چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵
گفتگو

بیش از ۱۰ هزار زائر گیلانی برای اربعین ثبت‌نام کردند

بیش از ۱۰ هزار زائر گیلانی برای اربعین ثبت‌نام کردند
نسیم گیلان - ایرنا/ مدیر حج و زیارت گیلان گفت: براساس آخرین آمار تا عصر دیروز سه‌شنبه ۲۳ تیرماه، بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ زائر از این استان برای حضور در کشور عراق جهت شرکت در ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / مدیر حج و زیارت گیلان گفت: براساس آخرین آمار تا عصر دیروز سه‌شنبه ۲۳ تیرماه، بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ زائر از این استان برای حضور در کشور عراق جهت شرکت در اربعین حسینی در سامانه سماح نامنویسی کردند.
وحید اسکندری با بیان اینکه براساس آخرین آمار، نزدیک ۵۸ درصد ثبت‌نام‌شدگان مرد و ۴۲ درصد زن هستند، اظهار کرد: ۴۷ درصد ثبت‌نام‌کنندگان در گروه سنی ۳۶ تا ۵۹ سال، ۲۲ درصد ۱۸ تا ۳۵ سال، ۱۴ درصد افراد ۶۰ سال و بالاتر، ۹ درصد نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ و هشت درصد کوکان زیر ۱۱ سال هستند.
وی بیان کرد: در میان مرزهای خروجی، مرز مهران با ۵۸ درصد نخستین انتخاب زائران و پس از آن، شلمچه و خسروی و به ترتیب مرزهای چذابه، باشماق و تمرچین انتخاب بعدی زائران برای شرکت در اربعین حسینی است.
مدیر حج و زیارت گیلان از متقاضیان سفر اربعین حسینی خواست تا با توجه به ضرورت برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات، متقاضیان ثبت‌نام خود را در نخستین فرصت از طریق http://samah.haj.ir انجام دهند تا علاوه بر بهره‌مندی از پوشش بیمه و خدمات پیش‌بینی‌شده، امکان برنامه‌ریزی بهتر برای سفر و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر فراهم شود.
وی در ادامه با بیان اینکه ثبت‌نام متقاضیان راهپیمایی اربعین حسینی تا روز اربعین ادامه دارد و پس از آن امکان نام‌نویسی در سامانه سماح امکانپذیر نیست، اضافه کرد: متقاضیان تشرف باید حتما در سامانه گفته شده نام‌نویسی و کد رهگیری دریافت کنند، اعزام زائران طبق اعلام ستاد مرکزی اربعین از سوم مرداد (۱۰ ماه صفر) آغاز و تا ۱۵ مرداد ( ۲۲ ماه صفر) ادامه دارد.
اربعین حسینی، چهلمین روز شهادت امام حسین (ع) و یارانش در واقعه کربلا است؛ این روز مصادف با ۲۰ ماه صفر در تقویم هجری قمری و نماد پایداری و احیای ارزش‌های عاشورا و فرصتی برای تجدید عهد با امام حسین (ع) و یارانش است.
پیاده‌روی اربعین هر ساله به یاد قیام امام حسین (ع) و یارانش و بزرگداشت شعائر دینی و ارزش‌های عاشورایی در این ایام برگزار می‌شود و عاشقان اهل بیت (ع) از هر کجای دنیا خود را به عراق می‌رسانند و پس از زیارت حرم امام علی (ع) در شهر نجف، سفر معنوی با پای پیاده به سوی حرم امام حسین (ع) در کربلا انجام می دهند که به طور معمول سه تا ۱۰ روز بستگی ادامه دارد.


نظرات شما