نسیم گیلان

آخرين مطالب

توسعه روابط با کشورهای همسایه سیاست دولت سیاسی

توسعه روابط با کشورهای همسایه سیاست دولت
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - دکتر اسدالله عباسی در دیدار با استاندار آستراخان روسیه گفت : در این راستا آستراخان به‌عنوان دروازه تجارت روسیه محسوب می‌شود و گیلان نیز می‌تواند استان تعیین کننده در توسعه همه جانبه روابط با این کشور تلقی شود.
وی افزود: البته ارتباط گیلان با روسیه دیرینه است و این آمادگی وجود دارد که روابط تجاری ما نیز با همکاری آستراخان گسترش یابد.
  نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: همچنین ما علاقمندیم که برای گسترش و توسعه ارتباطات، هیات‌های تجاری ما را در سطح بالاتری افزایش دهیم و نمایشگاهی نیز در بندرانزلی داریم که روسیه و آستراخان می‌توانند در آن حضور یابند تا توانمندی‌های ما بیشتر شناخته و همکاری‌ها نیز توسعه یاید.
دکتر عباسی همچنین خواستار برطرف شدن برخی مشکلات در مسیر کشتیرانی بین دو طرف شد و ابراز امیدواری کرد خط هوایی بین دو استان نیز فعال‌تر از گذشته به کار خود ادامه دهد.
*استاندار آستراخان: حجم گردش کالا در آستراخان 16 میلیون تن درسال است.
استاندار آستراخان روسیه گفت: با وجود دو بندر در این استان، حجم گردش کالا در سال در آستراخان 16 میلیون تن است.
ایگور بابوشکین شامگاه جمعه در دیدار با دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان در رشت اظهار کرد: خوشبختانه روابط آستراخان با ایران به خصوص استان گیلان بسیار خوب است و سعی داریم که این روابط توسعه یابد.
وی افزود: با توجه به درنظر گرفتن روابط دیرینه بین ایران و روسیه ما تلاش می‌کنیم تا این روابط در بخش‌های مختلف تجاری و اقتصادی سال به سال افزایش یابد.
استاندار آستراخان روسیه اضافه کرد: از سوی دیگر دو منطقه ویژه صنعتی و بندری در آستراخان ایجاد شده که این دو منطقه نظر سایر کشور‌ها را هم جلب کرده و پیشنهاد می‌کنیم که سرمایه گذاران ایرانی به خصوص گیلانیان در این منطقه سرمایه گذاری کنند.
وی بیان کرد: امسال ما دو رویداد مهم داریم که یکی جشنواره بین المللی موسیقی کلاسیک است که از همه کشور‌های حاشیه دریای خزر دعوت می‌کنیم تا در این رویداد حضور یابند تا هر کشور بتواند طی یک روز فرهنگ خود را معرفی کند.
بابوشکین خاطرنشان کرد: دومین رویداد نیز همایش رسانه‌ای است که سیاستمداران و دیپلمات‌ها در آن سخنرانی می‌کنند و به خصوص از نمایندگان ایران نیز دعوت می‌کنیم تا در این رویداد نیز حضور یابند.
استاندار آستراخان درباره برخی مشکلات مطرح شده توسط استاندار گیلان هم گفت: این موارد پیگیری خواهد شد تا هرچه زودتر برطرف شود.
بابوشکین در خاتمه از استاندار گیلان دعوت کرد تا به آستراخان روسیه سفر کند تا سطح روابط اقتصادی و تجاری دو استان بیشتر افزایش یابد.
ایگور بابوشکین استاندار آستراخان روسیه در پایان این دیدار به اتفاق استاندار گیلان از نمایشگاه عکس کاسپین دریای دوستی بازدید کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/562974/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

آیت‌الله بهجت، گوهر کم‌نظیر زمانه خود

پیگیری ثبت تالاب کوهستانی دریاچه گهر در کنوانسیون

خدمت صادقانه به مردم مهم‌ترین معیار پذیرش مسئولیت در نظام است

استاندار گیلان: سیره آیت‌الله بهجت چراغ راه هدایت انسان‌ها و مسئولان است

این آینه هوشمند درباره پوشش و استایل شما نظر می‌دهد

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

بهره‌برداری از پروژه جهاد آبرسانی در بخش اسالم شهرستان تالش

پس لرزه اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکرات/ نماینده رشت: نمی گذاریم سرنوشت لیبی در ایران تکرار شود

محکومیت بیش از 3 میلیارد ریالی فروشنده کولر قاچاق در گیلان

بارش های همرفتی و فصلی در گیلان شدت می گیرد

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هدفونی که مترجم همزمان چند کاربر می شود

آیا زمان خداحافظی با تکینگی اینشتین فرا رسیده است؟

آسیب‌های کمال‌گرایی والدین نسبت به دانش‌آموز

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

آسیب گیاه آروجیا به اکوسیستم‌های محلی گیلان

هشدار ناپایداری‌های فصلی در گیلان

امیدواری به بازگشت بینایی با نانوذرات طلا

اسپیس‌ایکس خود را برای پرتاب نهم استارشیپ آماده می‌کند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مسجد کانون همبستگی و محله محوری در تحقق تمدن نوین اسلامی است

نامه دعوت به زیارت؛ دخترانی که به عشق امام رضا(ع) باحجاب شدند

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

یادمان شهید گمنام فومن افتتاح شد

کاهش 1.7 درصدی آب بدون درآمدِ گیلان

ویلاسازی در شالیزارها؛ کابوس برنج‌کاران گیلانی

دستور رئیس مجلس درباره پیگیری رسیدگی‌ها درخصوص روستای خرشک

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در شفت

بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت آغاز شد

آغاز بهسازی آسفالت محور قدیم قزوین ـ رشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 21 اردیبهشت‌ماه

هلال‌احمر گیلان عضو جدید می‌پذیرد

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

زنی با فرمولِ رؤیاها؛ ریاضیدانی که برگه امتحانش را پاره کرد اما تاریخ را نوشت

دختری 18 ساله‌ام و بابت رفتارهای شوهر عمه‌ام معذبم

گروه های جهادی با میدان داری نقشه های دشمنان را خنثی می کنند

عکس/ توقیف سمند با خلافی 285 میلیون ریالی در گیلان!

صنایع پرمصرف برق گیلان ملزم به صرفه‌جویی 25 درصدی شدند

از بندر تا ریل؛ گیلان در مسیر تبدیل شدن به قطب ترانزیت منطقه