نسیم گیلان - جانشین فرمانده انتظامی گیلان از کشف ۱۰۲ موتورسیکلت با اجرای طرح ویژه مقابله با سرقت موتورسیکلت در مدت ۲۰ روز در مناطق مختلف استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ سرهنگ قاسم جانعلیپور گفت: با تلاش نیروهای انتظامی گیلان و اجرای طرحهای عملیاتی، ۱۰۲ موتورسیکلت سرقتی در مدت ۲۰ روز گذشته در مناطق مختلف استان کشف شدند.
وی افزود: سارقان برخی از این موتورسیکلتها را به استانهای همجوار برده بودند که این وسایل نقلیه شناسایی و پس از انجام مراحل قانونی و قضایی، به مالباختگان تحویل داده شدند.
جانشین فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۹۰ درصد موتورسیکلتهای سرقت شده در گیلان کشف شدند، گفت: همچنین ۳۷۰ سارقان سابقه موتورسیکلت هم از سوی مأموران انتظامی استان در شهرستانها شناسایی، دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
سرهنگ جانعلی پور از شهروندان خواست با استفاده از تجهیزات ایمنی مناسب، از جمله قفل و زنجیر استاندارد و پارک موتورسیکلت در محلهای امن ، از سرقت موتورسیکلت خود جلوگیری کنند و هرگونه مورد مشکوک را در کوتاهترین زمان به سامانه ۱۱۰ پلیس اطلاع دهند.