نسیم گیلان

آخرين مطالب

ناتمام رهاشدن پروژه‌های عمرانی گیلان به‌دلیل کمبود بودجه/ کنارگذر رضوانشهر تأمین اعتبار نشد اقتصادی

ناتمام رهاشدن پروژه‌های عمرانی گیلان به‌دلیل کمبود بودجه/ کنارگذر رضوانشهر تأمین اعتبار نشد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان -

نسیم گیلان


گروه استان‌ها ــ عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با اشاره به ناتمام ماندن کنارگذر رضوانشهر گفت: بسیاری از پروژه‌های عمرانی گیلان نیمه‌تمام رها شده‌اند. - اخبار استانها -
حسن محمدیاری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، اظهار داشت: با تصویب طرح «تبدیل وضعیت» در صحن مجلس وضعیت استخدامی تمامی کارگران و کارمندان حجمی، قراردادی، پیمانی و روزمرد تعیین وضعیت می‌شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس‌ شورای اسلامی خاطرنشان کرد: افرادی که در مشاغل حاکمیتی مشغول به کار هستند به‌صورت رسمی و شاغلان مشاغل غیرحاکمیتی نیز به صورت پیمانی تعیین تکلیف می‌شوند.
محمدیاری درباره استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در غرب گیلان عنوان داشت: موانعی بر سر راه سرمایه‌گذاران بخش خصوصی وجود دارد که موجب دلزدگی سرمایه‌گذاران خصوصی می‌شود‌.
استان گیلان آماده اجرای طرح پایلوت "مراتع دست‌کاشت" کشور است نماینده ولی‌فقیه در گیلان: حجم زیاد فساد در کشور شایسته نظام اسلامی نیست 30 هزار سالمند بالای 80 سال گیلانی در برابر کرونا واکسینه شدند عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: تلاش ما بر این است تا با وجود تمامی موانع از ظرفیت بخش خصوصی در همه حوزه‌های گردشگری، کسب و کار و سایر حوزه‌ها بهره‌گیری کنیم.
محمدیاری اظهار داشت: از نمونه‌های مشارکت بخش خصوصی احداث بندر تالش است که به‌زودی شاهد کلنگ‌‌زنی آن خواهیم بود و راه‌اندازی آن می‌تواند در بخش ترانزیت چوب و همچنین اشتغال در غرب گیلان نقش به سزایی داشته باشد.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با اشاره به علت تأخیر در کنارگذر رضوانشهر و عدم تأمین اعتبار افزود: اکنون در همه پروژه‌های عمرانی که به صورت نیمه تمام رها شده با مشکل کمبود بودجه و اعتبارات مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه دولت در تلاش است تا برای پروژه‌هایی که تا پایان دولت قابلیت تکمیل دارد تخصیص اعتبار دهد گفت: پروژه‌های کنارگذر تالش و کنارگذر رضوانشهر از جمله پروژه‌های عمرانی غرب گیلان است که به دلیل عدم تخصیص اعتبار نیمه تمام مانده است.
محمدیاری از راه‌اندازی برخی از بخش‌های غیرفعال کارخانه چوکای تالش خبر‌ داد و تصریح کرد: اکنون برخی از بخش‌های غیرفعال کارخانه چوکا راه‌اندازی شده است شایان ذکر است که کارخانه چوکا ظرفیتی بیشتر از وضعیت کنونی دارد و در گذشته قابلیت پوشش حدود 10 هزار کارگر را داشت.
وی بیان‌کرد: از جمله بخش‌های راه‌اندازی شده کمپوست بوده و بخش تولید تخته سه‌لا نیز به صورت آزمایشی با مشارکت سرمایه‌گذار خصوصی در حال راه‌اندازی است؛ راه‌اندازی تمام بخش‌های این کارخانه سبب می‌شود تا بخش عظیمی از افراد جویای کار منطقه به‌کارگیری شوند‌.
عضو مجمع‌ نمایندگان گیلان در مورد مشکلات شبکه توزیع آب شرب تالش با اشاره به اینکه به صورت مقطعی اقداماتی در حوزه شهری و روستایی انجام شده است گفت: شبکه توزیع آب در غرب گیلان به دلیل مشکلات زیر ساختی تا زمانی که سد شفارود به بهره‌برداری نرسد کماکان پابرجا است. 
محمدیاری درباره اقدامات انجام شده برای رفع مشکلات آنتن‌دهی حوزه انتخابیه افزود: در این زمینه پیرو مراجعات افراد به‌ویژه در زمینه مشکلات اینترنت برای آموزش مجازی دانش‌آموزان پیگیری‌‌هایی از طریق مدیریت زیرساخت‌ در استان انجام شد.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس با تأکید بر اینکه بسیاری از مشکلات این حوزه اکنون رفع شده است ابراز داشت: در صورت مراجعه افراد مبنی بر عدم آنتن‌دهی در مناطق با تعاملات انجام شده مشکلات مربوط برطرف می‌شود.
انتهای پیام/614/س

