جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

طرح ارتقای امنیت اجتماعی

توقیف ۲۸ دستگاه موتورسیکلت در لنگرود به دلیل تخلف

توقیف ۲۸ دستگاه موتورسیکلت در لنگرود به دلیل تخلف
نسیم گیلان - فرمانده انتظامی لنگرود از توقیف ۲۸ دستگاه موتورسیکلت به دلیل مزاحمت برای شهروندان و نداشتن یا مخدوش بودن پلاک در این شهرستان خبر داد.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - فرمانده انتظامی لنگرود از توقیف 28 دستگاه موتورسیکلت به دلیل مزاحمت برای شهروندان و نداشتن یا مخدوش بودن پلاک در این شهرستان خبر داد.

نسیم گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سرهنگ ارسلان صبح زاهدی گفت: با اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در شهرستان لنگرود، ماموران انتظامی شهرستان 28 دستگاه موتورسیکلت به دلایل مزاحمت برای شهروندان، پلاک مخدوش و یا نداشتن پلاک توقیف و برای سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شدند و راکبان متخلف را هم به مرجع قضایی معرفی کردند.
وی افزود: با اجرای این طرح، از تردد موتورسوارانی که با حرکات نمایشی و پُرخطر، سبب وحشت افراد جامعه به ویژه دانش آموزان می‌شوند جلوگیری می‌شود.
سرهنگ صبح زاهدی به خانواده توصیه کرد از موتورسواری فرزندان نوجوان خود که گواهینامه ندارند جلوگیری کنند.


نظرات شما