نسیم گیلان

آخرين مطالب

جشنواره زمین و زنان معاونت امور زنان و خانواده

جشنواره زمین و زنان
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان -

جشنواره زمین با هدف اشاعه فرهنگ، سبک زندگی و منش مدیریتی مبتنی بر “توســعه پایـدار” و جهت حمایت از هنرمندان و فیلم سازانی که در عرصه های گوناگون مرتبط با این مقوله فعالیت می کنند و پخش و نشر آثار آنان در جامعه بنیان گذاشته شده است. این جشنواره به صورت کاملا مستقل در بخش خصوصی توسط موسسه فرهنگی-هنری اردیبهشت عودلاجان و سازمان مردم نهاد تمدن سبزهنرمندان حامی محیط زیست برگزار می شود.
جشنواره زمین اولین جشنواره سینمایی و فرهنگی کشور است که به موضوع و چالش بزرگ امروز دنیا، یعنی توسـعه پایـدار و مقوله های زیرمجموعه آن همچون تاب آوری اجتماعی و سرزمینی و پایداری توسعه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و در عین حال حفظ محیط زیست و منابع طبیعی می پردازد و تلاش دارد تا با پخش فیلمهای آموزنده و اطلاع رسانی و برگزاری کارگاهها و سمینار/وبینارهای متنوع، گامهایی جدی در جهت تحقق توسعه پایدار بردارد.
برگزارکنندگان این جشنواره، با سابقه سالها فعالیت فرهنگی، سینمایی و محیط زیستی و از جمله برگزاری دو دوره جشنواره فیلم محیط زیستی در بالاترین سطح، مصمم هستند تا با رویکردی جامع و یکپارچه، کل مقوله توسعه پایدار و مؤلفه های مختلف آن را پوشش داده و با حمایت بزرگان و مشاهیر سینما، فرهنگ، اقتصاد، مدیریت، سلامت و محیط زیست و سایر مقوله های تحت شمول مقوله توسعه پایدار، رویدادی را برگزار کنند که ضمن تأثیرگذاری قابل توجه بر اصلاح و تسریع توسعه کشور، به ارتقاء آگاهی در جامعه و تشویق رویکرد پایداری در آن بپردازد.
اهداف و سیاست های جشنواره فیلم زمین
فرهنگ سازی
- فرهنگ سازی و ارتقاء آگاهی مردم و مسئولین در حوزه حفظ و توسعه توسعه پایدار ومنابع طبیعی
ترویج و ارتقاء سطح کیفی محصولات فرهنگی
ترویج و ارتقاء سطح کیفی محصولات فرهنگی هنری و سینمایی درحوزه آموزش مفاهیم توسعه پایدار
ایجاد ارتباط
ایجاد زمینه ارتباط هنرمندان و مردم با موضوع حفظ توسعه پایدار
عناوین کارگاه‌ها و برنامه‌های آموزشی جشنواره بین المللی فیلم «زمین»
«نقش زنان در توسعه پایدار»؛ کارشناسان: زهرا جواهریان، مهتا بذرافکن، پروین برادران قهفرخی، «توسعه پایدار عشایری»؛ کارشناسان: مهدی میزبان، پریچهر شاه‌سوند، محرم نوروزی، ناهید نقی‌زاده، «توسعه شهری پایدار»؛ کارشناس: گیتی اعتماد، «طرح کاهش پسماند (کاپ)»، کارشناس: صبا رضا سلطانی، «مبانی توسعه پایدار»؛ کارشناسان: بهروز مرباغی، ناصر عظیمی، محمدسعید ایزدی، «گردشگری پایدار»؛ کارشناسان: نیما آذری، اشکان بروج، خسرو مهین روستا، زینت دریایی، محسن مهدیزاده، «نقش فعالیت مدنی و سازمان‌های مردم نهاد در توسعه پایدار»؛ کارشناسان: محمد درویش، کورش بختیاری، امیرحسین رفیع، «نقش زنان در ترویج فرهنگ مراقبت از زمین در خانواده و تحقق توسعه پایدار شهری و شکل‌گیری زندگی هوشمند و مسئولانه»؛ کارشناس: رعنا نوروزی، «معماری پایدار و تاب‌آوری شهری»؛ کارشناس: حمیدرضا قانع، «توسعه پایدار روستایی»؛ کارشناس: ابوالفضل میرقاسمی، «مدیریت پسماند در محل کار و زندگی»؛ کارشناس: سعید مرادی‌کیا، «‌هویت شهری»؛ کارشناسان: مصطفی کاظمی، بهروز غریب پور، سعید نوری و فرهاد توحیدی.

