نسیم گیلان - آیت الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان در پیامی درگذشت مادر بزرگوار شهیدان والامقام جمال و جواد دوربین را تسلیت گفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ در متن پیام آیت الله فلاحتی آمده است: درگذشت مادر بزرگوار شهیدان والامقام جمال و جواد دوربین، موجب تأثر و تألم فراوان گردید.
این مادر صبور سالها پس از تحمل شهادت دو فرزند عزیزش به لقاءالله پیوست.
این بانوی مکرمه، با صبر و استقامت مثالزدنی، فرزندان برومند خویش را در راه دفاع از اسلام و میهن اسلامی تقدیم نمود و بی شک، نام نیک و یادگار ارزشمند ایشان همواره در اذهان باقی خواهد ماند.
رحلت این مادر شهید را به ساحت مقدس امام زمان (عج) و نایب برحقش امام خامنهای (مدظله العالی)، خانواده محترم دوربین، مردم شهیدپرور استان گیلان و به ویژه جامعه ایثارگران تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه، رحمت و غفران واسعه الهی و همنشینی با فرزندان شهیدش و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت مینمایم.