نسیم گیلان

آخرين مطالب

سوت راه‌آهن میانه- اردبیل تا پایان امسال به صدا درمی‌آید اقتصادی

سوت راه‌آهن میانه- اردبیل تا پایان امسال به صدا درمی‌آید
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - وزیر راه و شهرسازی بخش از مهمترین اقدامات دولت چهاردهم در حوزه پروژه‌های ریلی را تشریح کرد و گفت: از اتمام راه آهن میانه- اردبیل و تکمیل ریل‌گذاری چابهار- زاهدان تا پایان امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، فرزانه صادق امروز_ دوشنبه بیست و نهم اردیبهشت_ در جمع کارکنان وزارتخانه حاضر شد و اظهار کرد: خوشحالم که در کنار شما رشد کردم و بالیدم‌.
دولت چهاردهم تابوشکنی کرد و یک نفر را در وزارت راه و شهرسازی به بالاترین جایگاه وزارتخانه یعنی وزیر رساند. این موضوع برای من افتخار است و از این بابت به خود می‌بالم و تلاش خواهم کرد تا بهترین کارها را در زمان مسئولیت خود به سرانجام برسانم. وی افزود: عضو کابینه دولت چهاردهم ضمن تشکر از همکاران خود در وزارت راه و شهرسازی تاکید کرد: مجموعه بزرگ وزارت راه و شهرسازی در چند ماهی که از دولت چهاردهم می‌گذرد کاری کرد کارستان.
وزیر راه تصریح کرد: از موضوعات مهم در حوزه حمل و نقل که بسیار اثرگذار است و رهبر انقلاب بر تکمیل آن تاکید داشته‌اند، تکمیل پروژه‌های کریدوری و ریلی است و بخشی از مهمترین اتفاقات بزرگی را که در چند ماهه دولت چهاردهم به ثمر نشست، همین موضوع است.
راه‌آهن میانه- اردبیل در دولت چهاردهم به ثمر می‌نشیند صادق توضیح داد: بیش از یک دهه راه آهن اردبیل و میانه به طول انجامیده است که با تلاش‌های دولت چهاردهم و با پیشرفت فیزیکی موجود در این پروژه، تا پایان امسال این راه‌آهن افتتاح می‌شود و سوت قطار در این ریل به صدا در می‌آید.
ریل چابهار تا پایان سال به زاهدان متصل می‌شود وی از دیگر موضوعات مهمی را که در چند ماهه دولت چهاردهم به نتیجه رسیده است، ریل چابهار- زاهدان و تکمیل کریدور مهم ریلی که از جنوب به شمال و به کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان می‌رود، عنوان کرد و گفت: ریل چابهار-زاهدان از موضوعات مهمی است که در سالیان گذشته میانگین پیشرفت سالانه آن بیشتر از پنج درصد نبود اما در همین هفت ماه گذشته تغییرات عمده‌ای داشت و پیشرفت مناسبی کرد و تلاش خواهیم کرد تا پایان سال ریل چابهار به زاهدان متصل شود.
پیشرفت ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار-زاهدان ماهانه رصد می‌شود وزیر راه یادآور شد: هر ماه بنده و معاونان مربوطه و یا استاندار و دیگر مسئولان در منطقه حضور دارند و ماهانه پیشرفت ریل چابهار به زاهدان رصد می‌شود.
ریل‌گذاری 65 کیلومتری راه‌آهن چابهار- زاهدان به گفته صادق، در دولت چهاردهم بیش از 65 کیلومتر راه آهن چابهار_ زاهدان ریل گذاری شد.
وی تصریح کرد: با همت، انگیزه و اراده‌ای مصمم‌تر سرعت خود را بیشتر می‌کنیم و یکی از موضوعاتی که مورد تاکید رهبر انقلاب است یعنی ریل چابهار به زاهدان را امسال به نتیجه می‌رسانیم.
مطالعات ریل‌گذاری 34 کیلومتر از راه آهن رشت- آستارا توسط شرکت روسی آغاز شد وزیر راه و شهرسازی موضوع دیگر را راه آهن رشت- آستارا عنوان کرد و گفت: در خصوص راه آهن رشت- آستارا سال‌هاست که توافق، تفاهم و جلسات رفت و برگشت انجام شده و مورد تاکید بالاترین مقام دو کشور است. در خصوص این راه آهن، 24 اردیبهشت با تاکید رئیس دولت چهاردهم توانستیم سرعت تملک را بالا ببریم و موضوعی که سال‌ها طرف روس بر آن تاکید داشت یعنی اتمام تملک و آغاز کار ساخت این خط ریلی، به ثمر نشست، با جلسات و تأکیدات ما پنجشنبه هفته گذشته شرکت روسی حدود 34 کیلومتر را تحویل گرفت تا کارهای مطالعاتی را برای ریل گذاری آغاز کند.
تلاش می‌کنیم تملک اراضی راه‌آهن رشت-آستارا تا پایان سال به اتمام برسد صادق تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که تا پایان سال تملک اراضی راه آهن رشت- آستارا را به اتمام برسانیم تا آستارا به چابهار و بندرعباس وصل شود. زیرا این پروژه یکی از پروژه‌های مهمی است که هندی‌ها، آذری‌ها و روس‌ها و تمام کشورهایی که با آب‌های منطقه آزاد ارتباط ندارند، پیگیر تکمیل آن هستند و در ترانزیت بسیار اثرگذار است.
مین‌روبی بخشی از راه‌آهن شلمچه-بصره وی در خصوص راه‌آهن شلمچه_ بصره نیز اعلام کرد: مین‌روبی و تکمیل این راه‌آهن سال‌ها مورد گفت‌وگو بود مه در دولت چهاردهم، زودتر از موعد، مین‌روبی بخشی از راه آهن شلمچه- بصره توسط ما انجام شد و با سفری که 3 خرداد به عراق خواهم داشت اقدامات اجرایی برای قطعه‌ای که مین‌روبی شده است را حتماً پیش خواهیم برد.
کد خبر 867640