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/271145/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مصائب عصر عاشورا یکی از آیین های سنتی مردم آستانه اشرفیه

گفت‌وگوی عراقچی با وزیر خارجه هند و نخست‌وزیران مصر و چین

روایت محمود کریمی از گفتگویش با رهبر انقلاب و ماجرای خواندن «ای ایران»

عکسی از سردار باقری در حال زیارت حرم امام حسین(ع)

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 16 تیر 1404

حباب‌های یخ به پیام‌رسان‌های جدید بدل شدند!

گزافه‌گویی‌ سفیر آمریکا در ناتو: ایران باید صلح کند!

سردار سنایی‌راد: پاسخ بعدی به اسرائیل کوبنده‌تر خواهد بود

تاکید وزرای خارجه ایران و ترکیه بر پایان دادن به نسل‌کشی در فلسطین اشغالی

هشتگ Hero غوغا به پا کرد

سحر امامی و دختر شهید سلیمانی در مراسم شام غریبان حسینیه امام خمینی

رایزنی عراقچی با لاوروف؛ تاکید بر اهمیت اتخاذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از تشدید تنش در منطقه

عاشورا برای ایرانیان فراتر از قطعه ای از تاریخ

تحلیلی بر تغییرات اخیر شاخص بورس تهران

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 16 تیر 1404

سران بریکس حمله تجاوزکارانه اسرائیل به ایران را محکوم کردند

اطلاعیه‌ای درباره مصاحبه مهم پزشکیان با مجری معروف آمریکایی

رایزنی عراقچی با لاوروف

مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی برگزار شد

روایت محمود کریمی از گفتگویش با رهبر انقلاب و ماجرای خواندن نوحه «ای ایران»

یک طرفه شدن آزادراه رودبار به منجیل

مراسم آیینی « زآرو زآر » در رودسر

سرعت دادن به توسعه پنل‌های خورشیدی با کاوشگر رباتیک

فراخوان نصب سامانه‌های خورشیدی پشت بامی 5 کیلوواتی در هفته آینده

افسانه اقتصاد نفتی امریکا، رویارویی که به واقعیت نپیوست!

مخبر: هیچ نگفت اما قامت حیدری به همه فهمانده شد

معاون پزشکیان: «ای ایران» یعنی قلب یک ملت هنوز برای هم می‌تپد

بدون تعارف با خانواده شهید شادمانی

عراقچی: ایران راه‌حل عادلانه برای فلسطین را برگزاری همه‌پرسی می‌داند

گیلان در شام غریبان ، عزادار مولای عطشان

مصایب عصر عاشورا یکی از آیین های سنتی مردم آستانه اشرفیه

قیمت گوشت قرمز امروز 15 تیر 1404

پول دیجیتال تهدید یا فرصت برای بورس و بازارهای سنتی؟

آملی لاریجانی: پیوند با ولایت ریشه در عمق باور دینی دارد

ساخت نانوحسگری که سلامت غذا را در 15 دقیقه آزمایش می‌کند

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

قیمت دام زنده امروز 15 تیر 1404

آیا ثبات نرخ بلیت اتوبوس ادامه خواهد داشت؟

مهاجری: شبیه‌سازان میهن به آغل هر غلطی بکنند مهم نیست

عراقچی: دولت آمریکا در جنگ تجاوزکارانه رژیم اسرائیل علیه ایران، به‌طور کامل همدست است

اقامه نماز ظهر عاشورا در گیلان

ترافیک پرحجم جاده‌ی خروجی گیلان

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری: مسافران مراقب بلیت هواپیمای فیک باشند

تصویری از شمخانی در مراسم عزاداری روز عاشورا

حضور پزشکیان در میان عزاداران حسینی(ع) در تبریز

توئیت زاکانی: حسینیه امام خمینی ساعات تاریخی را تجربه کرد

کنایه محمود کریمی به نتانیاهو؛ تعطیله!

واکنش تولیت آستان قدس به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا

فواید و مضرات استفاده از جوش شیرین برای فرش (5 مزیت و 3ضرر)

نحوه از بین بردن بوی دود فرش پس از آتش سوزی