نسیم گیلان

آخرين مطالب

جبلی: 11 موشک به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی، شلیک شد گفتگو

جبلی: 11 موشک به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی، شلیک شد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / رئیس سازمان صداوسیما از بازسازی و احیای ساختمان شیشه‌ای تا یک سال آینده خبر داد و گفت: آن چیزی که برای ما مسجل شده محل اصابت‌ها حفره‌هایی که در ساختمان‌ها به وجود آمده، محل انفجار در کف ساختمان تا کنون 11 موشک را ثبت کردیم.
پیمان جبلی که در جمع خبرنگاران حاضر شده بود، در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا درباره‌ی مختصات تولید بِرندهای سیاسی در تلویزیون و لزوم حفظ آنها و همچنین ضرورت به چالش کشیدن چهره‌ها و مقامات سیاسی جهان توسط مجریان رسانه‌های ایرانی، اظهار کرد: ما درخواست مصاحبه با بعضی از مقامات کشورهای مختلف را دادیم اما چون هنوز به نتیجه نرسیده است، اعلام نکردیم.
جبلی ادامه داد: امیدواریم همان‌طور که خود آن کشورها و مقامات، به‌ویژه غربی‌ها ادعای حمایت از آزادی بیان و شنیده‌شدن صداهای مختلف را دارند، صدای ملت ما را هم بشنوند و جامعه رسانه‌ای و خبرنگاران ما بتوانند گفتگوهای صریح و شفافی را با مقامات غربی داشته باشد و بتوانند آنها را به چالش بکشند؛ درباره حمایت‌هایی که از رژیم صهیونیستی داشتند و نقشی که در جنایت رژیم ایفا کردند.
رئیس سازمان صداوسیما در پاسخ به اینکه چقدر تاکید و برنامه‌ریزی دارید که برنامه‌های تلویزیون با محتوای سیاسی بِرند شوند؟ اظهار کرد: ما برنامه‌های شناخته‌شده بسیار خوبی را حداقل در شبکه‌های برون‌مرزی‌، شبکه‌های پرس تی‌وی و العالم داریم و چهره‌های شناخته‌شده‌ای هم در این برنامه‌ها داریم؛ از جمله خانم هاشمی و همچنین همکاران دیگر ما هستند که چهره‌های شناخته‌شده‌ای هستند؛ اسم نمی‌خواهم ببرم. لذا ما از لحاظ برنامه‌های بِرند و به لحاظ مجری مسلط، کم نداریم، آن چیزی که اینجا کم است ترس آنها از مواجه شدن با خبرنگاران و جامعه رسانه‌ای است. 
بازار
جبلی در پاسخ به پرسشی درباره حاشیه‌سازی اخیر برخی کارشناسان در آنتن تلویزیون گفت: درخواست می‌کنم از همه کارشناسان و مهمانانی که این روزها در مقابل چشم میلیون‌ها نفر مخاطب رسانه ملی قرار می‌گیرند و رسانه ملی تلاش می‌کند که از همه دیدگاه‌ها و نظرات برای تقویت وحدت ملی و انسجام ملی کمک بگیرد و از آنها استفاده کند، قدر آنتن زنده و فرصت صحبت زنده با مردم را بدانند و این امانت را رعایت و حفظ کنند‌.
رییس صداوسیما یادآور شد: در طول 12 روز دفاع مقدس مردم عزیزمان در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی، حدود شش هزار ساعت فقط شبکه‌های سیما برنامه تولید و پخش کردند. بخش عمده‌اش به هر حال برنامه‌های زنده بوده است. این آمار بدون شبکه‌های صدا، بدون شبکه‌های استانی و بدون حتی شبکه خبر بوده است و فقط شبکه‌های سیما را شامل می‌شود. احتمال دارد که به هر حال در ترتیب خاصی که برای چینش شبکه‌ها استفاده شده، استقرار مدیران و برنامه‌سازان ما ایراداتی اتفاق افتاده باشد؛ به ویژه در برنامه‌های زنده، اما نیت رسانه ملی بر اساس آنچه که مردم عزیزمان دیدند، عزم، اراده و فعالیت بر مبنای ایستادگی و مقاومت و تقویت وحدت و همبستگی بود؛ از این به بعد هم ان‌شاءالله همین‌طور خواهد بود.
