نسیم گیلان

آخرين مطالب

جهاد آبرسانی در 110 روستای گیلان به انجام رسید گفتگو

جهاد آبرسانی در 110 روستای گیلان به انجام رسید
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / معاون فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب گیلان با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی در 711 روستای استان گفت: این طرح در 110 روستای استان به پایان رسیده و در 601 روستای دیگر در حال اجراست.
مارال محبوب، معاون فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب گیلان اظهار کرد: در مجموع 128 هزار و 145 خانوار از طرح جهاد آبرسانی در 711 روستای گیلان بهره‌مند می‌شوند.
بازار
وی با بیان اینکه هم‌اینک 180 روستای استان با تانکر سیار آبرسانی می‌شوند، اضافه کرد: تا پایان سال گذشته هزار و 287 کیلومتر شبکه توزیع و خط انتقال آب به مناطق روستایی استان اجرا شده‌است.
وی بیان کرد: تکمیل خطوط انتقال، شبکه توزیع و سایر تاسیسات در صورت تامین اعتبار مورد نیاز متناسب با حجم کاری از دیگر برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب گیلان برای جهادآبرسانی در سال جدید است.
معاون فنی و مهندسی شرکت آبفای گیلان با بیان اینکه پروژه‌های فاضلاب در 11 شهر شامل رشت، بندرانزلی، فومن، صومعه‌سرا، تالش، آستارا، رودسر، لنگرود، لاهیجان، سیاهکل و آستانه‌اشرفیه در حال اجراست، اظهار کرد: میانگین پیشرفت فیزیکی طرح‌های فاضلاب استان 40 درصد است.
وی بیان کرد: مبلغ مورد نیاز برای تکمیل طرح‌های فاضلاب استان بر اساس فهرست بهای 1404؛ 490 هزار میلیارد ریال است و اعتبار هزینه شده برای طرح‌های فاضلاب استان از محل طرح‌های تملک داریی‌های سرمایه‌ای تامین می‌شود.
وی با تشریح پروژه‌های آبرسانی شهری و روستایی در دست اجرا در گیلان اضافه کرد: سه طرح آبرسانی شهری شامل؛ «آبرسانی به رشت - انزلی و خمام»، «طرح تامین آب رشت» و «طرح آبرسانی به صومعه‌سرا - فومن و شفت» در حال اجراست.
وی با بیان اینکه 36 پروژه آبرسانی شامل؛ 13 مجتمع آبرسانی و 23 پروژه تک روستایی در حال اجراست، اظهار کرد: میانگین پیشرفت فیزیکی در مجتمع‌های آبرسانی حدود 65 درصد و در حوزه تک روستایی حدود 38.5 درصد است.
وی درباره وضعیت تامین آب شهرها و روستاهای گیلان اظهار کرد: منابع تامین آب اصلی استان، سدهای سفیدرود و شهربیجار است و تقریبا 63 درصد از تولید آب شهرها و روستاهای تحت پوشش استان از این منابع سطحی تامین می‌شود.
وی اضافه کرد: منابع آبی گیلان نسبت به سال‌های گذشته به طور نسبی وضعیت بهتری دارد و از لحاظ کیفیت مطابق استانداردهای آب آشامیدنی کشور است؛ سایر منابع تامین آب در استان شامل؛ چشمه بهارستان در شهر آستارا و چشمه سفیدآب در شهر رحیم آباد به همراه دیگر منابع آب زیرزمینی از جمله چاه‌ها و چشمه‌هاست که 37 درصد از تولید آب شهرها و روستاهای تحت پوشش استان از این منابع زیرزمینی تامین می‌شود.
معاون فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب گیلان پیش بینی کرد با مدیریت صحیح منابع آبی و تداوم شرایط آب و هوایی در فصل تابستان با کمترین تنش آبی مواجه شویم.
وی با بیان اینکه 115 هزار و 400 مترمکعب تصفیه‌خانه‌ و پکیج‌ تصفیه فاضلاب در استان احداث شده‌است، اظهار کرد: 6 ایستگاه پمپاژ اصلی در مدار بهره‌برداری و 388 کیلومتر شبکه بهداشتی در حال استفاده است.
محبوب بیان کرد: همچنین 16 تصفیه خانه و پکیج‌ در مدار بهره‌برداری قرار دارد و ظرفیت ساخته شده تصفیه خانه‌های فاضلاب 110 هزار و 600 مترمکعب در شبانه‌روز شامل چهار تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای رشت با ظرفیت 63 هزار مترمکعب در شبانه روز، بندرانزلی 20 هزار، لاهیجان با 26 هزار و منجیل با یک هزار و 600 مترمکعب در شبانه روز فعال است.
وی اضافه کرد: همچنین 12 واحد پکیج تصفیه فاضلاب با ظرفیت مجموع 4800 مترمکعب در شبانه روز در شهرهای رشت (مسکن مهر)، رستم آباد، مسکن مهر آستانه اشرفیه، مسکن مهر املش، مسکن مهر آستارا، سیاهکل (2 دستگاه)، مسکن مهر معلولین آستارا، مسکن مهر لوشان، روستای نیک کری تالش، مسکن مهر صومعه‌سرا و و شهرک مهدی آستارا در مدار بهره‌برداری است.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/824986/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بحران انقراض پرندگان؛ بیش از 500 گونه پرنده برای بقا به اقدامات حفاظتی ویژه نیاز دارند

