چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

ترافیک در آزادراه‌های قزوین پرحجم است

ترافیک در آزادراه‌های قزوین پرحجم است
نسیم گیلان - ایرنا/ رییس پلیس راه استان قزوین با اشاره به تداوم ترافیک پرحجم در مسیرهای ارتباطی استان از شب گذشته، گفت: ترافیک در آزادراه‌های قزوین - البرز، قزوین ـ رشت و ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / رییس پلیس راه استان قزوین با اشاره به تداوم ترافیک پرحجم در مسیرهای ارتباطی استان از شب گذشته، گفت: ترافیک در آزادراه‌های قزوین - البرز، قزوین ـ رشت و قزوین ـ زنجان در برخی مقاطع نیمه‌ سنگین، سنگین و حتی ایستا است.
سرهنگ حسین تقی‌خانی، با تسلیت ایام رحلت امام و شهادت امام رضا (ع)، اظهار کرد: مسیرهای ارتباطی استان قزوین از شب گذشته همچنان زیر بار ترافیک پرحجم قرار دارند و در برخی مقاطع شاهد توقف و حرکت خودروها هستیم.
وی افزود: در آزادراه قزوین - البرز، ترافیک در محدوده محمدیه به صورت توقف و حرکت گزارش شده و در محدوده کنارگذر نیز در برخی مقاطع با ترافیک سنگین و ایستا مواجه هستیم.
رئیس پلیس راه استان قزوین ادامه داد: در آزادراه قزوین - رشت نیز در محدوده تونل‌ها پس‌زدگی بار ترافیکی به طول چند کیلومتر ایجاد شده و همچنین در آزادراه‌های قزوین - زنجان و قزوین - کرج نیز در برخی مقاطع ترافیک نیمه‌ سنگین و ایستا مشاهده می‌شود.
تقی‌خانی با اشاره به احتمال ورود برخی رانندگان به جاده‌های قدیمی و موازی آزادراه‌ها برای فرار از ترافیک، هشدار داد: با توجه به وضعیت ترافیکی موجود، ممکن است برخی رانندگان برای زودتر رسیدن وارد جاده قدیم شوند، اما این اقدام می‌تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد.
وی توضیح داد: جاده‌های قدیم که به موازات آزادراه‌ها قرار دارند، در برخی مقاطع دوطرفه، کم‌عرض و دارای شرایط خاص ترافیکی هستند و انجام سبقت غیرمجاز، تجاوز به چپ یا انحراف به چپ در این محورها می‌تواند حوادث مرگبار و جبران‌ناپذیری رقم بزند.
رییس پلیس راه استان قزوین از رانندگان خواست با صبر و حوصله بیشتری رانندگی کنند و گفت: رانندگان برای رسیدن سریع‌تر به مقصد، ایمنی خود و دیگر کاربران جاده را فدا نکنند و حتی‌المقدور در همان مسیر آزادراهی باقی بمانند تا با فروکش کردن حجم ترافیک، سفر خود را با ایمنی بیشتری ادامه دهند.
تقی‌خانی همچنین نسبت به توقف خودروها در حاشیه آزادراه‌ها هشدار داد و گفت: رانندگان به هیچ عنوان برای صرف صبحانه یا استراحت‌های کوتاه، در حاشیه آزادراه‌ها توقف نکنند.
وی با ابراز نگرانی از افزایش این موارد افزود: متاسفانه فراوانی توقف خودروها در حاشیه آزادراه‌ها بسیار زیاد و نگران‌کننده است و چنین توقف‌هایی می‌تواند برای سرنشینان و سایر کاربران جاده خطرآفرین باشد.
رئیس پلیس راه استان قزوین در پایان خاطرنشان کرد: نیروهای پلیس راه همچنان در محورهای مواصلاتی استان حضور دارند و در خدمت مسافران و مردم هستند و امیدواریم با رعایت قوانین و توصیه‌های ایمنی، سفری ایمن برای هموطنان رقم بخورد.


نظرات شما