نسیم گیلان

آخرين مطالب

صدای وزارت علوم هم از کندی اینترنت درآمد علمي

صدای وزارت علوم هم از کندی اینترنت درآمد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به تاثیر کندی اینترنت در آموزش مجازی گفت: اختلالات در کیفیت و سرعت اینترنت در چند ماه گذشته افزایش یافته و موجب آزار و اذیت در برگزاری کلاس‌ها و امتحانات شده است

گلایه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به تاثیر کندی اینترنت در آموزش مجازی
علی اکبر صفوی، رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در واکنش به شروع آموزش مجازی با شیوع پیک ششم کرونا و مواجه دانشجویان با کندی شدید اینترنت و اختلالات در آموزش‌های مجازی بیان کرد: واقعیت این است که همه ما از اختلالات اینترنت در طول چهار پنج ماه گذشته گلایه داریم و رنج می‌بریم. همین امروز ما در دانشگاه شیراز کلاسی داشتیم که اساتید در آنجا اعلام کردند دانشجویان به علت کندی اینترنت و اختلالات اینترنتی که در کل استان وجود دارد از کلاس درس عقب می‌افتند.
وی ادامه داد: به طور کلی ظرفیت مصرفی کشور کمی با اختلاف روبرو شده و کیفیت سرویس‌دهی‌ها پایین‌تر آمده است. این مشکل در طول چند ماه اخیر وجود داشته و در بازه زمانی امتحانات هم مشکلاتی را ایجاد کرد.
صفوی در ادامه بیان کرد: دو نفر از دانشجویان من نیز با این مشکل مواجه شدند و ما مجبور شدیم که امتحانات را به صورت حضوری برای آن‌ها برگزار کنیم، آن‌ها نیز از استان‌های مختلف برای شرکت در امتحان آمدند. به نظر من نوسانات و اختلالاتی که در اینترنت و کیفیت آن وجود دارد در چند ماه گذشته خیلی بیشتر شده است. من این موضوع را طی یک سری سوالات از برخی همکاران و مدیران آموزش الکترونیکی دانشگاه‌های مختلف استان‌های گوناگون کشور پرسیدم، آن‌ها نیز همین نظر را داشتند.
رئیس کارگروه یادگیری الکترونیک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: تشخیص این اختلال و مشکل توسط مسئولان امر ساده است، یعنی آن‌ها در رکوردهای فنی خود به سادگی می‌توانند بفهمند که میزان مصرف پهنای باند و میزان اختلالات اینترنتی چقدر دچار نوسان شده است، اما بحث اصلی این است که این کار در حوزه وزارت ارتباطات است و از این طریق باید پیگیری شود.
صفوی بیان کرد: ما مشکل را به آقای دکتر زاهدی که خودشان از اعضای کارگروه بوده‌اند و اکنون مدیر فناوری و اطلاعات وزارت علوم است منتقل کرده‌ایم اما گروهی که باید مسئولیت اصلی کار را پیگیری کنند و برای رفع مشکل کمک کنند حوزه وزارت ارتباطات و اپراتورها هستند، زیرا اختلالات در کیفیت و سرعت اینترنت در چند ماه گذشته زیاد و موجب آزار و اذیت در برگزاری کلاس‌ها و امتحانات شده است.
وی اضافه کرد: وقتی اکثر دانشجویان امکان حضور در یک کلاس درس مجازی را ندارند، علت مشخص است زیرا در آموزش استفاده از اینترنت از چندین خدمات دهنده سرویس می‌گیرند پس مشکل فقط از جانب یک خدمات دهنده و یک سرویس نیست لذا این مشکل به طور سراسری وجود دارد. من چند ماه پیش دوستانه از برخی همکاران در وزارت ارتباطات سوال کردم و آن‌ها نیز تایید کردند که اختلال در اینترنت وجود دارد و یک مقدار کیفیت‌ها پایین آمده است اما گفتند که پیگیر موضوع هستند.
رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم درباره اهمیت اینترنت در بستر کسب و کار مردم، گفت: نیاز به اینترنت و پهنای باند مربوط به دوره شیوع کووید 19 نیست. شغل‌ها و کسب و کارهای متعددی در این زمینه وجود دارد، وقتی ما نمی‌توانیم مرتبا صنایع بزرگ بزنیم و شغل ایجاد کنیم باید از فرصت اینترنت استفاده کنیم، زیرا یکی از روش‌هایی که می‌توان توسط آن شغل ایجاد کرد و مردم با آن شغل‌ها و بیزینس‌های خود را مدیریت کنند، در بستر اینترنت رخ می‌دهد.
وی با بیان اینکه برای حل مشکلات اختلال اینترنت باید اقدامات لازم صورت بگیرد، گفت: به خاطر همه مردم، همه شرایط اقتصادی کشور و به خصوص بخش آموزش کشور باید اقدامات خیلی جدی‌تری برای مشکلات، اختلالات و کیفیت اینترنت صورت بگیرد.
صفوی درباره ارزیابی از وضعیت امتحانات مجازی دی ماه با توجه به اختلالات اینترنت گفت: وضعیت مثل این می‌ماند که مثلا شما یک سری فرزند دارید که می‌خواهید به آن‌ها آب و غذا برسانید اما نمی‌توانید در زمان مشخص به آن‌ها غذا بدهید. این موجب می‌شود فرزندان شما سختی بکشند و عصبی شوند البته که به هر طریقی آب و غذا را به آن‌ها می‌رسانید. واقعیت این است که وقتی اختلالات اینترنت ایجاد می‌شود میزان استرس و فشار روحی که به دانشجو، استادان، مدیریت دانشگاه و کارشناس‌های فنی وارد می‌شود بسیار زیاد است.
رییس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم گفت: ما امتحانات مجازی را طی چند مرحله می‌گیریم و به خاطر مشکلات متعددی که در بستر اینترنت وجود داشته یکی از دانشجویان من قید نمره آخرین امتحان خود را زد.
صفوی گفت: اختلال‌ها موجب فشار بر استاد و دانشجو می‌شود اما مدیریت کارگروه‌ها و اساتید مجبورند که چهار مرحله امتحانات را تکرار کنند تا حداقل به دانشجو ظلم نشود. لذا هرگونه اختلالی که در برنامه‌ها ایجاد می‌شود، موجب فشار روحی بیشتر و استرس زیاد به دانشجویان، اساتید و کل سیستم دانشگاهی خواهد شد.
وی اشاره کرد: یک مشکل دیگر این است که وقتی اختلالی به وجود می‌آید یک گروه و یا شخصی باید منشاء اختلال را پیگیری کنند تا ببینند منشا اختلال از کجاست و حال اگر منشا مشکل پیدا شد باید بدانیم چطور آن را حل کنیم، همه این موارد قطعا فشار روانی زیادی ایجاد می‌کند. باید بحث جدی برای ارتقاء کیفیت و حل اختلالات صورت بگیرد.
رئیس کارگروه یادگیری الکترونیکی وزارت علوم گفت: باید در شبکه مخابرات و اینترنت روز به روز گسترش خوبی شاهد باشیم. اگر ما امروز، فردا و چند ماه آینده این بستر را گسترش ندهیم و ظرفیت را بالا نبریم یعنی عقب‌گرد کرده‌ایم و توانمندی شبکه ما امروز نسبت به دیروز ضعیف‌تر شده است، زیرا نیاز بزرگتر شده اما توسعه صورت نگرفته است.
منبع: irna.ir