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/816660/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوت راه‌آهن میانه- اردبیل تا پایان امسال به صدا درمی‌آید

سطح زیرکشت چای در گیلان و مازندران به 22 هزار هکتار رسید

چه زمانی باید استفاده از محصولات ضدپیری را شروع کنیم؟

گیلان به قطب پیوند عضو شمال کشور تبدیل می‌شود

40 درصد ازدواج‌ها در آستارا منجر به طلاق می‌شود

رونمایی از سرود «ایران پرجمعیت» در رشت؛ وقتی جمعیت دغدغه کودکان می‌شود

این گلسر شیک رو خودت درست کن

هشدار هواشناسی گیلان به کشاورزان و دریانوردان

پایان اختلافات شورا با انحلال قانونی شورای شهر گیلان‌غرب

58 درصد تصادفات گیلان مربوط به عابران پیاده و موتور سواران است

کارخانه سیمان دیلمان به تعهدات خود عمل کند

2 انتصاب جدید در فرمانداری های گیلان

روایت تحول در حوزه درمان تأمین اجتماعی گیلان طی دولت شهید رئیسی

استفاده از نانوحامل‌های هوشمند برای توقف رشد سرطان پستان

تصاویر رنگارنگ و رویایی از طبیعت بهاری گیلان

شهرداران گلستان از ایده های جدید سازندگی شهردارلنگرود الگوبرداری کردند

انهدام باند 5 نفره سارقان حرفه‌ای در رشـت

کشف بیش از 130 کیلوگرم انواع مواد مخدر در گیلان

اجرای طرح هادی نباید بستری برای سودجویان باشد

جشنواره برداشت چای در شفت + فیلم

ربات هوشمند تنیس که جای حریف تمرینی را می‌گیرد

گزارش تحلیلی فکر اقتصادی/ بیمه دی حامی سرمایه گذاری برای تولید با کمترین ریسک در سال 1404

شهید رئیسی سراسر خدمت و اخلاص بود

رضایت مردم باید ملاک کارنانوایی‌ها در شفت باشد

فرماندار رودبار منصوب شد

ویزیت 10 هزار بیمار با هوش مصنوعی؛ ثبت یک رکورد تازه

ربات‌ها دیگر برای آموزش دیدن نیازمند انسان‌ها نیستند

به مناسبت سالروز شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش محفل شعر با عنوان "دلم سوخت" در اردبیل برگزار شد

نقش رسانه در راستای افزایش مشارکت انکار ناپذیر است

پرونده عرضه و فروش لوازم خانگی قاچاق روی میز تعزیرات گیلان

«غدیر» فرصت بازسازی سرمایه اجتماعی و ترویج فرهنگ ولایت است

«غدیر» میعادگاه همدلی گیلانیان می‌شود؛ برپایی جشن 10 ساعته در رشت

وعده خانم وزیر برای پروژه 20 ساله

فرهنگ سازی عامل مقدم در فرزندآوری است؛ لزوم چاره اندیشی در مسئله جمعیت

رکابزنی سفیران اهدای عضو در گیلان

رشت در تدارک جشن بزرگ غدیر 10 ساعته

باران بهاری به گیلان برمی‌گردد

هزینه 25 میلیاردی بیمه سلامت برای زوجین نابارور گیلان

جشنواره مصباح الهدی در ایستگاه پایانی

اثرات شگفت‌انگیز روان‌درمانی بر کاهش دردهای مزمن

گزارش تحلیلی طلانیوز/ درخشش بیمه دی در ارزیابی‌ها؛ هوشمندسازی، موتور محرک تحول در صنعت بیمه

پیش بینی برداشت 16 هزار تنی گوجه سبز از باغات گیلان

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از جانباز سرافراز 70درصد حسینی در بیمارستان شفا ساری

کاروان اعزامی ویژه ایثارگران امروز راهی مکه مکرمه شد

جوجه‌آوری حواصیل در زیستگاه‌های ماسال

حمایت ویژه بیمه سلامت از مادران و نوزادان

شناسایی 1755 انشعاب غیرمجاز آب در گیلان

روابط عمومی، آیینه‌ تمام‌نمای تلاش آموزش‌و پرورش است

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان والامقام «گلبازی نصرآباد»

دیدار نمایندگان بیمه معلم با مدیرکل آموزش و پرورش گیلان