نسیم گیلان


داوران اولین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم زمین:
لیلی گلستان ، پروین فرشچی، مهوش شیخ الاسلامی، بهمن کیارستمی و محمد مقدم به عنوان داوران اولین دوره جشنواره بین المللی فیلم زمین نخستین جشنواره فیلمهای توسعه پایدار معرفی شدند که قرار است آثار راه یافته به بخش مسابقه در بخش‌های مختلف را داوری کنند.
لیلی گلستان:
مترجم ، نویسنده و نگارخانه دار که ترجمه آثار نویسندگانی همچون اوژن یونسکو، گابریل گارسیا مارکز، رومن گاری، آلبرکامو،اوریانا فالاچی و نویسندگی کتابی دوجلدی دربارهٔ علی حاتمی و آثارش، قصهٔ عجیب اسپرماتو، دو نمایشنامه از چین قدیم، سهراب سپهری(شاعر-نقاش) را در کارنامه هنری خود دارد.
پروین فرشچی:
عضو انجمن‌های تخصصی محیط زیست دریایی از جمله جامعه اکولوژی هندوستان و انجمن شیلات هندوستان، عضویت و فعالیت در جامعه متخصصین فنی Fishery هند، عضو جامعه علوم محیط زیست ایران و عضو مرکز تحقیقات محیط زیست و انرژی ایران است. از جمله مسئولیت‌های وی می‌توان به مشاور ارشد محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، رییس مرکز منطقه‌ای مدیریت نواحی ساحلی یکپارچه، مشاور برنامه عمل استراتژیک و مدیر پروژه و همکاری های منطقه‌ای محیط زیست دریای خزر و مشاور عالی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد در مسائل محیط زیست دریای خزر از سال 2009 تا 2012، اشاره کرد.
مهوش شیخ الاسلامی:
مستندساز که ساخت مستندهایی همچون کوه کنگان، کول فرح، توپ، برگ سبز، به کجا تعلق دارم، پرسنگ دوز، پیر حرا، چارشو، دست‌ها، سپید جامگان، قاتل یا مقتول، ماده‌ی 61، تنگراه، اتاق تاریک، شیر سنگی،خانه تاریک، پول فرح، خانه دوم، دوز،یوفک، برد شیر و … را در کارنامه هنری خود دارد. از فعالیت‌های او می‌توان به داوری در جشنواره‌های فیلم مستند تامپره 2000، جشنواره فیلم کوتاه تهران، جشنواره روورتو ایتالیا ، جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت، جشنواره مستند کیش و جشن خانه سینما اشاره کرد.
بهمن کیارستمی:
مستندساز، تدوین‌گر و تهیه‌کننده که ساخت مستندهایی همچون اِکسُدوس، تاکسی، جواد، شبیه‌خوانی، زیارت ، دو کمانچه، کفار، نور، مرتضی ممیز ، سفری به دیار مسافر، زالو و … در کارنامه هنری او دیده می‌شود.
محمد مقدم:
عضو هیات مدیره انجمن فیلمسازان انیمیشن ایران که ساخت آثاری همچون پسرک، از بی‌نهایت، طولانی‌ترین سفر دنیا، طرحی نو دراندازیم، فرخنده، گاوخونی، قدیم، عروسک بارانی، رفتن و ماندن، چیستی و چرایی ما ایرانیان، تمدن آبی، تاریخ یافتن، از سرپناه تا خانه، عصر شکار، ایران شهر، تا انتهای تیره، فضاهای آموزشی از خط بیرون نرن را در کارنامه هنری خود دارد.
جشنواره بین المللی فیلم زمین ازعصر 25 اردیبهشت ماه به صورت آنلاین و مجازی آغاز به کار می‌کند و تا 31 اردیبهشت ماه ادامه دارد. علاقمدان می‌توانند آثار مورد نظر خود را در سامانه هاشور به آدرس http://www.hashure.com به صورت آزاد و رایگان مشاهده کنند.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/269044/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

نرخ سود فروش اقساطی واگذاری‌ها 23 درصد اعلام شد

نبویان: یک الی دو F-35 را یقینا زدیم!

