يکشنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو

حل مشکل آب شرب منجیل و لوشان با تکمیل سد دیورش و حفر چاه‌های جدید

حل مشکل آب شرب منجیل و لوشان با تکمیل سد دیورش و حفر چاه‌های جدید
نسیم گیلان - تسنیم / استاندار گیلان، گفت: با وجود نزدیکی شهرهای منجیل و لوشان به سد منجیل، متأسفانه مردم این مناطق با مشکل آب شرب مواجه هستند، بر همین اساس مقرر شد با تسریع ...
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - تسنیم / استاندار گیلان، گفت: با وجود نزدیکی شهرهای منجیل و لوشان به سد منجیل، متأسفانه مردم این مناطق با مشکل آب شرب مواجه هستند، بر همین اساس مقرر شد با تسریع در تکمیل سد دیورش، اجرای خط انتقال و نیز حفر چاه‌های جدید، مشکل آب شرب این مناطق حل شود.
هادی حق‌شناس، استاندار گیلان در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان در سالن الغدیر استانداری اظهار کرد: بارش‌ها نعمت خدادادی است که نیاکان ما نیز بدون امکانات مدرن انتقال آب و سدسازی از آن بهره‌برداری می‌کردند، امروز ما در گیلان بیش از 9 هزار هکتار آب‌بندان داریم که باید از ظرفیت آن‌ها به بهترین شکل برای آینده استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در سال آبی گذشته با تخلیه کامل سد سفیدرود و استفاده از سد شهر بیجار نیاز بخش کشاورزی تأمین شد، گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی و احتمال کاهش آورد رودخانه‌های بالادست، ممکن است در سال‌های آینده منابع آبی کافی در دسترس نباشد، بنابراین مدیریت علمی و اصولی آب‌بندان‌ها در دستور کار استان قرار گرفته است.
استاندار گیلان با اشاره به نتایج سفر وزیر جهاد کشاورزی به استان و تصمیمات اتخاذ شده در این زمینه بیان کرد: قرار شد در نخستین گام، آب‌بندان‌های مناطقی که سال گذشته با تنش آبی مواجه بودند، تجهیز و آماده‌سازی شوند تا ذخیره آب مطمئن برای کشت و کار در سال آبی جدید فراهم گردد.
حق‌شناس همچنین به مشکل آب شرب در برخی از شهرهای استان اشاره کرد و افزود: با وجود نزدیکی شهرهای منجیل و لوشان به سد منجیل، متأسفانه مردم این مناطق همچنان با مشکل آب شرب مواجه هستند، بر همین اساس مقرر شد با تسریع در تکمیل سد دیورش، اجرای خط انتقال و نیز حفر چاه‌های جدید، مشکل آب شرب مردم این مناطق برطرف شود.
به گفته وی، تأمین آب شرب سالم و ذخیره‌سازی مطمئن منابع آبی کشاورزی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت استان است و با پیگیری مستمر، این اقدامات در دستور کار جدی قرار دارد.


نظرات شما