نسیم گیلان

آخرين مطالب

معاون شهردار تهران عنوان کرد؛

جزئیات ساخت آزادراه شهید شوشتری/ماجرای خاک ریختن بر روی پروژه‌های عمرانی پایتخت شهرداری تهران

جزئیات ساخت آزادراه شهید شوشتری/ماجرای خاک ریختن بر روی پروژه‌های عمرانی پایتخت
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد دو پروژه بزرگراهی و روندساخت آزاد راه در پایتخت توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهر ، عباس شعبانی در مورد پروژه‌های بزرگراهی در دوره فعلی مدیریت شهری و تبدیل شدن بزرگراه شهید شوشتری به آزادراه گفت: بزرگراه بسیج به عنوان کمربندی شرقی تهران عمل می‌کند و تعداد خودروهای عبوری در این بزرگراه بیشتر از ترددهای محلی است، به گونه‌ای که به عنوان یک جاده مواصلاتی اصلی فرض می‌شود؛ در صورتی که بزرگراه بسیج بزرگراهی درون شهری است.
شعبانی ادامه داد: از اواخر دهه 80 ساخت بزرگراه شهید شوشتری به عنوان محور کمکی بزرگراه بسیج مطرح شد و قرار است به عنوان رینگ بیرونی تهران عمل کند؛ به این معنا که دیگر کامیون و وسایل نقلیه سنگین عبوری حق عبور از بزرگراه بسیج را ندارند. بر این اساس آزادراه چرمشهر که در جنوب تهران و به عنوان رینگ جنوبی توسط وزارت راه اجرا شده و قسمتی از کمربندی جنوبی تهران است، توسط یک شاخه اتصالی به ابتدای آزادراه شهید شوشتری اتصال می‌یابد. به این ترتیب این حجم از سفر را می‌بایست از طریق این آزادراه به محورهای دیگر هدایت کنیم. ماشین‌های سنگین، عبوری و سبک که از آزادراه تهران- کرج، تهران-ساوه، جاده قدیم ساوه، آزادراه تهران-قم، جاده قدیم قم و آزادگان عبور می‌کنند باید از این محور تردد کنند.
تأسیس شرکت ساخت و بهره برداری از آزادراه شهید شوشتری با همکاری وزارت راه
وی افزود: بر همین اساس ویژگی یک معبر بزرگراهی دیگر پاسخگوی این اهداف نیست و پروژه شهید شوشتری می‌بایست با استاندارد بالاتری اجرا شود تا از خروجی بیشتر، سرعت بهتر و نگهداشت بهتر برخوردار باشد. به همین خاطر بزرگراه را به آزادراه تبدیل کردیم و تمام طراحی‌ها نیز بر اساس استانداردهای آزادراهی در حال انجام است مثل شعاع قوس، سرعت، شیب و عرض.
شعبانی یادآور شد: در تلاش هستیم تا با همراهی وزارت راه و شهرسازی یک شرکت ساخت و بهره برداری از آزادراه شهید شوشتری را تأسیس کنیم تا این شرکت هم آزادراه را احداث کند و هم نگهداشت آن را انجام دهد تا این معبر مهم صاحب یک متولی شود. البته صددرصد سهامش برای شهرداری تهران است و این شرکت متعلق به شهرداری تهران خواهد بود. شهرداری تاکنون در هیچ دوره‌ای آزادراه نداشته است و شهرداری تهران اولین شهرداری است که می‌خواهد آزادراه داشته باشد.
800 متر تونل زیر پارک سرخه حصار باقی مانده
معاون شهردار تهران در مورد وضعیت پارک سرخه حصار که در مسیر ساخت آزادراه شهید شوشتری است نیز با بیان اینکه قرار شده است از زیر جنگل سرخه حصار عبور کنیم، بیان کرد: در سال های گذشته 200 متر تونل زیر پارک سرخه حصار اجرا شده و به 800 متر دیگر تونل نیاز داریم که در این مدت حتی یک درخت هم قطع و خشک نشد و این موضوع خط قرمز ماست. دقت داشته باشید که تونل آزادراه شهید شوشتری عمق زیادی دارد و به هیچ وجه روی سطح در منطقه پارک جنگلی سرخه حصار عبور خودرویی نخواهیم داشت و برای احداث تونل به قدری پایین می‌رویم که هیچ ریشه درختی نباشد.
شعبانی در مورد اعتبار مورد نیاز برای ساخت آزادراه شهید شوشتری اظهار کرد: تقریبا 6 هزار میلیارد تومان هزینه این پروژه است و اگر هیچ مشکل یا معارض ملکی نداشته باشد و توافقات زیست محیطی صورت گرفته و زمین در اختیار قرار بگیرد، ساخت آزادراه بیشتر از سه سال زمان نخواهد برد. البته در این مدت با رئیس سازمان حفظ محیط زیست و همکارانش جلسات متعددی داشتیم و خواسته‌هایشان را برآورده و الزامات زیست محیطی را رعایت خواهیم کرد.
وی افزود: آزادراه شهید شوشتری 16.5 کیلومتر است که از تقاطع بزرگراه شهید نجفی رستگار با بزرگراه امام رضا(ع) آغاز شده و تا تقاطع بزرگراه‌های شهید سلیمانی و شهید یاسینی ادامه دارد. قسمت جنوبی پروژه هم از تقاطع شهید نجفی رستگار- امام رضا(ع) به طول 9 کیلومتر در دستور کار بوده و کار اجرایی آن در حال انجام است. برای اجرای بخش باقیمانده مسیر نیز چنانچه با سازمان محیط زیست توافق کنیم، مراحل اجرایی آن آغاز می‌شود.
ساخت ادامه بزرگراه یادگار امام به کجا رسید؟
