نسیم گیلان - فرمانده انتظامی شهرستان انزلی از شناسایی و دستگیری ۲ نفر از عوامل اصلی آتش زدن فروشگاه افق کوروش در حملات تروریستی اخیر این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان، امیر وهاب زاده گفت: در پی وقوع حملات اخیر تروریستی و آتش سوزی عمدی فروشگاه افق کوروش توسط عناصر هنجارشکن، شناسایی و دستگیری عوامل اصلی این اقدام مجرمانه به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود:ماموران انتظامی با اقدامات اطلاعاتی، رصد دقیق تحرکات متهمان و استفاده از شگردهای فنی، ۲ نفر از عوامل اصلی این آتش سوزی شناسایی و در عملیاتهای جداگانه در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بندر انزلی با بیان اینکه متهمان پس از انتقال به مقر پلیس، در تحقیقات اولیه به نقش خود در آتش زدن این فروشگاه اعتراف کردند، گفت: پرونده این افراد تشکیل و پس از تکمیل، برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.