جمعه ۲۸ آذر ۱۴۰۴
اقتصادی

دستگیری یک شهروند روسی با ادعای جاسوسی برای ایران در سرزمین‌های اشغالی

دستگیری یک شهروند روسی با ادعای جاسوسی برای ایران در سرزمین‌های اشغالی
نسیم گیلان - ایرنا / منابع امنیتی رژیم صهیونیستی از بازداشت یک شهروند روسی به نام «ویتالی زویا گینتسیف» با ادعای جاسوسی برای ایران خبر دادند. به گزارش پایگاه خبری قدس پرس، ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / منابع امنیتی رژیم صهیونیستی از بازداشت یک شهروند روسی به نام «ویتالی زویا گینتسیف» با ادعای جاسوسی برای ایران خبر دادند.
به گزارش پایگاه خبری قدس پرس، مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کردند که این فرد به‌عنوان گردشگر در سرزمین های اشغالی فعالیت می‌کرد و به جمع‌آوری اطلاعات از زیرساخت‌های حساس این رژیم مشغول بوده است.
قدس پرس به نقل از رسانه های رژیم صهیونیستی افزود: دادستانی مرکزی اسرائیل روز جمعه کیفرخواستی علیه «ویتالی زویا گینتسیف» ۳۰ ساله و ساکن اسرائیل، به دادگاه جزائی ارائه کرد که وی را به ارتکاب جرایم امنیتی سنگین تحت هدایت اطلاعات ایران متهم می‌کند.
مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کردند که ارتباط میان این شهروند روس و فردی ایرانی با نام مستعار «رومان» از اکتبر گذشته آغاز شده است و طرف ایرانی به وی دستور داده تا ماموریت‌هایی را تحت پوشش گردشگری انجام دهد.
مقامات رژیم صهیونیستی مدعی شدند که از جمله وظایف فرد دستگیر شده، مستندسازی و عکاسی از زیرساخت‌های راهبردی و کشتی‌های رژیم صهیونیستی در بنادر مختلف در سرزمین‌های اشغالی بوده است.
بر اساس ادعای آنها، وی در بندر ایلات (اُم الرشراش) در جنوب سرزمین های اشغالی، کار عکاسی و مستندسازی انجام داده است و اقدام به مستند سازی از بندر حیفا و کشتی ها در این بندر و عکسبرداری از اسکله «هرتزلیا» و بندر «اشدود» کرده است.
مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی ادعا کردند که این فرد همچنین برای عکاسی از پالایشگاه‌های نفت حیفا به پارک بینیش رفته و در ازای آن، پول دیجیتال دریافت کرده است.
آنها همچنین مدعی شدند که ویتالی در روز چهارم دسامبر ۲۰۲۵ ( ۱۰ آذر ۱۴۰۴) قصد داشته که پایگاه هوایی «رامات دیوید» را تصویربرداری کند اما پیش از ارسال تصاویر توسط نیروهای امنیتی اسرائیل بازداشت شده است.
بازار
سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) این پرونده را نمونه‌ای دیگر از تلاش‌های ایران برای جذب اتباع خارجی و صهیونیست به منظور جمع‌آوری اطلاعات دانست و در بیانیه ای ادعا کرد که دستگاه‌های اطلاعاتی ایران از شبکه‌های اجتماعی برای شناسایی افراد آسیب‌پذیر و ترغیب آنان به انجام ماموریت‌های امنیتی در قبال دریافت پول استفاده می‌کنند.
این نهاد امنیتی رژیم صهیونیستی افزود که پرونده حاضر بسیار خطرناک است، زیرا متهم توانسته بود با پوشش گردشگر به مکان‌های حساس دسترسی پیدا کند.


نظرات شما