او در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه سازمان صداوسیما بعد از حمله‌ رژیم صهیونیستی، چه سیاست‌های امنیتی را در پیش گرفته است؟ توضیح داد: کارشناسان متخصص و نظامی باید در نهایت نظر بدهند در مورد اینکه این ساختمان هدف چند موشک و چه موشک‌هایی قرار گرفته است اما آن چیزی که ما از محل انفجارها و پیدا کردن سر جنگی موشک‌ها و تصاویری که در دوربین‌ها ثبت شده دیده‌ایم، روزگ ذشته هم به آخرین نتیجه که رسیدیم این بود که یک محل انفجار دیگر هم کشف کردیم. تاکنون فکر کردیم که هفت موشک بوده است چون بر اساس طرح جنگی به ساختمان عمودی اصابت کرده و سه موشک هم به قسمت طبقه دوم ضلع جنوبی که بالای استودیوی شبکه خبر هست اصابت کرده، دیروز هم یک محل انفجار دیگر که گلوله سر جنگی موشک تا زیرزمین ساختمان نفوذ کرده بود پیدا کردیم و این عدد به 11 رسید. ممکن است که حالا کارشناسان بررسی دقیق‌تر کنند و هم در مورد نوع موشک‌ها و انفجارها و هم تعداد اصابت‌هایی که بوده، نظر بدهند. آن چیزی که برای ما مسجل شده محل اصابت‌ها حفره‌هایی که در ساختمان‌ها به وجود آمده، محل انفجار در کف ساختمان تا کنون 11 موشک را ثبت کردیم.
جبلی درباره اقدامات امنیتی سازمان صداوسیما بعد از حمله به ساختمان شیشه‌ای توضیح داد: با توجه به اینکه ما فکر می‌کردیم که این اتفاق بیفتد، مانور آمادگی همکارانمان را شاید از 6 ماه قبل شروع کرده بودیم؛ بعضی از بخش‌های کوتاه شبکه خبر بدون اینکه هموطنان عزیز ما متوجه این تغییر استودیو بشوند، از 6 ماه قبل از محل‌های دیگری در حال پخش بود، برای اینکه ما تمرین کنیم؛ اگر در روز حادثه مجبور شدیم کلاً استودیو شبکه خبر را ترک کنیم اما وقفه‌ای در پخش اخبار به وجود نیامد، به دلیل این پیش‌بینی‌ها و به هر حال تدابیری بود که در نظر گرفته شد. خوشبختانه دیدیم که کوچک‌ترین وقفه‌ای در پخش اخبار پیش نیامد و ما حداکثر تدابیر را برای حفظ سلامت و امنیت همکاران عزیزمان پیش‌بینی کردیم و امیدواریم که اتفاقی در آینده نیفتد اما برای احتمالات آینده خودمان را آماده کرده‌ایم.
رییس صداوسیما درباره اقدامات بین‌المللی این رسانه در محکومیت حمله اسرائیل نیز گفت: ما مستنداتی را که باید آماده می‌کردیم برای مکاتبات با سازمان‌های بین‌المللی آماده کردیم، مستندات را به وزارت امور خارجه و معاونت حقوقی ریاست جمهوری ارسال کردیم. مرکز بین‌الملل ما در سازمان صداوسیما با سازمان‌های بین‌المللی که صداوسیما عضو آن هست و با سازمان‌ها، نهادها و تشکل‌های بین‌المللی مکاتبات و ارتباطاتی را برقرار کرده است. امیدواریم که بتوانیم این محکومیت ضروری که باید سازمان‌های بین‌المللی نسبت به این موضوع داشته باشند را از آنها بگیریم. تمام تلاشمان را می‌کنیم و امیدواریم که این تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که انجام می‌شود، منجر به آن شود که سازمان‌های بین‌المللی به مسئولیت خودشان به درستی عمل کنند، این حمله را محکوم و به لوازم این محکومیت هم عمل کنند.
وی افزود: سفرای محترم کشورهای دوست و برادر و کشورهای مقیم در تهران امروز از محل ساختمان شیشه‌ای بازدید کردند و از نزدیک شاهد این جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی بودند که یک نهاد رسانه‌ای و یک ساختمانی را که دهه‌ها به عنوان مرکز رسانه‌ای رسانه ملی در کشور شناخته شده بود هدف قرار بدهند. اگر آمادگی‌های قبلی و اگر تدابیری که برای تخلیه ساختمان اتخاذ شد دقایقی و ساعتی قبل از این حمله اتخاذ نشده بود، ممکن بود ما تعداد بسیار زیادی از همکارانمان را در این حمله از دست بدهیم. در این حمله اما به دلیل پیش‌بینی که ما خودمان کردیم و آمادگی که وجود داشت تلفات این حادثه سه شهید بود و نزدیک 20 زخمی؛ اما آنچه که در کنار خسارات و تلفات و زیان‌هایی که این سازمان این ساختمان دید و باید به آن توجه کرد، اثبات شجاعت، مقاومت، ایستادگی و ایمان به هدف، ایمان و باور به وظیفه و مسئولیتی بود که همکاران عزیز ما احساس کردند و ایستادگی و مقاومت همکاران ما نماد مقاومت مردم ایران شد و به همین خاطر فکر می‌کنم که این حادثه در تاریخِ نه فقط رسانه ملی، بلکه در تاریخ کشور ان‌شاءالله ماندگار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/826268/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش غریب آبادی به اظهارنظر صدراعظم آلمان درباره فعال شدن اسنپ بک