شیشه هارو دیگه دور نریز!

تکمیل مسیر‌های ارتباطی با همسایگان شمالی اولویت دولت است

حضور رییس جمهور در مراسم سوم پدر نماینده رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی در صومعه سرا

سیف: بانک مرکزی با مداخله غیرمستقیم، میتواند قیمت ارز را کنترل کند

سیف: برای برخورد با بانک آینده از بانک مرکزی حمایت نمی‌شود

حمایت 30 همتی صندوق‌های توسعه و تثبیت از بازار سهام

ادامه روند ریزش قیمت دلار و طلا؛ سکه امامی به کانال 79 میلیون تومانی بازگشت

نیویورک‌تایمز: اسرائیل دروغ می‌گوید؛ حمله به اوین نمادین نبود

لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده در اختیار ایران قرار دهد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص): تمام تحرکات آمریکا، رژیم صهیونیستی و همپیمانان آنان در منطقه را رصد می‌کنیم

سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد

ملاقات معاون وزیر خارجه چین با عراقچی در ریودوژانیرو

دیدار عراقچی با گوترش در حاشیه اجلاس سران بریکس

وزیر جنگ اسرائیل: «منبع اصلی نگرانی من، تولید موشک در ایران است

عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان

تجربه خروج از بدن شاید مکانیسمی دفاعی برای مقابله با آسیب‌های روانی باشد

تهدید کهکشانی؛ آیا ستارگان گذری می‌توانند سیاره‌ها را از منظومه شمسی بیرون برانند؟

ایده‌ی دیزاین یک ناخن خاص!

پیش بینی بورس سه شنبه 17 تیر 1404

هر دعوت، 200 هزار تومان هدیه!

بدقولی 3 شرکت در واریز سود سهام عدالت؛ ارقام سودهای ادعایی، صحت ندارد

ریاست اسبق بانک مرکزی: برای برخورد با بانک آینده از بانک مرکزی حمایت نمی‌شود

گزارش شبکه اسرائیلی از شکست در برابر وحدت مردم ایران

گروسی: مسئله هسته‌ای ایران با اقدام نظامی حل نمی‌شود

عارف: کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری باید جبران شود

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: اگر رژیم صهیونیستی اقدامی کند، پاسخ محکمی به او داده خواهد شد

افزایش 51 درصدی ظرفیت بخش انتقال پست برق آستارا

راز ماندگاری منحصربه‌فرد؛ چرا عسل هیچ‌وقت فاسد نمی‌شود؟

بسته حمایتی دولت از صنایع و کسب و کار‌ها ابلاغ شد

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای اربعین از هفته جاری

کاهش نرخ تورم در بخش کشاورزی

پنل پیامکی مناسب کسب‌وکارهای کوچک

قیمت جدید انواع هایما اعلام شد

پرداخت وجه بلیت پروازهای کنسل شده چه شد؟

پزشکیان در گفت‌وگو با مجری معروف آمریکایی: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند

روایت رئیس سازمان صداوسیما از روز تجاوز رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای

وزیر اسرائیلی: ژنرال سلیمانی حلقه آتش را دور اسرائیل ساخت

واکنش مشاور وزیر خارجه به جایزه گذاشتن برای سر ترامپ

پزشکیان: فتوایی برای ترور ترامپ نداریم

ایران حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد

عراقچی در حاشیه اجلاس بریکس با رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی دیدار کرد

واکنش آشنا به ادعای اخیر خاندوزی در صدا و سیما

شایعه جایزه برای «سر ترامپ» توسط سازمان تبلیغات اسلامی تکذیب شد

ذبح بیش از هزار راس دام در گیلان با نظارت کامل بازرسان

نشانه هشداردهنده سرطانی خاموش ممکن است در مدفوع شما نهفته باشد

با سایه خط چشم بکش!

رئیس جمهور وارد گیلان شد

قیمت نفت زیر 70 دلار باقی می‌ماند؟

بخشودگی 100 درصدی جرایم بیمه شخص ثالث آغاز شد