نسیم گیلان

آخرين مطالب

بارش‌های سنگین در گیلان و اردبیل | هفته اول مهر بارانی است؟ اجتماعي

  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - به گزارش ، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور افزود: امروز دوشنبه بارش‌ باران را در مناطقی مانند شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این پرسش که شدت بارش‌ها در کدام مناطق کشور قابل توجه است؟ توضیح داد: امروز بارش‌های شدیدی را در غرب گیلان و محورهای مواصلاتی بین اردبیل و گیلان ‌خواهیم داشت.
به همین دلیل سازمان هواشناسی در این خصوص‌ هشداری در سطح نارنجی صادر کرده است.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفتگو با ادامه داد: با توجه به شدت ‌بارش‌ها به مسافرانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی بین اردبیل و گیلان و یا غرب این استان را دارند، توصیه می‌کنیم که سفر خود را به زمان دیگری موکول کنند، زیرا انتظار داریم امروز بارش‌های سنگینی را در این مناطق شاهد باشیم.
ضیاییان عنوان کرد: علاوه بر این بهتر است، شهروندان در این مناطق از حریم و بستر رودخانه‌ها نیز فاصله بگیرند‌.
‌وی درباره شدت بارش‌ها در روز سه‌شنبه نیز توضیح داد: فردا بارش‌ها اندکی خفیف‌تر می‌شود. اما کماکان شاهد بارش باران در استان گیلان و غرب مازندران خواهیم بود.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: روز چهارشنبه ‌‌ بارش خاصی را در کشور شاهد نخواهیم بود. البته ممکن است ‌بارش‌های خفیف و پراکنده‌ای ‌‌در‌‌ گیلان و مازندران اتفاق بیفتد.
ضیاییان افزود: به این ترتیب می‌توان گفت در روزهای پایانی هفته شاهد جوی پایدار در اغلب نقاط کشور خواهیم بود.
وی درباره روند کاهش دما درکشور نیز توضیح داد: تا روز چهارشنبه روند کاهش دما را در اغلب مناطق کشور شاهد خواهیم بود‌.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در خصوص وزش باد نیز عنوان کرد: ‌امروز دوشنبه‌‌ کماکان وزش باد شدید را در شمال سیستان و بلوچستان، شرق خراسان جنوبی و جنوب سمنان خواهیم داشت.
ضیاییان یادآور شد: شدت وزش باد ‌ بعد از ظهر سه شنبه و صبح چهارشنبه پیش‌رو در ‌شمال سیستان و بلوچستان و جنوب خراسان جنوبی افزایش پیدا می‌کند و پدیده گرد و خاک در این مناطق افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: ‌از ظهر چهارشنبه تا روز پنجشنبه نیز شدت وزش باد در این مناطق‌ قابل ملاحظه‌ و همراه با گرد و خاک خواهد بود.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی درباره اینکه آیا در هفته اول مهر شاهد فعالیت سامانه بارشی در کشور خواهیم بود؟ نیز به گفت: هرچند تا هفته آینده نقشه‌های هواشناسی تغییر خواهد کرد. اما ‌می‌توان گفت ‌از روز سه‌شنبه چهارم مهرماه سامانه‌ای بارشی در شمال غرب کشور فعال خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/718166/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حضور پیرغلامان حسینی در امامزاده عون ابن علی ماسوله

رونمایی از نقاشی دیجیتال 7 شاعر آیینی فقید گیلان

انتشار//رئیس شورای شهرستان رشت ابقا شد

ناوگان اتوبوسرانی رشت با تاخیر به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند

فرماندار جدید شهرستان گیلانغرب منصوب شد

تصادف زنجیره‌ای در جاده نمین به آستارا با 10 مصدوم

راهیابی 2 تیم دانشجویی واحد لاهیجان به مرحله نهایی مسابقات ملی مهارت

توضیحات رئیس حوزه هنری گیلان درباره محفل شعر «گیلان حسین بن علی»

بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر در آستارا

لایحه پروژه سرمایه‌گذاری تالاب عینک رشت مسکوت ماند

روایت «عبدالحسن نجفی» از روزهای جنگ در کردستان ؛ما منتظر جنازه‌ات بودیم!

محفل شعر گیلانِ حسین بن علی (ع) برگزار شد + تصاویر

حضور پیرغلامان حسینی در رودسر

لزوم تأمل در آثار شعرای آئینی

بارش باران تا عصر فردا در گیلان

رگبار باران و رعد و برق در فومن

پیرغلامان حسینی از تمثال اساتید شعر آئینی گیلان رونمایی کردند

پیگیری یک وعده| دهه فجر وعده جدید برای بهره‌برداری از آزادراه منجیل ـ رودبار

نجات خواستگار 33 ساله از خودکشی در لشت‌نشاء رشت

نشست بانوان اجلاس بین المللی پیرغلامان برگزار شد

بهره‌برداری از 17 پروژه عمرانی اوقاف گیلان با میزان اعتبار 65 میلیارد تومانی

انتقاد شورای شهر از سازمان اتوبوسرانی رشت

اشعار آئینی گیلان در کشور سرآمد است

مسیر پرپیچ‌وخم غرب گیلان به مرکز استان اصلاح و تعریض شود

لحظه خوش رهایی قرقاول‌های خزری در رودسر + فیلم

وقف یکی از راه های انفاق است

روند ورود ون‌های نو به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت ادامه خواهد داشت

ارسال نظام‌نامه HSE شهرداری تهران به شورا تا یک ماه آینده

شعر آئینی گیلان در کشور و جهان اسلام سرآمد است

کشف 120 دستگاه کولر قاچاق در گیلان

آغاز عملیات اجرایی بازسازی پل سیبلی در محور مواصلاتی آستارا به تالش

مبارزه با فساد اولویت بسیار مهم قوه قضاییه است

تصاویری از حضور پیرغلامان حسینی در شفت

نصب یک دستگاه پل موقت در چمن محله کانرود آستارا + تصاویر

همدلی شیعه و سنی در گیلان موجب افتخار است

هشدار نارنجی وقوع سیل در گیلان/ رودخانه‌ها سیلابی می‌شوند

ضرورت انجام فرآیند انتخابات بر اساس زمان بندی وزارت کشور

دومین روز اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در گیلان + تصاویر

روایت مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان از نهضت جنگل

عمل به نیات واقف، رسالت اصلی سازمان اوقاف است

حضور پیرغلامان خراسانی در آستانه اشرفیه

کیش، جهانی‌تر شد: پرواز مستقیم مسقط - کیش - مقسط

سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان آستارا معارفه شد

هشدار نسبت به سیلابی شدن رودخانه‌ها در گیلان

نقش برجسته هنر در معرفی جزیره کیش

روایت همسر شهید ابوحامد از موسس لشکر فاطمیون / سر می‌دادند تا سنگر از دست نرود

آماده‌باش فرمانداران و تیم‌های واکنش سریع در گیلان

انتصاب مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان گیلان

مدیران در راستای جلب رضایت مردم تلاش کنند

«محمدحسین رمضانی» مدیرکل آموزش و پرورش گیلان شد