يکشنبه ۲۸ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

افزایش ۵۰ مگاولت‌آمپری ظرفیت شبکه برق گیلان در رشت

افزایش ۵۰ مگاولت‌آمپری ظرفیت شبکه برق گیلان در رشت
نسیم گیلان - مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان گفت: مرحله نخست پست GIS شهید آرمان میزبان برای پایداری برق مناطق جنوبی شهر رشت وارد مدار شد.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان گفت: مرحله نخست پست GIS شهید آرمان میزبان برای پایداری برق مناطق جنوبی شهر رشت وارد مدار شد.

نسیم گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ عادل سلیمانی گفت: پست GIS شهید آرمان میزبان در رشت با ظرفیت نهایی ۱۲۰ مگاولت آمپر و هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری که ساخت آن از آذرماه سال گذشته برای تأمین برق پایدار مناطق سرچشمه، چمران، فلسطین، آج‌بیشه، بلوار شهدا، بلوار شریعتی، پل عراق و دیگر بخش‌های میانی و جنوبی شهر رشت آغاز شده بود، مرحلت نخست آن وارد مدار شد.
وی با بیان اینکه با تکمیل کامل این پست، برق حدود ۶۰ هزار مشترک فراهم خواهد شد، افزود: به دلیل محدودیت زمین در مرکز رشت و در پی استفاده از فناوری GIS، ساخت این پست که به طور معمول به حدود ۵ هزار مترمربع زمین نیاز داشت، در هزار و ۸۰۰ مترمربع بنا شد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان از تسریع در اجرای این طرح در مدت یک سال خبر داد و گفت: با برنامه ریز‌های فشرده، مرحله نخست این طرح پس از گذشت ۹ ماه از شروع ساخت، به بهره برداری رسید و ظرفیت شبکه برق گیلان به میزان ۵۰ مگاولت‌آمپر در شهر رشت افزایش یافت.
عادل سلیمانی افزود: پست ۶۳/۲۰ کیلوولت شهید آرمان میزبان یکی از زیرساخت‌های نوین صنعت برق گیلان، با هدف مدیریت پایدار بار و تأمین برق مطمئن مناطق جنوبی شهر رشت ، به ویژه در دوره اوج مصرف تابستان، ساخته شده است.
وی با بیان اینکه مرحله دوم این طرح هم در آینده نزدیک وارد مدار خواهد شد، گفت: با تکمیل این طرح و افزایش ظرفیت فوق توزیع برق در مرکز شهر رشت، علاوه بر کاهش فشار واردشده بر پست‌های مجاور، امکان مدیریت بهتر بار و تأمین پایدارتر انرژی در روز‌های اوج مصرف هم فراهم خواهد شد.


نظرات شما