سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت

جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت
نسیم گیلان - جشنواره‌ی بین المللی انتخاب کتاب سال مهدوی با محوریت نامه‌ی ۳۱ نهج البلاغه امروز با معرفی آثار برتر در رشت به کار خود پایان داد.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - جشنواره‌ی بین المللی انتخاب کتاب سال مهدوی با محوریت نامه‌ی ۳۱ نهج البلاغه امروز با معرفی آثار برتر در رشت به کار خود پایان داد.

نسیم گیلان

نسیم گیلان

نسیم گیلان

نسیم گیلان

نسیم گیلان


جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت جشنواره‌ی بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت

نسیم گیلان

نسیم گیلان

نسیم گیلان

نسیم گیلان

نسیم گیلان


به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان، جشنواره بین المللی کتاب سال مهدوی در رشت از سری برنامه‌های پنجمین دوره‌ی جشنواره‌ی علمی، فرهنگی و هنری امامت و ولایت است که امسال در آستانه‌ی میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی رشت برگزار شد.
دبیر جشنواره‌ی بین المللی انتخاب کتاب سال مهدوی با بیان اینکه نظیر چنین جشنواره‌هایی با موضوعات مختلف در دانشگاه‌های آزاد سراسر کشور برگزار می‌شود، افزود: محوریت جشنواره‌ی بین المللی انتخاب کتاب سال مهدوی دانشگاه آزاد اسلامی رشت نامه‌ی سی و یکم نهج الیلاغه بود که در همین رابطه ۳۳۸ اثر داخلی و ۲۶ اثر خارجی در یکسال گذشته به دبیر خانه‌ی جشنواره ارسال شد و همچنین امروز از صاحبان ۶ اثر برگزیده‌ی این جشنواره قدردانی شد.
نماینده‌ی ولی فقیه در گیلان نیز به عنوان سخنران اصلی مراسم اختتامیه‌ی این جشنواره جامعه‌ی امروز بشری را بیش از هر زمانی نیازمند تاسی از فرهنگ مهدوی دانست و بر لزوم ترویج آموزه‌های بی بدیل مهدویت در راستای نیل به کمال و سعادت تاکید کرد.
آیت الله فلاحتی ویژگی‌های زندگی در سایه‌ی مدیریت مهدوی را حول محور‌های مهمی، چون خداباوری، عقل محوری و عشق و محبت به فضایل عنوان کرد و افزود: زندگی در سایه‌ی حکومت مهدوی تجلی عشق به خوبی هاست و همه باید برای نیل به این هدف مهم با جان و دل تلاش کنیم.
مجتبی ملکی چوبری، رییس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان نیز با تشریح برنامه‌های علمی و پژوهشی این دانشگاه در حوزه‌ی ترویج مهدویت و سبک زندگی همراه با مدیریت مهدوی گفت: تلفیق علم و معنویت می‌تواند نسلی در تراز ارزش‌های والای انقلاب تربیت نموده و جامعه‌ی امروز را از چالش‌های پیش رو برهاند.
در ادامه‌ی این مراسم از کتاب واکاوی سبک مدیریت شهید سلیمانی نوشته‌ی نیما رنجی جفرودی رونمایی شد. این کتاب در ۲۰۲ صفحه به تشریح و واکاوی نوع مدیریت و رفتار سازمانی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخته و رمز موفقیت این شهید را اخلاص و ولایتمداری دانسته است.
قدردانی از خانواده‌ی شهید امنیت مهدی فردی و شهیده مرضیه‌ی نبوی نیا از دیگر برنامه‌های مراسم امروز بود.


نظرات شما