نسیم گیلان

آخرين مطالب

بازگشت کاروان ویژه جانبازان از حج تمتع به میهن اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران

بازگشت کاروان ویژه جانبازان از حج تمتع به میهن اسلامی
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - کاروان ویژه جانبازان حج تمتع سال 1404 شامل 91 نفر از جانبازان کشورمان بامداد روز جمعه 23 خرداد ماه با استقبال مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران وارد فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) شد.

به گزارش «ایثار»، ناصر علی‌نژاد، مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این رابطه گفت: در این دوره، تعداد 91 نفر از خانواده‌های معزز شهدا در قالب یک کاروان اختصاصی به سرزمین وحی اعزام شدند. روند شناسایی و انتخاب زائران بر اساس اولویت‌هایی همچون عدم سابقه اعزام به حج، رعایت عدالت و شرایط سنی و جسمی، از طریق سیستم‌های هوشمند «سجایا» و سامانه حج و زیارت صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه این زائران از 15 استان کشور از جمله تهران، خراسان رضوی، مرکزی، کرمانشاه، قم، زنجان، گیلان، خوزستان، سمنان، فارس، البرز، مازندران، خراسان جنوبی، اصفهان و شهرستان‌های استان تهران انتخاب شدند، افزود: پس از شناسایی و ثبت‌نام اولیه، اسامی واجدان شرایط به مرکز بنیاد شهید و امور ایثارگران ارسال شد و با تأیید نهایی، تخصیص سهمیه استانی به‌صورت منظم و هدفمند انجام گرفت.
علی‌نژاد به هماهنگی‌های انجام‌شده با نهادهای مرتبط اشاره کرد و گفت: تخصیص سهمیه از سوی سازمان حج و زیارت، برگزاری جلسات هماهنگی با ثبت احوال و دیگر دستگاه‌های اجرایی و اتصال سامانه‌ای میان نهادها از جمله اقدامات زیرساختی این پروژه بود که با دقت بالا و همکاری کامل انجام شد.
مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص برنامه‌های فرهنگی و معنوی ویژه این کاروان تصریح کرد: یکی از شاخص‌ترین ویژگی‌های این کاروان، توجه ویژه به بعد فرهنگی و تربیتی سفر بود. از ابتدای ثبت‌نام تا پایان سفر، برنامه‌های آموزشی، مذهبی و معنوی با حضور روحانی برجسته و مجرب طراحی و اجرا شد. جلسات معارف حج، احکام و آموزه‌های اخلاقی، همراه با انس با قرآن و دعا، فضای این سفر را به فرصتی ناب برای پالایش روحی و تقویت ایمان تبدیل کرد.
وی ادامه داد: یک پزشک همراه با تجهیزات کامل پزشکی در کنار کاروان حضور داشت تا در صورت بروز هرگونه مشکل، رسیدگی لازم به‌سرعت صورت گیرد. همچنین پشتیبانی مستمر تیم اجرایی بنیاد شهید و امور ایثارگران و هماهنگی با هتل‌ها و مراکز درمانی، موجب شد این سفر با آرامش، نظم و بدون دغدغه برگزار شود.
مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید در بخش پایانی سخنان خود خطاب به خانواده‌های شهدا و ایثارگران علاقه‌مند به حضور در چنین سفرهایی گفت: امیدوارم این سفر برای تمامی زائران، سرشار از برکت، خاطره و معنویت بوده باشد. قدر این فرصت گران‌سنگ را بدانید و با شکرگزاری به درگاه الهی، زمینه حضور دوباره در این مکان مقدس را فراهم کنید. امیدواریم در آینده‌ای نزدیک، تمام مشتاقان توفیق مجدد حضور در کنار خانه خدا را بیابند و در این راستا از تمام همکاران ستادی و استانی که در اعزام 5 هزار خانواده شهدا و ایثارگران به حج تمتع در کاروان ویژه تلاش کردند، تشکر می‌کنیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/820696/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحول در کنترل آنتی‌بیوتیک‌ها با استفاده از نور

