نسیم گیلان - در پی تشدید نظارتهای بهداشتی و با توجه به گرمای هوا، یک واحد تولید یخ در شهرستان آستانهاشرفیه به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی، رفع نکردن نواقص و تهدید علیه بهداشت عمومی مهر و موم شد.
در پی تشدید نظارتهای بهداشتی و با توجه به گرمای هوا، یک واحد تولید یخ در شهرستان آستانهاشرفیه به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی، رفع نکردن نواقص و تهدید علیه بهداشت عمومی مهر و موم شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آستانهاشرفیه گفت: با توجه به افزایش دمای هوا، اقدامات کنترلی و نظارتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با جدیت و بهصورت مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط در حال انجام است.
رسول عباسی، افزود: در همین راستا، یک واحد تولید یخ در شهرستان آستانهاشرفیه به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی، بیتوجهی به اخطارهای صادرشده و رفع نکردن نواقص بهداشتی، به دلیل تهدید علیه بهداشت عمومی مهر و موم و متصدی آن برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.
وی با اشاره به اهمیت رعایت ضوابط بهداشتی در واحدهای تولیدکننده یخ، گفت: این واحد با وجود دریافت اخطارهای بهداشتی، نسبت به رفع نواقص و اجرای الزامات لازم برای پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب اقدام نکرده بود.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان آستانهاشرفیه تأکید کرد: بازرسان بهداشت محیط با هرگونه اقدامی که سلامت عمومی را به خطر بیندازد، مطابق قانون و بدون اغماض برخورد خواهند کرد.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع دهند.