نسیم گیلان - فرمانده انتظامی بندرانزلی از توقیف ۲ دستگاه موتورسیکلت سنگین قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ۵۰۰ میلیون ریال در این شهرستان، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، سرهنگ امیر وهاب زاده گفت: پلیس اطلاعات و امنیت عمومی با اقدامات فنی و پلیسی و حین گشت زنی در سطح شهر موفق به شناسایی ۲ دستگاه موتورسیکلت مدل هوندا ۴ سیلندر سنگین شدند که پس از هماهنگی با مقام قضائی در عملیاتی هوشمندانه و با استفاده از علائم هشدار دهنده موتورسیکلتهای قاچاق را که فاقد هرگونه مدارک گمرکی بودند توقیف و ۲ راننده متخلف آن را نیز دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه کارشناسان ارزش موتورسیکلتهای قاچاق کشف شده را ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کردند، افزود: متهمان ۳۹ و ۵۸ ساله به همراه موتورسیکلتهای کشف شده پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.
فرمانده انتظامی بندرانزلی از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.