نسیم گیلان - فرآیندی که در سالهای اخیر با تجهیز و نوسازی شالیکوبیها باعث افزایش کیفیت برنج و کاهش ضایعات محصول، حاصل دسترنج شالیکاران شده است.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ، این روزها شالیکاران گیلانی پس از ماه ها تلاش برای کشت و کار برنج ، حالا دسترنجشان را برای تبدیل شلتوک به برنج سفید به کارخانه های شالیکوبی منتقل کردند اما توسعه شالیکوبی های مدرن در سالهای اخیر باعث شده تا علاوه بر تسهیل در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید، ضایعات برنج هم کاهش یابد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت : تاکنون 770 شالیکوبی در سطوح مختلف در گیلان تجهیز و نوسازی شدند که با اصلاح ساختار این شالیکوبی ها، از ضایعات 58 هزار و 500 تن برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید جلوگیری شده است که سود حاصل از این کار به شالیکاران باز میگردد.