ابهامات و ایرادات شورای نگهبان به مصوبه تشدید مجازات جاسوسی؛ طرح به مجلس بازگشت

اظهارات وزیر خارجه ترکیه درباره ابلاغ موضع آمریکایی‌ها به ایران درخصوص مذاکرات

مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن متجاوز نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است

واکنش مشاور فرمانده سپاه به تهدید ترامپ علیه رهبر انقلاب

انتصاب سرپرست معاونت پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان گیلان

طراحی کودی بیولوژیک برای بهبود عملکرد نعناع و خواص دارویی آن

دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی افزایش یافت

واکنش عطاالله مهاجرانی به مصاحبه رئیس‌جمهور با تاکر کالرسون؛ دست مریزاد!

مقام سابق وزارت خارجه: مطمئن باشید اسرائیل دوباره به ایران حمله نخواهد کرد

قیمت سکه و طلا 17 تیر 1404 در بازار رشت ، تا ساعت 00: 11

تمدید مهلت نوبت گیری برای سنجش سلامت نوآموزان گیلانی

«لاکهید مارتین» به داد «ناسا» می‌رسد

رویداد اقتصاد گزارش می دهد/ بیمه‌های زندگی بیمه دی؛ تضمین آرامش امروز

نکاتی طلایی برای خرید هوشمندانه بلیط هواپیما

بیت‌کوین در رشد قیمت بی‌رقیب شد

افزایش میزان وصول چک‌ها در اردیبهشت‌ماه

سفیر ایران با نمایندگان شانگهای در مسکو دیدار کرد

تصاویری از حمله رژیم صهیونیستی به محل کسب و کار مردم عادی در تهران

چمران: بعید نیست به ترامپ جایزه صلح نوبل بدهند!

ادعای تحلیلگر مشهور جهان عرب از جزئیات دیدار عراقچی و پوتین در روزهای آخر جنگ 12 روزه

پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه؛ انگشتر حدید به سردار موسوی اهدا شد

انتصاب سرپرست پژوهش، برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش استان گیلان

پس از دو سال رکود مراکز پروتز و ارتز فعال می‌شوند

90 درصد چک‌ها در اردیبهشت ماه وصول شد

چرا انتخاب کف‌پوش مناسب، کلید ایمنی و دوام در محیط‌های صنعتی است؟

بخشودگی صددرصدی جرایم بیمه شخص ثالث تیر 1404

طلای جهانی از حرکت بازماند

11 میلیون خانوار هنوز در سامانه املاک ثبت‌نام نکرده‌اند

چهره اصلاح‌طلب: هر فرد دیگری جای پزشکیان بود، باز این اتفاقات می‌افتاد

رئیس جمهور: تمام اختیارات را به استانداران تفویض کردیم تا اگر ما هم شهید شدیم کار مردم معطل نماند

طلب 13 میلیارد تومانی منجر به قتل شد

شیر شتر شدت آسم را کاهش می‌دهد

نسل برنا گزارش می دهد/ باشگاه مشتریان بیمه دی؛ آغاز فصل جدیدی در تعامل، وفاداری و تحول دیجیتال

نشست سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد با مدیران خادمیار آستان قدس رضوی برگزار شد

جبهه مقاومت نماد یک هویت انسانی و تمدنی در برابر جنایت و اشغال‌گری/ راه اندازی مرکز ژنتیک ویژه شناسایی شهدا در بهشت زهرا (س) در کمتر از 24 ساعت/بسیج بیش از 50 مرکز درمانی

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 17 تیرماه

ترامپ: نمی‌توانم تصور کنم دوباره به ایران حمله کنم

واعظی: نباید در کشور شهروند درجه یک و سه داشته باشیم

ادعاهای ترامپ درباره حملات موشکی ایران به العُدید

اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟

دو بانوی گیلانی به اردوی تیم ملی فوتسال دعوت شدند

عطوان: موشک‌های ایران و یمن، تل‌آویو را به شهر اشباح تبدیل کرده‌اند

حاشیه‌های آخرین شب مراسم عزاداری محرم امسال در حسینیه امام خمینی(ره)

جکوزی یا سونا، کدام یک مزایای سلامتی بیشتری دارد؟

بسته حمایتی وزارت صمت برای پایداری تولید ابلاغ شد

اعلام جزئیات احداث نیروگاه‌های 5 کیلوواتی توسط مردم