نسیم گیلان - هادی حق شناس استاندار گیلان با صدور پیامی، شهادت مأمور فداکار و جانبرکف نیروی انتظامی استان، سروان جواد جعفرزاده را تسلیت گفت.
هادی حق شناس استاندار گیلان با صدور پیامی، شهادت مأمور فداکار و جانبرکف نیروی انتظامی استان، سروان جواد جعفرزاده را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ در متن این پیام آمده است:
با نهایت تأثر و اندوه، خبر شهادت مأمور فداکار و جانبرکف نیروی انتظامی استان، سروان جواد جعفرزاده که در جریان انجام وظیفه و تعقیب سارق دچار سانحه شده و پس از تحمل جراحات سنگین به فیض شهادت نائل آمد و با ایثار بزرگ خانواده محترم ایشان، اعضای بدنش به بیماران نیازمند اهدا گردید، موجب تألم عمیق شد.
این شهید والامقام، نمونهای روشن از تعهد، شجاعت و فداکاری نیروهای خدوم انتظامی است که جان خود را در مسیر تأمین امنیت مردم شریف ایران اسلامی تقدیم کرد و نامش در زمره خدمتگزاران صادق و ایثارگر این سرزمین ماندگار خواهد شد.
اینجانب ضمن عرض تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده فداکار ایشان، همرزمان آن شهید عزیز در نیروی انتظامی و مردم قدرشناس استان گیلان و شهرستان فومن، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.
بیتردید فرهنگ ایثار، شهادت و گذشت، به ویژه در اقدام ارزشمند اهدای عضو، جلوهای ماندگار از ایمان، انسان دوستی و مسئولیت پذیری است که یاد و نام این شهید عزیز را جاودانه خواهد ساخت.
هادی حقشناس
استاندار گیلان