شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

بارش تندری در ارتفاعات البرز؛ هواشناسی هشدار داد

بارش تندری در ارتفاعات البرز؛ هواشناسی هشدار داد
نسیم گیلان - ایرنا/ مدیرکل هواشناسی استان البرز با اشاره به فعالیت سامانه بارشی تندری در منطقه البرز مرکزی، از ادامه بارش باران، رعدوبرق و وزش باد لحظه‌ای شدید طی ۲ روز ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / مدیرکل هواشناسی استان البرز با اشاره به فعالیت سامانه بارشی تندری در منطقه البرز مرکزی، از ادامه بارش باران، رعدوبرق و وزش باد لحظه‌ای شدید طی ۲ روز آینده در ارتفاعات و مناطق کوهستانی استان خبر داد.
کامران حقی‌آبی، مدیرکل هواشناسی استان البرز اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه‌ها و الگوهای پیشیابی هواشناسی نشان می‌دهد فعالیت سامانه بارشی تندری همچنان در منطقه البرز مرکزی و استان البرز ادامه دارد.
وی افزود: پیامد فعالیت این سامانه در بعضی ساعات به شکل رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد لحظه‌ای شدید خواهد بود و در برخی نقاط نیز احتمال وقوع گردوخاک وجود دارد.
مدیرکل هواشناسی استان البرز با بیان اینکه فعالیت‌های جوی در ارتفاعات و مناطق کوهستانی بیشتر خواهد بود، گفت: با توجه به ماهیت تندری بارش‌ها، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، لغزندگی جاده‌ها و اختلال در تردد محورهای کوهستانی وجود دارد.
حقی‌آبی به مردم توصیه کرد از صعود به ارتفاعات، طبیعت‌گردی و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها در زمان فعالیت این سامانه خودداری کنند.
وی همچنین بر ضرورت احتیاط در تردد در جاده‌های کوهستانی به‌ویژه محورهای کندوان و طالقان، تاکید کرد و افزود: احتمال وزش باد لحظه‌ای شدید می‌تواند سبب بروز مخاطراتی برای سازه‌های موقت، تابلوهای تبلیغاتی و تاسیسات واقع در فضای باز شود.
به گفته مدیرکل هواشناسی البرز، پیش‌بینی‌های جوی نشان می‌دهد طی روزهای پیش‌رو، آسمان استان در برخی ساعات نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و رگبارهای پراکنده، رعدوبرق و وزش باد به‌ویژه در ارتفاعات دور از انتظار نیست.
حقی‌آبی از مردم خواست پیش از عزیمت به مناطق کوهستانی و جاده‌های برون‌شهری، آخرین اطلاعیه‌ها و هشدارهای هواشناسی را پیگیری و توصیه‌های ایمنی را رعایت کنند.


نظرات شما