نسیم گیلان - ۷۰ طرح مخابراتی با ۲۵۲ میلیارد تومان هزینه در بخشهای مختلف ارتباطی گیلان با حضور استاندار به صورت همزمان و در دومین روز هفته دولت به بهرهبرداری رسید.



افتتاح 70 طرح مخابراتی گیلان همزمان با هفته دولت افتتاح 70 طرح مخابراتی گیلان همزمان با هفته دولت افتتاح 70 طرح مخابراتی گیلان همزمان با هفته دولت افتتاح 70 طرح مخابراتی گیلان همزمان با هفته دولت افتتاح 70 طرح مخابراتی گیلان همزمان با هفته دولت



به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ امروز و همزمان با دومین روز هفته دولت، ۷۰ طرح مخابراتی در بخشهای مختلف ارتباطی گیلان با ۲۵۲ میلیارد تومان هزینه و حضور هادی حق شناس استاندار و جمعی از مسئولان گیلان، به صورت همزمان به بهرهبرداری رسیدند.
این طرحها با هدف توسعه و تقویت زیرساختهای ارتباطی گیلان و ارتقای کیفیت و دسترسی همه مردم به خدمات مخابراتی در استان اجرا شدند.
امروز، ۱۸ طرح مربوط به اجرای فیبرنوری منازل و کسب و کارها، ۲۴ طرح اجرای فیبرنوری سایتهای یکی از اپراتورهای تلفن همراه، ۵ طرح نصب و راهاندازی سوئیچ فیبرنوری، ۴ طرح نصب و راهاندازی تجهیزات انتقال، ۱۵ طرح نصب و راهاندازی سوئیچ دیتا و ۴ طرح مربوط به نصب و راهاندازی سایتهای یکی از اپراتورهای تلفن همراه از جمله طرحهای مخابراتی هفته دولت در گیلان است.