رفتار درست والدین با کودکان در زمان جنگ

بازدید وزیر نفت از انبار نفت ری؛ مشکلی در سوخت‌رسانی وجود ندارد

تمدید لغو پروازها تا بامداد دوشنبه

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: کمبودی در تامین مواد غذایی وجود ندارد، مردم نگران نباشند

زمان پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری تیرماه

برنامه مدنی‌زاده برای تحول در محیط کسب‌وکار

دستگیری عامل برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان گیلانی

سازمان انرژی اتمی: مسیر توسعه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم

پدافند هوایی تهران علیه اهداف متخاصم مجددا فعال شد

دانشمند هسته‌ای اهل مازندران به شهادت رسید

جزئیات دستگیری 2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد از زبان فرمانده فراجا

بازدید رئیس رژیم صهیونیستی از محل اصابت موشک‌های ایران

آمار وزارت بهداشت اسرائیل از تلفات صهیونیست‌ها درپی حملات ایران

عراقچی: هیچ وقت از حقوق  هسته‌ای مردم خودمان نمی‌گذریم

علی مطهری: جهان بدون اسرائیل و آمریکا امن‌تر خواهد بود

موشک‌ها و پهپادهای ایرانی کدام مناطق از تل‌آویو و حیفا را هدف قرار دادند؟

نشست شورای حکام آژانس درباره تجاوز اسرائیل به خاک ایران فردا برگزار می‌شود

اگر تلخی را تلخ‌تر حس می‌کنید، در معرض این بیماری‌ها هستید!

معاون وزیر کشاورزی: اختلالی در بازار برنج نداریم

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا بامداد دوشنبه

وزیر نفت ساعاتی پیش از انبار نفت ری بازدید کرد

بارش پراکنده و رگباری باران در گیلان

استاندار گیلان: ایران به رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده داد

چهار فوتبالیست دختر گیلانی به اردوی تیم ملی دعوت شدند

ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف عصر یک‌شنبه گذشته مستقیماً با وزیر خارجه ایران تماس گرفته است

خبر اختصاصی «آخرین خبر» از فرود دومین هواپیمای نظامی باری چین در ایران

روایت «رجا» از پیام قاطع تهران به واشنگتن از کانال سوئیس: در تنبیه اسرائیل دخالت نکنید

اظهارات سخنگوی دولت در گزارش روزانه به مردم؛ از زمان لغو پروازها تا اعلام پناهگاه‌ها

واکنش به ادعای ساختگی رسانه قبرسی: ایران هیچ پیامی برای رژیم صهیونیستی نفرستاده است

بقایی: نباید به رژیم اسرائیل اجازه داده شود قوانین بین‌المللی را از نو بنویسد

عملکرد قابل توجه یک واکسن در از بین بردن سرطان لوزالمعده

بیت‌کوین همچنان در شوک تنبیه متجاوز

فعالیت تمامی بانک‌ها طبق روال عادی

رئیس کل گمرک: ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است

بنادر کشور در آماده‌باش برای تخلیه کالاهای اساسی

اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

آغاز چین دوم برگ سبز چای؛ 50 درصد مطالبات پرداخت شد

2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد دستگیر شدند

زنگنه: اجلاس کمیته سیاسی APA به تعویق افتاد

آسیب به خطوط انتقال نفت پالایشگاه‌ حیفا در پی حمله ایران

درخواست استرالیا در پی گسترش تنش‌ها میان رژیم صهیونیستی و ایران

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: پاسخ قاطع تا سرکوب کامل دشمن ادامه دارد

نوبخت: در برابر یک دشمن به شدت بی‌رحم منسجم بایستیم

هدیه ایران به عروس و داماد فلسطینی؛ مراسم عروسی مزین به موشک باران حیفا

زمان تشییع پیکر شهدای جنایات اخیر صهیونیست‌ها اعلام شد

بخشایش اردستانی: یکی، دو روز دیگر با موشک‌های هایپرسونیک ایران تکلیف جنگ مشخص می‌شود

شهادت 7 فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حمله بامداد 23 خرداد صهیونیست‌ها

تجمع بزرگ مردم رشت به مناسبت عید غدیر و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

عکس یک عکاس نجومی از مرداب کیهانی