نسیم گیلان

آخرين مطالب

به منظور آماده سازی فضاهای آموزشی در جریان است:

اجرای ده‌ها عنوان فعالیت خدمات شهری پیرامون مدارس منطقه شهرداری تهران

اجرای ده‌ها عنوان فعالیت خدمات شهری پیرامون مدارس منطقه
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - 14 شهردار منطقه 14 از زیباسازی مدارس و مراکز آموزشی و جلوه بخشیدن به نمای آنها، ایمن سازی معابر و بازپیرایی فضای سبز منتهی به مدارس تا ارائـه برنامه‌های آموزشی و ترویجی با رویکرد مشارکت پذیری در مباحث مهم نگهداشت شهر به عنوان فعالیت‌های حوزه خدمات شهری پیرامون مراکز آموزشی متناسب با ایام بازگشایی مدارس و استقبال از دانش آموزان خبرداد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 14، امیر یزدی با بیان اینکه برای ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات به شهروندان به ویژه دانش آموزان، ده ها اقدام ویژه و در قالب طرح استقبال از مهر در خیابان های اصلی و فرعی منتهی به مدارس منطقه درحال اجراست، گفت: اکران فرهنگی با موضوعات مرتبط با بازگشایی مدارس و علم آموزی، پیرایش و حذف زوائد فیزیکی و بصری، شستشو و پاکسازی نماها و جداره‌های شهری، رسیدگی به وضعیت مبلمان شهری، رنگ آمیزی المان‌ها و احجام شهری و حذف زوائد فیزیکی معابر منتهی به مراکز آموزشی تا بازپیرایی، نظافت و لایروبی کانال‌ها و مسیل‌ها به متراژ 5400 متر طول انجام شد.
وی ادامه داد: رنگ امیزی بیش از یک هزار متر مربع دیواره ها و در مدارس رنگ آمیزی در و جداره های داخلی مدارس منتخب اعم از، دبیرستان فروغ شهادت، ابرار، شهید کاظمی، شهید قاسم سلیمانی، ابوذر غفاری، اندیشه و ...اجرای پوشاننده معابر منتهی به مدارس، نصب پرچم و آذین بندی مدارس منتخب، ترمیم و رفع نواقص فضای سبز داخل، پیرامون و معابر منتهی به مدارس از جمله فعالیت های در حال اجراست.
به گفته یزدی؛ همچنین المان‌های شهری معابر منتهی به مدارس، کندوکوب و هرس باغچه های داخل مدارس، کاشت بیش از 200 اصله درخت و درختچه در مدارس منتخب، اهداء شاخه گل و گلدان به دانش آموزان، آموزش زیست محیطی در مدارس و شستشوی دیواره ها و درب مدارس پیش بینی بیش از 2 هزار متر مربع در مرحله اجرا است.
وی در ادامه با اشاره به اجرای برنامه‌های آموزش محور در کنار فعالیت های شهری گفت:علاوه بر ایمن سازی، هرس و خشکه زنی درختان، کندوکوب و هرس باغچه ها، کاشت درخت و درختچه در مدارس، اهداء شاخه گل و گلدان به دانش آموزان و رفع نواقص زمین های بازی کودکان و زمین های ورزشی موجود در بوستان ها با اولویت فضای داخلی و معابر منتهی به مراکز آموزشی، نسبت به برگزاری کلاس‌های آموزشی برای دانش آموزان در خصوص نحوه کاشت و نگهداری انواع گیاهان در مراکز آموزش گل و گیاه مستقر در طول سال تحصیلی برنامه ریزی شده است.
یزدی در ادامه از اجرای کارگاه های آموزشی با محوریت کاهش و تفکیک پسماند به عنوان دیگر برنامه ها ی شاخص آموزشی با محوریت دانش آموزان و مدارس نام برد و افزود: این کارگاه های آموزشی با محوریت کاهش پسماند و تفکیک در کنار اهدای بسته آموزشی فرهنگی، توزیع 180 عدد کارتن پلاست به مدارس، توزیع 100 کیلوگرم کیسه مخصوص پسماندهای خشک، برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع محیط زیست و تفکیک پسماند در 20 مدرسه، آموزش طرح تفکیک پسماند به نیرو های خدماتی مدارس، توزیع 500 عدد بروشور و لوح فشرده آموزشی مدیریت پسماند و نواختن زنگ بازیافت از جمله فعالیت های پیش بینی شده و تاکنون اجراشده است.
شهردار منطقه 14 خاطر نشان کرد: با استفاده از ظرفیت های شهری، تا پیش از بازگشایی مدارس شرایط مناسب و فضای مطلوب برا ی حضور و استقبال از دانش آموزان دارالمومنین تهران ایجاد می شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/718295/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همه تمهیدات برای اجرای امتحانات نهاییِ سالم در گیلان

210 نیروی آموزش دیده، مهیای حفاظت امتحانات نهایی استان گیلان

دانشمندان تمامی ماده گمشده جهان را پیدا کردند

پایان سال‌های رکود قایق‌ها در انزلی

احضار بلاگر رشتی به‌دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابق

امنیت امروزمان را مدیون خون شهدا هستیم

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

رنگ لباس چه تأثیری روی رفتار ما دارد؟

سخنگوی دولت به گیلان سفر می کند

احضار بلاگر رشتی به دلیل نقض حریم خصوصی همسر سابقش

رفع تعرض حدود یک هکتار از اراضی کشاورزی در گیلان

شهرک تخصصی نساجی در رشت راه اندازی می‌شود

ادعای عجیب چینی‌ها: با هوش مصنوعی دیپ‌سیک، جنگنده نسل ششمی ساختیم

سازوکار احداث نیروگاه‌های خورشیدی در ادارات اعلام شد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

گره‌گشایی از معضل رسوبات در مسیر قایقرانی و اسکله‌های انزلی

لزوم همراهی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات گیلان

پیشگیری از وقوع جرم از اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

پیشگیری از وقوع جرم اولویت اصلی مجموعه انتظامی است

مقابله با ساخت‌ و ساز غیرمجاز در اولویت کارهای دهیاران قرار گیرد

«فرزندآوری» مأموریت شرعی، ملی و بهداشتی

ضرورت حمایت از صنعت دخانیات و احیای 284 واحد راکد در گیلان

شتاب در لایروبی رودخانه پیربازار با مشارکت بسیج سازندگی

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند