نسیم گیلان

آخرين مطالب

جزئیات حاشیه‌ساز انتخابات اول مهر تعاونی فرهنگیان رشت سیاسی

جزئیات حاشیه‌ساز انتخابات اول مهر تعاونی فرهنگیان رشت
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان -   زمستان سال 1396 بود که انتخابات هیئت‌مدیره شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت برگزار شد؛ انتخاباتی که با کمترین هیاهوی رسانه‌ای و شرکت حداقلی اعضا برگزار‌ و بروز تخلفات در فرآیند آن، موجب ابطال انتخابات شد.
قرار بود با ابطال انتخابات هیئت‌مدیره شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت در سال 1396، تجدید برگزاری انتخابات به زمان دیگری موکول شود اما کرونا دستمایه‌ای شد تا اعضای هیئت‌مدیره علی‌رغم برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر، از برگزاری مجدد انتخابات این تعاونی امتناع کنند.
علی‌ای‌حال بعد از گذشت حدود 6 سال از ابطال انتخابات هیئت‌مدیره شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت، اعضای هیئت‌مدیره با درج آگهی به تاریخ 21 شهریورماه امسال در یکی از روزنامه‌های محلی و نصب یک بنر جلوی تعاونی درصدد برگزاری انتخاباتی هستند که قرار است در اول مهرماه یعنی هم‌زمان با بازگشایی مدارس که تقریباً اغلب فرهنگیان درگیر بازگشایی واحدهای آموزشی هستند، انجام شود.
هم‌زمانی انتخابات شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت با اول مهرماه موجب رنجش خاطر عده‌ای از فرهنگیان به‌ ویژه اعضایی که در ساعات برگزاری انتخابات در نوبت عصر درگیر کلاس درس هستند شده است.
تعدادی از اعضای شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت با انتقاد از بی‌تدبیری مسؤولان برگزارکننده انتخابات به خبرنگار فارس می‌گویند: اگر انتخابات شرکت تعاونی فرهنگیان در اول مهرماه انجام شود، حضور اعضا و سهامداران در آن روز به حداقل خواهد رسید.
تعدادی از اعضای شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت نیز معتقدند زمان تعیین‌شده در اول مهرماه برای برگزاری انتخابات تنها زمینه را برای حامیان هیئت‌مدیره فعلی فراهم می‌کند تا همچنان تولیت شرکت را به دست بگیرند؛ آن‌ها گواه ادعایشان را، تکیه زدن تعداد معدودی از افراد به‌ صورت ثابت بر کرسی‌های هیئت‌مدیره طی 2 دهه اخیر عنوان می‌کنند!
یکی دیگر از اعضای هیئت‌مدیره شرکت تعاونی فرهنگیان نیز با طرح سؤالی، می‌گوید: چرا باوجود رسانه‌های متعدد در استان، شبکه اطلاع‌رسانی دولت و بخشنامه‌های اداری از طریق آموزش‌وپرورش و یا استفاده از گروه‌های متعدد فرهنگیان در فضای مجازی، اعضای هیئت‌مدیره، خبرهای خود را فقط به درج در یک نشریه محلی بسنده می‌کنند؟
اما شاهین کوچکی، مدیرعامل شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت طی گفت‌وگویی با خبرنگار فارس می‌گوید: این تعاونی 1600 نفر عضو دارند که 1300 نفر از آن‌ها بازنشسته و مابقی شاغل هستند.
به گفته وی، انتخابات شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت ساعت 16 بوده و اغلب اعضا می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند و درصورتی‌که کسی در نوبت عصر در کلاس درس حاضر باشد، می‌تواند با وکالت دادن به شخص دیگری، در انتخابات شرکت کند.
مدیرعامل شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت در خصوص گلایه تعدادی از اعضا مبنی بر اطلاع‌رسانی محدود زمان و مکان برگزاری انتخابات نیز بیان کرد: بنابر اساسنامه و تصمیم مجمع عمومی، ما باید در یک نشریه کثیرالانتشار برای اطلاع‌رسانی استفاده کنیم که علاوه بر این کار، اطلاعیه‌هایی به کانون بازنشستگان و آموزش‌وپرورش ناحیه صادر و از دیگر فضاهای ممکن نیز برای اطلاع‌رسانی استفاده شده است.
