نسیم گیلان - رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گیلان گفت: موکبهای استان روزانه با پخت و توزیع 3 وعده غذایی، دست کم از حدود هزار نفر پذیرایی میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ مجید دوهندو با تحریریه خبرگزاری صدا و سیما از اعزام 32 موکب گیلان از روز یکشنبه آینده خبر داد و گفت : یک موکب در لوشان (خروجی گیلان) مستقر، 5 موکب در مرز خسروی، 4 موکب در نجف اشرف، 4 موکب در مسیر نجف به کربلا و بقیه موکبها هم در کربلا مستقر خواهند شد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گیلان با اشاره به اختصاص یک موکب به امور درمانی، 2 موکب به بانوان و برخی موکبها به مهد کودک، گفت: موکبها از 5 تا 15 صفر در محلهای خود مستقر شده و تا روز اربعین به زائران خدمترسانی خواهند کرد و فعالیت برخی از موکبهای گیلان تا 3 روز پس از اربعین هم ادامه دارد.
وی با تاکید بر اطلاع رسانی برای نوع خدمترسانی و محل استقرار موکبها به گیلانیان، افزود: هر موکب باید در مدت حضورش در مراسم اربعین، دست کم هزار وعده صبحانه، هزار وعده نهار و هزار وعده شام بین زائران توزیع و 550 زائر هم را اسکان میدهند، البته برخی از مواکب، بین 5 تا 7 هزار وعده نهار میان زائران توزیع خواهند کرد.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گیلان با تاکید بر افزایش کیفیت خدمات رسانی موکبهای استان در مقایسه با سالهای قبل، گفت: سال گذشته موکبهای گیلانی 879 هزار و 530 وعده غذا بین زائران توزیع کردند و 100 هزار نفر را هم برای استراحت شبانه اسکان دادند.