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/720747/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

نامه دعوت به زیارت؛ دخترانی که به عشق امام رضا(ع) باحجاب شدند

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

یادمان شهید گمنام فومن افتتاح شد

کاهش 1.7 درصدی آب بدون درآمدِ گیلان

ویلاسازی در شالیزارها؛ کابوس برنج‌کاران گیلانی

دستور رئیس مجلس درباره پیگیری رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در شفت

بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت آغاز شد

آغاز بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

هلال‌احمر گیلان عضو جدید می‌پذیرد

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

دختری 18 ساله‌ام و بابت رفتارهای شوهر عمه‌ام معذبم

گروه های جهادی با میدان داری نقشه های دشمنان را خنثی می کنند

عکس/ توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در گیلان!

صنایع پرمصرف برق گیلان ملزم به صرفه‌جویی 25 درصدی شدند

از بندر تا ریل؛ گیلان در مسیر تبدیل شدن به قطب ترانزیت منطقه

بسیج سازندگی، بازوی توانمند دولت در مدیریت بحران و محرومیت‌زدایی

اقدامات آسان و کم‌هزینه برای سلامت ‌روان

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

قابی خاطره انگیز از مراسم تجلیل از معلمان شهرستان تولمات + عکس

گروه جهادی بسیج رسانه شهدای فومن برگزیده شد

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

رپورتاژ سنگین برای یک خبر معمولی| آغاز حفاری اکتشافی در نفت خزر

شکار بزرگترین مرال نر جنگل‌ های هیرکانی | مرال 2 متری شکار دوربین ها شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

رفع محرومیت ها در سایه تلاش جهادگران محقق می شود

برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در رشت

رئیس سازمان چای: 25 هزار تن برگ سبز چای خریداری شد

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

این ستاره نباید اینجا باشد!

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

راه‌آهن رشت - آستارا؛ پروژه‌ای برای اتصال ایران به بازارهای بین‌المللی

بسیج در همه بحران ها آماده خدمات رسانی به مردم است

لزوم تقویت زیرساخت‌های امدادی و آموزشی هلال‌احمر در گیلان

افزایش کشفیات مواد مخدردر گیلان؛ استاندار از اقدامات جدید مقابله‌ای خبر داد

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت