چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴
علمی

افزایش ۳ برابری اضطراب با مصرف فست‌فود

افزایش ۳ برابری اضطراب با مصرف فست‌فود
نسیم گیلان - خراسان / مطالعه جدیدی نشان می‌دهد مصرف بیش از حد غذاهای فراوری‌شده یا همان «UPFs» می‌تواند احتمال ابتلا به افسردگی را افزایش دهد؛ برخلاف تصور رایج که این نوع ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - خراسان / مطالعه جدیدی نشان می‌دهد مصرف بیش از حد غذاهای فراوری‌شده یا همان «UPFs» می‌تواند احتمال ابتلا به افسردگی را افزایش دهد؛ برخلاف تصور رایج که این نوع غذاها می‌توانند هنگام احساس غم، احساس راحتی موقت ایجاد کنند. این تحقیق که در مجله آمریکایی پزشکی منتشر شده، نشان می‌دهد افراط در مصرف فست‌فود و غذاهای صنعتی با اختلالات روانی از جمله افسردگی و اضطراب مرتبط است. روزنامه الشرق الاوسط نوشت:‌«نتایج مطالعه حاکی از آن است که حدود 53 درصد افرادی که چند بار در روز غذاهای فراوری‌شده مصرف می‌کنند، دچار فشار روانی یا مشکلات سلامت روان بوده‌اند، در حالی که این میزان در بین افرادی که به ندرت فست‎فود می‏خورند یا اصلاً این غذاها را مصرف نمی‌کنند، تنها 18 درصد است؛ به عبارت دیگر این میزان در گروه اول سه برابر بیشتر است. افسردگی با علایمی چون از دست دادن علاقه یا لذت از فعالیت‌ها، احساس مداوم غم و ناامیدی، حدود 280 میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد». همچنین این مطالعه ارتباط سلامت روده با وضعیت روانی افراد را نشان می‌دهد؛ میکروب‌های روده در افراد مبتلا به افسردگی با افراد سالم تفاوت قابل توجهی دارد و ممکن است با سیستم عصبی تعامل کند و بر خلق‌وخو تأثیر بگذارد.


نظرات شما