نسیم گیلان

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان:

رویکرد ما کمک به تعاونی‌ها در جهت تامین منافع عموم مردم است وزارت رفاه

رویکرد ما کمک به تعاونی‌ها در جهت تامین منافع عموم مردم است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر اینکه رویکرد ما کمک به تعاونی‌ها جهت تامین منافع عموم مردم است تصریح کرد: رویکرد نظارتی ما نیز جهت صیانت از تعاونی‌ها با روش پیشگیری از به‌وجود آمدن مشکل قانونی برای تعاونی ها در سال‌های آتی فعالیت آنها می باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، سیاوش آقاجانیبا اشاره به ارائه آمار و اطلاعات کلی از بخش تعاون استان اظهار کرد: تعداد شرکتهای تعاونی فعال و در دست اجرا در گیلان 2 هزار و 457 تعاونی با بیش از 210 هزار نفر عضو و32 هزار و 710 نفر شاغل و تعداد اتحادیه های استان نیز 16 اتحادیه با 296 شرکت تعاونی عضو است.
وی افزود: در استان تعداد 3 شرکت تعاونی دانش بنیان قوی در حوزه های مختلف خدماتی و صنعتی ثبت شده و 12 شرکت در روند دریافت مجوز و 12 تعاونی توسعه و عمران ثبت شده و 1 تعاونی در مراحل نهایی ثبت (گیلان جزء 3 استان برتر کشور در تشکیل تعاونی های توسعه و عمران می باشد) داریم.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان همچنین در خصوص صادرات انجام شده توسط تعاونیها نیز گفت: صادرات گیلان در سال 1401 به میزان 21 میلیون و 342 هزار دلار بوده که توسط 20 شرکت تعاونی و به مقصد 23 کشور انجام شده است.
آقاجانی در خصوص اقدامات دولت سیزدهم جهت توسعه بخش تعاون کشور به اختصاص خط اعتباری ویژه تسهیلات برای تعاونیها (سال گذشته 2000 امسال 3000میلیارد تومان)، اجرای سند توسعه بخش تعاون و برگزاری شورای توسعه بخش تعاون به ریاست استاندار اشاره کرد.
وی به منظور تشریح توانمندیهای بخش تعاون استان و با اشاره به تحویل 13 هزار و 600 واحد مسکن مهر در قالب 132 شرکت تعاونی تصریح کرد: کمتر از900واحد در کل استان باقیمانده است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان با بیان اینکه حدود110هزار نفر در استان عضو تعاونیهای مصرف با 100فروشگاه هستند، خاطرنشان کرد: صد درصد صید ماهی در قالب 50 تعاونی پره صیادی در گیلان فعالیت می کند.
آقاجانی با بیان اینکه تعاونیهای اعتبار در بیشتر ادارات و کارخانه ها وصنوف به کارکنان خود تسهیلات قرض الحسنه می دهند اظهار کرد: بزرگترین مراکز تشخیص طبی (ام آر آی و ..) استان در قالب تعاونی ها فعالیت می کنند.
وی به حضور تعاونی ها در تمام مراحل تولید مرغ از تولید دان تا جوجه یک روز در بیش از 120 شرکت تعاونی مرغداری در -پرورش مرغ گوشتی تا مرحله کشتار مرغ (حدود 30درصد مرغ) وعمده مراکز تولید جوجه یک روزه در قالب تعاونی اشاره کرد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان با اشاره به جابه جایی بخش عمده ای از حمل و نقل بار و مسافر استان در قالب شرکت های تعاونی(حدود80در صد) اظهار کرد: بزرگترین مرکز دیالیز استان در قالب تعاونی که قرار است با تسهیلات ظرفیت از 30 به 100تخت افزایش یابد و (به بزرگترین مرکز دیالیز شمال کشور تبدیل شود) فعالیت می کند.
آقاجانی با بیان اینکه بزرگترین مراکز پرورش و صادرات ماهیان خاویاری توسط تعاونیها در حال انجام است، افزود: تخلیه بخش قابل توجهی از بار در بندرانزلی توسط تعاونی های متشکل از متخصصین وکارگران مربوطه انجام می شود.
وی با ذکر این مطلب که عملیات لایروبی و امداد در دریای خزر وبخشی از خلیج فارس توسط یک تعاونی گیلانی انجام می شود، گفت: بزرگترین مجموعه پرورش زیتون استان با بیش از 600 عضو در شهرستان رودبار وجود دارد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گیلان با اشاره به فعالیت بیش از هزار کارخانه شالیکوبی در قالب تعاونی های تامین نیاز شهرستانی و اتحادیه استانی و حضور تعاونی کمباین داران در سطح کل استان تصریح کرد: تعاونی های تامین نیاز مشاغل خانگی و .... در جهت مشارکت هرچه بیشترمردم در تعاونی و پایداری مشاغل خانگی تشکیل شده است.
آقاجانی با اشاره به کسب رتبه برتر ملی جشنواره تعاونی های برتر کشور، توسط دو تعاونی و کسب بالاترین امتیاز برتر ملی در (کسب رتبه دوم) در سال 1401 خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود با توجه به تلاشهای انجام گرفته، امسال نیز نتیجه خوبی در این جشنواره حاصل شود.
وی همچنین در رابطه با اقدامات انجام گرفته منتهی به شهریور 1402 اظهار کرد: افتتاح تعداد 32 طرح تعاونی با سرمایه گذاری 800 میلیارد ریال و اشتغالزایی 701نفر و 1016 عضو در زمینه های مختلف تولیدی (9 طرح)، توزیعی شامل مسکن (3 طرح) و خدماتی (20 طرح) که استان گیلان از نظر تعداد طرح افتتاحی استان دوم بعد از استان اصفهان است .
13 شهریور 1402 13:55
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان |
کد خبر : 320,690
کلیدواژه ها: تعاون,ثروت,دانش بنیان,عدالت,تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/715776/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

نامه دعوت به زیارت؛ دخترانی که به عشق امام رضا(ع) باحجاب شدند

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

یادمان شهید گمنام فومن افتتاح شد

کاهش 1.7 درصدی آب بدون درآمدِ گیلان

ویلاسازی در شالیزارها؛ کابوس برنج‌کاران گیلانی

دستور رئیس مجلس درباره پیگیری رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در شفت

بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت آغاز شد

آغاز بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

هلال‌احمر گیلان عضو جدید می‌پذیرد

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

دختری 18 ساله‌ام و بابت رفتارهای شوهر عمه‌ام معذبم

گروه های جهادی با میدان داری نقشه های دشمنان را خنثی می کنند

عکس/ توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در گیلان!

صنایع پرمصرف برق گیلان ملزم به صرفه‌جویی 25 درصدی شدند

از بندر تا ریل؛ گیلان در مسیر تبدیل شدن به قطب ترانزیت منطقه

بسیج سازندگی، بازوی توانمند دولت در مدیریت بحران و محرومیت‌زدایی

اقدامات آسان و کم‌هزینه برای سلامت ‌روان

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

گروه جهادی شهدای رسانه فومن برگزیده شد

قابی خاطره انگیز از مراسم تجلیل از معلمان شهرستان تولمات + عکس

گروه جهادی بسیج رسانه شهدای فومن برگزیده شد

هوش مصنوعی پیام مقتول را به قاتلش رساند

رپورتاژ سنگین برای یک خبر معمولی| آغاز حفاری اکتشافی در نفت خزر

شکار بزرگترین مرال نر جنگل‌ های هیرکانی | مرال 2 متری شکار دوربین ها شد

برگزاری کنگره شهدای غریب در اسارت، کاری ارزشمند بود

رفع محرومیت ها در سایه تلاش جهادگران محقق می شود

برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در رشت

رئیس سازمان چای: 25 هزار تن برگ سبز چای خریداری شد

واکنش سخنگوی نمایشگاه کتاب به ماجرای سرقت

این ستاره نباید اینجا باشد!

قابلیت جدید یک تلسکوپ فضایی برای مطالعه سیاره‌های در حال مرگ

راه‌آهن رشت - آستارا؛ پروژه‌ای برای اتصال ایران به بازارهای بین‌المللی

بسیج در همه بحران ها آماده خدمات رسانی به مردم است

لزوم تقویت زیرساخت‌های امدادی و آموزشی هلال‌احمر در گیلان

افزایش کشفیات مواد مخدردر گیلان؛ استاندار از اقدامات جدید مقابله‌ای خبر داد

عکس روز ناسا از یوگی و دوستان در مریخ!

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

آغاز بهسازی و آسفالت محور قدیم قزوین-رشت

خرید 34 هزار تُن برگ سبز چای از چایکاران شمال کشور

65 سایت جدید به شبکه همراه اول گیلان افزوده شد