نسیم گیلان

آخرين مطالب

معاون اول رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه سراسر کشور:

بازنشستگان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه کشور هستند/ دولت پیگیر متناسب سازی حقوق و حل مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین اجتماعی است/ حداقل حقوق ماهیانه بازنشستگان را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم وزارت رفاه

بازنشستگان ارزشمندترین و مهم‌ترین سرمایه کشور هستند/ دولت پیگیر متناسب سازی حقوق و حل مشکلات درمانی بازنشستگان تأمین اجتماعی است/ حداقل حقوق ماهیانه بازنشستگان را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در راستای ارتقای وضعیت معیشتی بازنشستگان گفت: با تصمیمات اتخاذ شده در دولت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با سایر بازنشستگان و مستمری‌بگیران و همچنین حل مشکلات درمانی ایشان در حال پیگیری و اجرایی‌شدن است.

محمد مخبر، صبح امروز دوشنبه در آیین تجلیل از بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه سراسر کشور سازمان تأمین اجتماعی که در مجموعه فرهنگی‌ورزشی تلاش برگزار شد، با تأکید بر اینکه دولت با جدیت پیگیر متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است و تا پایان دولت این موضوع حل خواهد شد، گفت: حداقل کف حقوق ماهیانه 6 میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی از نظر دولت قابل قبول نیست و باید مساله حداقل حقوق دریافتی و افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی هر چه سریعتر حل شود و به زودی به حداقل حقوق ماهیانه آنها را به 10 میلیون تومان نزدیک می‌کنیم که تاکنون نیز در این دولت ارزشمندترین بنگاه های اقتصادی برای پرداخت بدهی‌های تأمین اجتماعی به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شده است و اکنون تأمین اجتماعی از یک سازمان بدهکار در ابتدای دولت به یک دستگاه طلبکار تبدیل شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم به‌ویژه در حوزه شیوع بیماری کرونا و مشکلات اقتصادی کشور تصریح کرد: بازنشستگان ارزشمندترین و مهمترین سرمایه کشور هستند و با وجود تمام این سختی‌ها، حل مشکلات بازنشستگان و پرداخت حقوق آنان از مهمترین دغدغه‌های اصلی دولت بود که توانستیم این مشکلات را با آموزه‌های مکتب امام خمینی(ره) و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری پشت سر بگذاریم.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های دولت سیزدهم توانستیم با افزایش فروش نفت و آزادسازی دارایی های مسدود شده کشور وضعیت درآمدی را سامان دهیم.
وی با بیان اینکه باید در تعریف بازنشستگی و ازکارافتادگی تجدیدنظر صورت پذیرد، ادامه داد: مفهوم بازنشستگی و خانه نشینی در فرهنگ دینی و تاریخی کشور موضوعیتی ندارد.
وی ادامه داد: دستاوردهای کنونی کشور و پیشرفت های بدست آمده طی سالیان گذشته در تمامی این حوزه ها حاصل تلاش‌ها و زحمات نسل بازنشسته امروز است و بزرگترین اشتباه این است که با بازنشستگی، کار و فعالیت یک نیروی با تجربه پایان یافته تلقی شود.
وی با تأکید بر اینکه باید راهبرد انتقال اقتصاد از بخش دولتی به بخش خصوصی در دولت، وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی با کمک جوانان باانگیزه در کنار نسل مجرب و با تجربه ی بازنشسته پیگیری شود تصریح کرد: باید عرصه اقتصادی نیز همانند سیاست و امنیت در دست مردم باشد تا مسائل حل شود و قرار گرفتن حوزه های تعاون، تأمین اجتماعی و اشتغال زایی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به معنای آن است که همه اسباب نهضت انتقال اقتصاد از دولت به مردم در این وزارتخانه و توسط بازنشستگان به عنوان توانمندترین بخش جامعه شدنی است که دولت باید بسترهای حضور آنان را در عرصه اقتصادی فراهم نماید.
مخبر در ابتدای سخنان خود با تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر ادامه داد: ایام دهه فجر با نام امام خمینی (ره) گره خورده است و ایشان شخصیتی فقیه، فیلسوف، عارف، انسان شناس، جریان شناس و مدبر بودند که مکتب خدامحور و مردم باور ایشان کماکان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه مکتب و آموزش امام خمینی(ره) در مبارزه با نظام سلطه و ظالمان در جهان سابقه نداشته است افزود: این فرهنگ سازی امام در تمام دنیا گسترش یافته است و آمریکا و رژیم صهیونیستی که نماد قدرتی بودند که هر چه تصمیم بگیرند، عملیاتی می‌شود، امروز به مرحله‌ای رسیده‌اند که با بروزترین تسلیحات و تجهیزات پیشرفته در یک باریکه چند کیلومتری در غزه با چند هزار رزمنده فلسطینی اینچنین گرفتار شدند و هیچ چاره و راه فراری برای خود نمی‌بینند.
لازم به ذکر است در این مراسم دکتر مخبر در ارتباطی ویدیو کنفرانسی با مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره ورزشی صندوق بازنشستگی کشوری که در مشهد در حال برگزاری بود، در جریان درخواست‌ها و مطالبات آنان قرار گرفت.
«سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز با اشاره به آمار 2/3 میلیون نفری بیمه‌شده جدید در سازمان تأمین اجتماعی و همچنین تحت پوشش بیمه قرارگرفتن هشتصد هزار نفر از عشایر توسط صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر گفت: در این دولت بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است و در حال حاضر تمامی اقدامات درمانی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در مراکز این سازمان رایگان است و با تمهیدات جدید دولت افراد بیش از 65 سال سن در بیمارستان های دانشگاهی به صورت رایگان بستری می‌شوند و با اراده دولت سیزدهم، تاکیدات رئیس‌جمهور محترم و پیگری های معاون اول رئیس‌جمهور به زودی مشکلات بازنشستگی حل می شود.
همچنین «میرهاشم موسوی» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به بدهی 106 هزار میلیارد تومانی سازمان تأمین اجتماعی در ابتدای دولت سیزدهم ادامه داد: در دو سال گذشته 240 هزار میلیارد تومان بدهی تأدیه‌شده و یا در حال انجام است که چنین دستاوردی در سازمان تأمین اجتماعی تاکنون رقم نخورده بود و امروز پرداخت حقوق و مستمری بازنشستگان کشور بدون یک ریال استقرار از بانک مرکزی در حال انجام است.
در ادامه نیز با حضور معاون اول رئیس‌جمهور از سیزده برگزیده کشوری به نمایندگی از بازنشستگان و مستمری بگیران نمونه با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.
در حاشیه این مراسم نیز از 46 دستگاه آمبولانس مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی در 15 استان با سرمایه‌گذاری بالغ بر 250 میلیارد تومانی رونمایی شد.
16 بهمن 1402 17:11
کد خبر : 334,614
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/740233/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اگر تلخی را تلخ‌تر حس می‌کنید، در معرض این بیماری‌ها هستید!

معاون وزیر کشاورزی: اختلالی در بازار برنج نداریم

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا بامداد دوشنبه

وزیر نفت ساعاتی پیش از انبار نفت ری بازدید کرد

بارش پراکنده و رگباری باران در گیلان

استاندار گیلان: ایران به رژیم صهیونیستی پاسخی کوبنده داد

چهار فوتبالیست دختر گیلانی به اردوی تیم ملی دعوت شدند

ادعای سی‌ان‌ان: ویتکاف عصر یک‌شنبه گذشته مستقیماً با وزیر خارجه ایران تماس گرفته است

خبر اختصاصی «آخرین خبر» از فرود دومین هواپیمای نظامی باری چین در ایران

روایت «رجا» از پیام قاطع تهران به واشنگتن از کانال سوئیس: در تنبیه اسرائیل دخالت نکنید

اظهارات سخنگوی دولت در گزارش روزانه به مردم؛ از زمان لغو پروازها تا اعلام پناهگاه‌ها

واکنش به ادعای ساختگی رسانه قبرسی: ایران هیچ پیامی برای رژیم صهیونیستی نفرستاده است

بقایی: نباید به رژیم اسرائیل اجازه داده شود قوانین بین‌المللی را از نو بنویسد

عملکرد قابل توجه یک واکسن در از بین بردن سرطان لوزالمعده

بیت‌کوین همچنان در شوک تنبیه متجاوز

فعالیت تمامی بانک‌ها طبق روال عادی

رئیس کل گمرک: ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است

بنادر کشور در آماده‌باش برای تخلیه کالاهای اساسی

اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

آغاز چین دوم برگ سبز چای؛ 50 درصد مطالبات پرداخت شد

2 نفر از اعضای تیم تروریستی موساد دستگیر شدند

زنگنه: اجلاس کمیته سیاسی APA به تعویق افتاد

آسیب به خطوط انتقال نفت پالایشگاه‌ حیفا در پی حمله ایران

درخواست استرالیا در پی گسترش تنش‌ها میان رژیم صهیونیستی و ایران

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا: پاسخ قاطع تا سرکوب کامل دشمن ادامه دارد

نوبخت: در برابر یک دشمن به شدت بی‌رحم منسجم بایستیم

هدیه ایران به عروس و داماد فلسطینی؛ مراسم عروسی مزین به موشک باران حیفا

زمان تشییع پیکر شهدای جنایات اخیر صهیونیست‌ها اعلام شد

بخشایش اردستانی: یکی، دو روز دیگر با موشک‌های هایپرسونیک ایران تکلیف جنگ مشخص می‌شود

شهادت 7 فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حمله بامداد 23 خرداد صهیونیست‌ها

تجمع بزرگ مردم رشت به مناسبت عید غدیر و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی

عکس یک عکاس نجومی از مرداب کیهانی

10 مهارت مهم زندگی که هر کودک باید بیاموزد

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

مدیر توزیع شرکت نفت: تهران هیچ مشکلی در سوخت رسانی ندارد

خزانه جواهرات ملی تعطیل شد

تغییر ساعت کاری کارگران توافقی است

آنژیوگرافی: از تاریخچه تا پیشرفت‌های مدرن در تصویربرداری عروقی

پرداخت وام 50 میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

پالایشگاه اصفهان در سلامت کامل به فعالیت‌ها ادامه می‌دهد

تفاوت سرامیک درجه یک و دو چیست؟ راهنمای فنی

بازار ارز تجاری باز است و معاملات طبق روال انجام می‌شود

معافیت بیش از 58 هزار گیلانی از پرداخت آب‌بها

پیام فرمانده کل ارتش به فرمانده کل قوا

تجاوز نظامی به یکی از مراکز وزارت دفاع در اصفهان

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: زمان خروج ایران از NPT فرا رسیده است

انهدام 44 فروند‌ پهپاد و ریزپرنده رژیم صهیونیستی در مرزها

نگاهی به گزینه خروج از NPT

ایران، محور اصلی نشست گروه هفت