نسیم گیلان - فارس / امیرمهدی زرین فرزند سرافراز شهید والامقام، صادق زرین {شهید گیلانی جنگ رمضان} در کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ در گروه علوم انسانی موفق به کسب رتبه ۱۶ کشور شد.
امیرمهدی زرین، فرزند سرافراز شهید والامقام، صادق زرین {شهید گیلانی جنگ رمضان} در کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ در گروه علوم انسانی موفق به کسب رتبه ۱۶ کشور شد.
امیرمهدی زرین دانشآموخته دبیرستان فرهنگ تهران است و موفقیت او در آزمون سراسری، نام خانواده شهید صادق زرین را این بار در عرصه علمی کشور مطرح کرد.
شهید صادق زرین، از شهدای گیلانی مدافع امنیت کشور است که پس از شهادتش، نام او با تأکید رهبر انقلاب بر معرفی این شهید بیش از گذشته در فضای عمومی مطرح شد.
در خردادماه امسال، در جریان مراسم یادبود شهدای خانواده رهبر انقلاب، پیام ایشان با این مضمون ابلاغ شد که «یاد کنید از شهید صادق زرین».شهید دکتر صادق زرین سرباز گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات و فرزانهای فرهنگی و رفیقی دیرینه برای رهبر معظم انقلاب به شمار میرفت.
این شهید گیلانی در سومین روز جنگ رمضان سال ۱۴۰۴ به شهادت رسید و پیکر او در گلزار شهدای رشت به خاک سپرده شد.