دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی

مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
نسیم گیلان - یک دانش آموز ۱۴ ساله پایه متوسطه اول در یکی از مدارس غیردولتی شهر خمام، از ناحیه بازو با چاقوی همکلاسی خود مجروح شد.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - یک دانش آموز 14 ساله پایه متوسطه اول در یکی از مدارس غیردولتی شهر خمام، از ناحیه بازو با چاقوی همکلاسی خود مجروح شد.

نسیم گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ رئیس اداره آموزش و پرورش خمام گفت: یکی از دانش آموزان به دلیل بازی و شیطنت نوجوانی، با چاقو دانش آموز 14 ساله کلاس هشتم را از ناحیه بازو زخمی کرد.
این دانش آموز به یکی از بیمارستان‌های خصوصی رشت منتقل شد و بررسی‌های خبرنگار ما از این بیمارستان حاکیست که پزشک معالج، زخم این دانش آموز را که سطحی و به طول 10 سانت در ساعد دست چپ بود ولی خونریزی فعال و شدید نداشت، در اتاق عمل بخیه زد و وی را پس از چند ساعت از بیمارستان ترخیص کرد.
بلقیس زحمتکش افزود: پس از این اتفاق به سرعت همکاران حراست و کارشناسان آموزش و پرورش و نیروی انتظامی در محل حادثه حاضر شدند و پس از تنظیم صورتجلسه اولیه، اولیای طرفین به مدرسه دعوت شدند.
وی با تاکید بر اینکه این حادثه به دلیل درگیری ایجاد نشد گفت: بازی و شیطنت های نوجوانی سبب این حادثه شده است.


نظرات شما