دوشنبه ۸ دي ۱۴۰۴
گفتگو

هشدار وزش باد شدید تا خیلی شدید در گیلان

هشدار وزش باد شدید تا خیلی شدید در گیلان
نسیم گیلان - ایرنا / کارشناس هواشناسی گیلان گفت: نقشه‌های هواشناسی نشانگر تداوم وزش باد شدید در استان است و برای این وضعیت برای بازه زمانی فردا سه‌شنبه تا پنجشنبه هفته جاری ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / کارشناس هواشناسی گیلان گفت: نقشه‌های هواشناسی نشانگر تداوم وزش باد شدید در استان است و برای این وضعیت برای بازه زمانی فردا سه‌شنبه تا پنجشنبه هفته جاری هشدار زرد صادر شده‌است.
آرش نبی‌زاده، اظهار کرد: بر این اساس وزش باد در برخی مناطق شدید گاه خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه‌ها و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه پیش‌رو به صورت وزش بادگرم همراه با افزایش نسبی دما به طور متوسط چهار تا هشت درجه در مناطق مختلف گیلان، احتمال خیزش و گسیل گرد و خاک پیش بینی شده است.
وی با تاکید بر لزوم تمهیدات لازم برای پیشگیری از حوادث ناشی از وزش باد در گیلان اضافه کرد: محکم کردن سازه‌های موقتی، تابلوهای تبلیغاتی، پوشش گلخانه‌ها، عدم تردد و استقرار در محدوده درختان و سازه‌های سست بنیان، اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی و پرهیز از روشن کردن آتش در مراتع و عرصه‌های جنگلی مورد تاکیدست.
کارشناس هواشناسی گیلان در ادامه با اشاره به فعالیت سامانه بارشی و سرد به صورت کوتاه مدت به تدریج از عصر امروز دوشنبه تا صبح فردا سه‌شنبه در استان بیان کرد: با ورود این سامانه، افزایش ابر، مه‌آلودگی هوا بعضی ساعات بارندگی در برخی مناطق به ویژه ارتفاعات و دامنه‌ها رگباری و شدید، رعد و برق و احتمال تگرگ و در ارتفاعات و دامنه‌ها بارش برف و کولاک تا اوایل صبح فردا سه‌شنبه پیش‌بینی شده‌است.
وی اظهار کرد: از ظهر فردا سه‌شنبه تا عصر پنجشنبه پیش‌رو کاهش ابر و وضعیت جوی به صورت بیشتر پایدار پیش بینی شده‌است ضمن اینکه از بعدازظهر چهارشنبه تا پنجشنبه پیش رو با تقویت جریانات جنوبی شرایط برای وزش بادگرم برخی مناطق شدید تا خیلی شدید فراهم است.
کارشناس هواشناسی گیلان بیان کرد: اسب‌وونی تالش با منفی سه درجه کمترین و منجیل با ۱۹ درجه بیشترین دمای استان را در شبانه‌روز گذشته به خود اختصاص دادند و دمای فعلی رشت ۱۴ درجه و رطوبت ۵۰ درصد است ضمن اینکه دریا امروز با ارتفاع موج تا ۷۰ سانتیمتر برای فعالیت‌های مرتبط دریایی با احتیاط مناسب است و فردا سه‌شنبه نامناسب پیش بینی شد.
وی با اشاره به بارندگی در گیلان از بعدازظهر دیروز تا صبح امروز دوشنبه اظهار کرد: بیشترین بارش باران در این مدت با ۱۹ میلیمتر در گیسوم تالش و روشنده رضوانشهر ثبت شد.
آسمان گیلان هم‌اینک صاف تا نیمه ابری و مه آلود است.
در شیوه‌نامه صدور هشدارهای جوی رنگ زرد برای آگاهی، رنگ نارنجی برای آمادگی و رنگ قرمز برای اقدامات پیشگیرانه است.
بازار


نظرات شما