نسیم گیلان - رشت- رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت از نجات راننده یک دستگاه خودروی سمند خبر داد که در پی سقوط خودرو به رودخانه در جاده فومن، داخل کابین محبوس شده بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام مؤمنی اظهار کرد: امروز سهشنبه گزارشی مبنی بر سقوط یک دستگاه خودرو به رودخانه و محبوس شدن راننده، از طریق تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ به مرکز فرماندهی آتشنشانی رشت اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله دو خودروی نجات به همراه پنج آتشنشان و یک افسر ارشد به محل حادثه واقع در جاده فومن، روستای پسویشه اعزام شدند.
رئیس سازمان آتشنشانی رشت با اشاره به وضعیت راننده در زمان وقوع حادثه گفت: در بررسیهای اولیه مشخص شد خودروی سمند به داخل رودخانه سقوط کرده و راننده آن در داخل کابین محبوس شده و در وضعیت بیهوشی قرار دارد.
مؤمنی ادامه داد: آتشنشانان با استفاده از تجهیزات تخصصی نجات، عملیات تثبیت و ایمنسازی خودرو را انجام دادند و موفق شدند راننده را از داخل کابین خارج کنند.
وی با بیان اینکه راننده این خودرو زنی حدوداً ۳۵ ساله بود، تصریح کرد: پس از خارج کردن مصدوم، اقدامات اولیه احیا توسط آتشنشانان انجام شد و وی برای ادامه درمان به عوامل اورژانس تحویل داده شد.
رئیس سازمان آتشنشانی رشت خاطرنشان کرد: بر اساس پیگیریهای انجامشده، خوشبختانه وضعیت عمومی این مصدوم در بیمارستان مساعد گزارش شده است.