پزشکی و دارو نیز به شهرهای نجف، کربلا و سامرا اعزام شدند.
وی افزود: در نهایت پنج درمانگاه صحرایی در شهر نجف، عمود 707 (موکب علی بن موسی الرضا)، شهر کربلا (دو پایگاه در صحن عقیله و متنزع الحسین) و شهر سامرا از سوی شرکت شهر سالم راه‌اندازی شد.
رئیس کمیته سلامت ستاد اربعین شهرداری تهران با بیان اینکه فعالیت‌های این مراکز از چهاردهم شهریورماه 1401 آغاز شد و تا بیست‌وهشتم همین ماه ادامه یافت، اضافه کرد: این 14 روز، بیش از 25هزار خدمت به زائران و خادمان اهل بیت (ع) و شهروندان عراقی ارائه شد.
به گفته مدیرعامل شرکت شهر سالم، بیشترین خدمات بهداشتی و درمانی به ترتیب در متنزع الحسین کربلا، موکب علی بن موسی الرضا(ع) در عمود 707، صحن عقیله کربلا، نجف و سامرا ارائه شده است.
وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات در مراکز شرکت شهر سالم به صورت شبانه‌روزی و کاملا رایگان بود، گفت: بیماری‌های تنفسی، عفونی و گوارشی و همچنین تب و لرز، سوختگی و مشکلات عضلانی و... بیشترین آمار شکایات مراجعه‌کنندگان را تشکیل می‌دادند.
رئیس کمیته سلامت شهرداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مراسم جاماندگان اربعین در تهران گفت: برای این مراسم نیز استقرار سه دستگاه آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس و آماده‌باش شش درمانگاه شهرداری در مسیر پیاده‌روی در دستور کار قرار گرفت.
نورمحمدی با اشاره به عملکرد مناسب تیم روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت شهر سالم در ایام اربعین اظهار کرد: در این ایام 40 محتوای متنی و تصویری ویژه روایت ایثار کادر درمان در مراسم پیاده‌روی اربعین تولید شد که علاوه بر انتشار در شبکه‌های اجتماعی، 396 بار نیز در رسانه‌های جمعی کشور انتشار یافت.
مدیرعامل شرکت شهر سالم در پایان ضمن تقدیر از تلاش‌های مخلصانه همکاران خود در اربعین 1401 ابراز امیدواری کرد که تجربه خدمت‌رسانی به زائران و خادمان اربعین منشا برکت و ارتقاء خدمات در بخش‌های بهداشتی و درمانی شرکت شود.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/338645/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهدای حمله تروریستی؛ نماد اخلاص و سخاوتمندی هستند

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

مهران، کربلای کوچک ایران؛ قهرمانی که خدا آزادش کرد!

ارائه گزارشی از سیاست‌های پژوهشی دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیدار مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی با معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران/ امیدآفرینی و باور به آینده در امتداد فرهنگ ایثار و شهادت است

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرار دارد

مهاجرانی: تدبیر ایران باعث توقف جنگ شد

حضور پزشکیان و قالیباف در مراسم ختم شهید سردار محمد کاظمی

پیام وزیر خارجه ایران به همتای عربستانی خود

عمان بر لزوم ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا تاکید کرد

عراقچی: ایران در آمادگی کامل به سر می‌برد

مهار آتش سوزی 4خانه ویلایی در پیربازار

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، 11 تیر 1404

مطالعه جدید: فقط یک دوز روان‌گردان سیلوسایبین، افسردگی را تا سال‌ها تسکین می‌دهد

افزایش دما، کاهش غذا؛ گرمایش زمین تا سال 2100 یک وعده را از سفره بشر حذف می‌کند

بهترین رنگ مو برای سن 40 سال

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

عکس/ دورهمی شاعران گیلانی در معراج شهدای آستانه اشرفیه

فرار خبرنگاران بی‌بی‌سی انگلیسی از پاسخ به سؤالات خبرنگار گیلانی

عراقچی در گفت و گو با همتای یونانی: تداوم بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی عامل تشدید ناامنی در منطقه است

رم: در تلاش برای از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا هستیم

حضور سرلشکر پاکپور، فرمانده کل سپاه در مراسم ختم سردار حاجی‌زاده

عراقچی: پذیرش درخواست توقف جنگ از سوی ایران فرصتی دوباره را برای دیپلماسی فراهم ساخته است

سردار جعفری: بعید است رژیم صهیونیستی بزودی بتواند توان خود را احیا کند

نگرانی‌ها در شبکه اینترنشنال با افزایش موج بازداشت عوامل مرتبط با موساد در ایران

هاآرتص افشاگری کرد: 10 مرکز راهبردی اسرائیل هدف اصابت دقیق موشک‌های ایرانی

شاید آغاز بیماری پارکینسون از مغز نباشد!

قدیمی‌ترین سنگ‌های زمین با سن 4٫16 میلیارد سال در کانادا قرار دارند

چشم‌انداز 3200 مگاپیکسلی؛ 6 جرم پنهان در نخستین تصویر خیره‌کننده تلسکوپ ورا روبین

دبیر انجمن حبوبات ایران: قیمت حبوبات کاهش می یابد

وزیرصنعت: قیمت خودرو با ملاحظات تنظیم بازار تعیین شد

پیش‌بینی کاهش قیمت برنج با ورود محصول امسال و واردات

30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران

نرخ تورم صنعت به 32.9 درصد رسید

تمدید لغو پروازهای فرودگاه امام(ره) و مهرآباد تا ساعت 14 فردا

همه چیز درباره سفر هوایی به تبریز؛ بهترین زمان، قیمت ها و ترفندهای خرید ارزان

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

رقم عجیب بدهی جاری دو خودروساز بزرگ اعلام شد

حضور پزشکیان در مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید محمد کاظمی

سفیر ایران به وزارت خارجه آلمان احضار شد

ادعای ترامپ: ما هر چه از ایران بخواهیم، به دست خواهیم آورد

علی مطهری: خوب بود که سه پایگاه آمریکا را در پاسخ به حمله سه سایت هسته‌ای میزدیم!

وزیر خارجه عمان: مذاکرات هسته‌ای ایران با فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود