پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴
فرهنگی

فردا؛ آغاز آزمون استخدامی آموزش و پرورش

فردا؛ آغاز آزمون استخدامی آموزش و پرورش
نسیم گیلان - آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای جذب ۳۰ هزار معلم فردا و پس فردا برگزار می‌شود.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای جذب 30 هزار معلم فردا و پس فردا برگزار می‌شود.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان گیلان، آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش، فردا پنجشنبه و پس فردا جمعه، نهم و دهم مردادماه برگزار می‌شود .
آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای مشاغل آموزگاری، دبیری و هنرآموزی در 149 شهر و در حدود 780 حوزه اصلی برگزار می‌شود؛ با افزایش تعداد شهرها و حوزه‌های امتحانی شرایطی جهت حضور داوطلبان در نزدیک‌ترین حوزه به محل سکونت در آزمون مهیا شده است .
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش از ششم مرداد ماه بر روی حساب کاربری داوطلبان در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی Hrtc.ir قابل مشاهده و چاپ است .
برای هر یک از مشاغل دفترچه سوال مشتمل بر 220 سوال طراحی شده که شامل 100 سوال در حیطه عمومی و 120 سوال در حیطه‌های تخصصی و اختصاصی است. امتیاز آزمون کتبی 70 درصد است و پس از تصحیح الکترونیکی پاسخ برگ‌ها، به میزان دو برابر ظرفیت پذیرش، معرفی خواهند شد و نهایتا با احتساب امتیاز بخش ارزیابی تکمیلی که 30 درصد است، نفرات برتر برای طی سایر مراحل معرفی می‌شوند .
به گفته وزیر آموزش و پرورش، حدود 30 هزار داوطلب در فرایند ارزیابی و گزینش آزمون استخدامی انتخاب خواهند شد .


نظرات شما