دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴
اقتصادی

مهلت استفاده از کالابرگ تا پایان شهریور ماه تمدید شد

مهلت استفاده از کالابرگ تا پایان شهریور ماه تمدید شد
نسیم گیلان - تسنیم /سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از تمدید استفاده از طرح کالا برگ تا پایان شهریور ماه سال جاری خبر داد. مرجان دبیری, سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از تمدید ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - تسنیم /سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از تمدید استفاده از طرح کالا برگ تا پایان شهریور ماه سال جاری خبر داد.
مرجان دبیری, سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک از تمدید اجرای طرح کالابرگ تا پایان شهریور ماه خبر داد و گفت: تا کنون 17میلیون و 57 هزار و 147 نفر سرپرست خانوار با مانده صفر خرید کرده اند و تعداد زیادی باقی نمانده است.
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک گفت: بنا بر مصوبه هیئت دولت، قرار است طرح کالابرگ در راستای کمک به اقشار کم درآمد و حمایت از سبد غذایی آنها باشد. از این رو، اگر بازرسان ما که رصد میدانی دارند، گزارشی مبنی بر تخلف فروشگاهی اعلام کنند بدون چشم‌پوشی کد ترمینال فروشگاه‌های متخلف مسدود می‌شود.
بازار
وی با اشاره به اینکه با توجه به گرانی برنج استقبال از اینکه کالا زیاد بوده است گفت: برنج در صدر و سپس حبوبات و گوشت قرمز و گوشت سفید در سبد خرید مشمولین بوده است.
دبیری درباره اینکه آیا با حذف یارانه ثروتمندان طرح کالا برگ ادامه دارد یا خیرگفت: طبق اظهارات وزیرکاربا حذف سه دهک بالا تنها 5همت منبع مالی به دست می‌آید که برای کالابرگ هفت دهک دیگر به 25همت نیاز داریم.بنابراین حذف یارانه دهک‌های 8تا 10کمکی به تأمین منابع کالابرگ نمی‌کند.
 وی با اشاره به اینکه برای طرح کالابرگ هنوز تصیمیم نهایی گرفته نشده است گفت: به نظر می رسد که ادامه طرح کالا برگ فقط برای سه دهک اول باشد. اما هنوز نتیجه نهایی نشده است. آزمون وسع یارانه‌بگیران هر 6 ماه یک بار برگزار می‌شود و افراد بین دهک‌های درآمدی جابجا می‌شوند.
وی درباره تأمین برخی کمبود‌ها که در فروشگاه‌ها وجود دارد، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در این طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را همراهی می‌کنند. ناظران میدانی این وزارتخانه‌ها طی رصدی که از فروشگاه‌های تحت پوشش طرح انجام می‌دهند اگر کمبودی در فروشگاهی مشاهده شود گزارش شده و به سرعت مایحتاج تأمین می‌شود.


نظرات شما