دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

غرق شدن مرد ۶۵ ساله قزوینی در دریای چابکسر

غرق شدن  مرد ۶۵ ساله قزوینی در دریای چابکسر
نسیم گیلان - رییس جمعیت هلال احمر رودسر گفت: یک مرد ۶۵ ساله اهل قزوین که برای تعطیلات تابستانی به گیلان سفر کرده بود در مناطق خطرآفرین دریا غرق شد و جان خود را از دست داد.
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - رییس جمعیت هلال احمر رودسر گفت: یک مرد 65 ساله اهل قزوین که برای تعطیلات تابستانی به گیلان سفر کرده بود در مناطق خطرآفرین دریا غرق شد و جان خود را از دست داد.

نسیم گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ علی اکبر تمجیدی گفت: مرد65 ساله قزوینی به دلیل نامساعد بود شرایط دریا و توجه نکردن به تذکرات ناجیان، در منطقه شنا ممنوع دریای خزر غرق شد و جان خود را از دست داد.
وی افزود: همکاران ما در هیأت نجات غریق و هلال احمر در تمامی طول روز در تلاشند تا امنیت گردشگران و مردم را در دریا تأمین کنند، اما بی توجهی به تذکرات آنان موجب به خطر افتادن جان خاطیان می‌شود.


نظرات شما