نسیم گیلان - فرمانده انتظامی رشت از دستگیری فردی که از طریق خرید از برنامه دیوار و ارائه رسید پرداخت جعلی اقدام به کلاهبرداری میکرد در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سرهنگ عیسی روشن قلب با اشاره به مراجعه و طرح شکایت چند نفر از شهروندان در کلانتری 12 رشت مبنی بر کلاهبرداری از طریق برنامه دیوار و خرید کالا شامل چند دستگاه کنسول بازی، لپ تاپ و ... با ارائه رسید پرداخت جعلی گفت: مأموران کلانتری 12 با انجام تحقیقات فنی و جمعآوری ادله و مستندات، متهم این پرونده را شناسایی و پس از هماهنگی قضائی او را در یک عملیات ضربتی در رشت دستگیر کردند.
وی گفت: در این رابطه تاکنون 6 نفر از مالباختگان برای طرح شکایت به مقر انتظامی مراجعه کردند که مشخص شد متهم از این افراد با استفاده از رسید جعلی افزون بر 4 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی رشت با بیان اینکه متهم 21 ساله در تحقیقات پلیس به جرم خود اعتراف کرد گفت: متهم پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
وی در پایان از مردم خواست قبل از انجام هرگونه معامله ضمن انجام استعلامات لازم، نسبت به مشاهده اصل سند و اطمینان از اصالت آن اقدام کنند.