کوچکی ضمن تأکید بر اینکه تمام تلاش ما برگزاری انتخاباتی پرشور و با مشارکت بالا است، گفته که در این دوره از انتخابات شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت، 12 کاندیدا حضور دارند که پنج‌تن از کاندیدا از هیئت‌مدیره فعلی هستند و با صراحت می‌توان گفت به فرایند انتخابات خدشه‌ای وارد نمی‌کند چراکه تنها بازرس، درگیر انتخابات است.
سیاوش آقاجانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان نیز طی گفت‌وگویی با خبرنگار فارس با اشاره به دغدغه تعدادی از اعضای شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت پیرامون اطلاع‌رسانی حداکثری زمان انتخابات می‌گوید: در برخی از قوانین مربوط به تعاونی‌ها نیازمند اصلاح و بازنگری هستیم که نمونه آن اصلاح مفاد قانونی مرتبط با اطلاع‌رسانی زمان برگزاری انتخابات است.
وی می‌گوید: برای انتخاباتی نظیر انتخابات تعاونی‌ها، قانون‌گذار به انتشار اطلاعیه برگزاری انتخابات در یک رسانه کثیرالانتشار بسنده کرده درحالی‌که در بسیاری از تشکل‌های صنفی و تعاونی‌ها، اعضا بر اطلاع‌رسانی گسترده با بهره‌گیری از تمامی ظرفت های رسانه‌ای، تأکید دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان در خصوص زمان انتخابات شرکت تعاونی فرهنگیان ناحیه یک رشت نیز گفت که تعیین زمان مشخص برای برگزاری انتخابات نیز بر اساس اسناد بالادستی و تصمیم هیئت‌مدیره بوده و اینکه زمان تعیین‌شده برای انتخابات شرکت تعاونی فرهنگیان رشت در ساعت 16 یک دست‌کاری احتمالی در تغییر نتیجه انتخابات باشد را قانونا نمی‌توان اشکال گرفت.
آقاجانی تأکید کرده که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی شأنیت نظارتی را برای خود حفظ کرده و بر تمامی فرایند قانونی نظارت می‌کند هرچند همه تعاونی‌ها نظارت‌های درونی در تشکیلات خود دارند که مجمع عمومی و یا بازرسان نمونه‌ای از آن هستند.
یکی از الزامات هر انتخاباتی، تعیین زمان مناسب جهت برگزاری انتخابات پرشور و فراگیر و با حضور حداکثری اعضا بوده؛ موضوعی که در انتخابات شرکت تعاونی فرهنگیان با تعیین روز اول مهرماه ممکن است محقق نشود.
شفاف‌سازی در عملکردها و تبیین نظارت‌ها بر عملکرد شرکت‌های تعاونی‌ها یکی از ضروریاتی است که می‌طلبد متولیان امر با دقت و حساسیت بیشتری به این مهم نگریسته و با اقدامات به‌موقع و به هنگام خود، مانع از بروز انحراف در عملکرد تعاونی‌ها و مأموریت‌های عالیه آن‌ها باشند.
  

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/718403/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

بهره‌برداری از پروژه جهاد آبرسانی در بخش اسالم شهرستان تالش

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

نامه دعوت به زیارت؛ دخترانی که به عشق امام رضا(ع) باحجاب شدند

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

یادمان شهید گمنام فومن افتتاح شد

کاهش 1.7 درصدی آب بدون درآمدِ گیلان

ویلاسازی در شالیزارها؛ کابوس برنج‌کاران گیلانی

دستور رئیس مجلس درباره پیگیری رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در شفت

بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت آغاز شد

آغاز بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

هلال‌احمر گیلان عضو جدید می‌پذیرد

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

دختری 18 ساله‌ام و بابت رفتارهای شوهر عمه‌ام معذبم

گروه های جهادی با میدان داری نقشه های دشمنان را خنثی می کنند

عکس/ توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در گیلان!

صنایع پرمصرف برق گیلان ملزم به صرفه‌جویی 25 درصدی شدند

از بندر تا ریل؛ گیلان در مسیر تبدیل شدن به قطب ترانزیت منطقه