شعبانی درمورد سرانجام ساخت ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) گفت: این پروژه معارض املاک مربوط به ارتش و وزارت دفاع در میدان جی داشته و چند سوله که متعلق به وزارت آموزش و پرورش است نیز در فهرست معارضین قرار دارد. توافقات با وزارت دفاع و ارتش انجام شده و همچنین باید فضایی در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا وسایلی که در سوله‌ها دپو کردند را منتقل کنند و از این رو معطل به نتیجه رسیدن این موارد هستیم.
وی یادآور شد: در این دوره تمام تلاشمان این است که این کار انجام شود. شاخه غربی ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) به بزرگراه شهید بروجردی اتصال پیدا می‌کند و از آنجا در تقاطع با بزرگراه آزادگان به آزادراه تهران-ساوه می‌پیوندد. همان عملکردی که بزرگراه امام علی(ع) در شرق تهران دارد، یادگار امام(ره) هم در غرب تهران خواهد داشت و جنوبی‌ترین نقطه را به شمالی ترین نقطه غرب تهران وصل می‌کند؛ همان طور که بزرگراه امام علی(ع)، شمالی‌ترین نقطه شرق تهران را به جنوبی‌ترین نقطه تهران متصل می‌کند.
معاون شهردار تهران با بیان اینکه طول بزرگراه یادگار امام(ره) از میدان جی تا بزرگراه شهید بروجردی 4.5 کیلومتر است و بزرگراه شهید بروجردی هم چهار و هفت دهم کیلومتر است که جمعا 9.2 کیلومتر می‌شود، تصریح کرد: اگر این 9 کیلومتر بزرگراه ساخته شود رینگ مرکز متمایل به غرب از شمال تا جنوب تکمیل می‌شود. برنامه ما این است که طی دو سال و نیم این کار را انجام دهیم و همه تلاشمان این است که این مهم در این دوره مدیریت شهری به اتمام برسد.
ماجرای خاک ریختن بر روی پروژه های عمرانی
شعبانی در مورد بزرگراه شهید بروجردی با بیان اینکه طول این پروژه چهار و هفت دهم کیلومتر است و عملیات اجرایی آن تقریبا از سال 88 توسط منطقه 18 شروع شد و در سال 92 به معاونت فنی و عمرانی واگذار شد، اظهار کرد: تا پیش از حضور ما این پروژه حدود 55 درصد پیشرفت داشته، اما درصد پیشرفت فیزیکی آن به حدود 93 رسیده است. ساخت قطعه یک این بزرگراه که سه و هفت دهم کیلومتر است رو به اتمام است. عملیات ساخت قطعه دو نیز در حال انجام است و به محض رفع معارضین ملکی پروژه حدود یک سال در قطعه 2 فعالیت اجرایی داریم و می‌توانیم آن را تحویل دهیم.
وی ادامه داد: قطعه یک بزرگراه شهید بروجردی از تقاطع آزادراه تهران ساوه- بزرگراه آزادگان شروع می‌شود و تا تقاطع بلوار الغدیر (میدان جانبازان) ادامه دارد.
معاون شهردار تهران در پاسخ به این سوال که شهردار تهران در نشست خبریشان گفتند تهران را در حالی تحویل گرفتیم که یک سری از پروژه های عمرانی داشتند خاک می خوردند و میدان فتح را مثال زدند که پایه هایش را از زیر خاک بیرون آوردند و آیا درست است؟ گفت: بله، 2 پل در میدان فتح احداث شده بود که رویش خاک ریخته بودند. این پل‌ها در حال احداث بود و عرشه آنها بتن‌ریزی شده بود. این پل‌ها برای احداث ادامه بزرگراه یادگار امام(ره) بود و برای تقاطع این بزرگراه با میدان فتح ساخته شده بود که یا پشیمان شدند یا سیاست ها بر این بود که انجامش ندهند و تصمیم گرفتند رویش خاک بریزند و به فضای سبز تبدیل کنند. البته ما برای ادامه پروژه یادگار امام(ره) باید این پل ها را دوباره احداث می‌کردیم. پس آنها را از زیر خاک درآوردیم و سر جایشان سالم هستند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/700893/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

بهره‌برداری از پروژه جهاد آبرسانی در بخش اسالم شهرستان تالش

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

نامه دعوت به زیارت؛ دخترانی که به عشق امام رضا(ع) باحجاب شدند

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

یادمان شهید گمنام فومن افتتاح شد

کاهش 1.7 درصدی آب بدون درآمدِ گیلان

ویلاسازی در شالیزارها؛ کابوس برنج‌کاران گیلانی

دستور رئیس مجلس درباره پیگیری رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در شفت

بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت آغاز شد

آغاز بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

هلال‌احمر گیلان عضو جدید می‌پذیرد

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

دختری 18 ساله‌ام و بابت رفتارهای شوهر عمه‌ام معذبم

گروه های جهادی با میدان داری نقشه های دشمنان را خنثی می کنند

عکس/ توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در گیلان!

صنایع پرمصرف برق گیلان ملزم به صرفه‌جویی 25 درصدی شدند

از بندر تا ریل؛ گیلان در مسیر تبدیل شدن به قطب ترانزیت منطقه