راهکار ساده دانشمندان برای خواب بهتر: مصرف میوه و سبزیجات بیشتر

خبر خوب برای مادرها: «آخرین خبر بچه‌ها» راه افتاد

پروژه خارق‌العاده در چین؛ وقتی زنبورهای واقعی به سایبورگ تبدیل می‌شوند

سایپا: واگذاری شرکت منوط به تصمیم وزارت صمت و سازمان خصوصی‌سازی است

تمدید مهلت ارائه اظهارنامه اشخاص حقیقی و حقوقی تا 31 شهریورماه

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 23 تیر 1404

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟

صادق خرازی: اگر جنگ 12 روزه ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست موجب از بین رفتن رژیم صهیونیستی شود

کشف قطعات و ملزومات پهپاد‌های منتسب به عوامل رژیم صهیونیستی در پرند

وزیر کشور: پاکستان با اقدام قاطعانه نشان داد با ایران دوست و برادر است

خسرو معتضد: ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم

غریب آبادی: در طول جنگ، هماهنگی وزارت خارجه و بخش نظامی کشور در حد اعلی بود

اعلام زمان قرعه کشی لیگ برتر فوتبال ایران جام خلیج فارس

فیل‌ها با حرکات خود، خواسته‌هایشان را بیان می‌کنند

آموزش ساخت گوشواره بزرگ

قیمت خودرو امروز یکشنبه 22 تیر 1404

پیش بینی بورس دوشنبه 23 تیر 1404

علت افزایش 50 درصدی بلیت پروازهای اربعین چیست؟

حرکت معنوی اربعین در گیلان کلید خورد؛ ثبت‌نام زائران در سامانه سماح

سرلشکر ایزدی: توان موشکی ما اعجاب کارشناسان جهانی را در پی داشت

لفاظی تکراری نتانیاهو درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و موشکی ایران

عارف: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درباره مناقشه میان ایران و اسرائیل

معیار موفقیت در مدیریت، اخلاص و اثرگذاری است

شگفت‌زدگی 30 ریاضیدان برتر جهان از توانایی هوش مصنوعی

با نی رنگی برای فرزندت شمشیر بساز

طرح بیمه سهام از فردا در بورس تهران اجرا می‌شود

رقابت‌ شانه‌به‌شانه بیت‌کوین و طلا روی دور تُند

لیست کامل نرخ بلیت اتوبوس اربعین اعلام شد

شهردار بندر کیاشهر استعفا داد

درخواست کمیسیون حقوقی مجلس از رئیس IPU برای محکومیت رسمی آمریکا و رژیم صهیونیستی

پناهیان: در جنگ 12 روزه هیمنه استکبار بیش از پیش فرو ریخت

حدادعادل: اسرائیل پس از مواجهه با موشک‌های ایران، به حامی بزرگ خود پناه برد

جبلی: 11 موشک به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی، شلیک شد

دو خط کتاب/ آن ها از زندگی چی میفهمند؟

تسریع در روند توزیع گذرنامه‌های زائران اربعین حسینی در گیلان

خواستن توانستن است

گربه‌ای در فلوریدا یک ویروس جدید کشف کرد!

عکس روز ناسا از «سحابی مورچه»

شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد

قیمت دام زنده امروز 22 تیر 1404

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 80 میلیون تومانی وارد شد

میزان: نماینده سابق مجلس هیچ سند معتبری درباره ادعاهایش در برنامه تلویزیونی ارائه نکرده است

پزشکیان: اگر کسی با ما مخالف بود، لزوما به معنای آن نیست که دشمن ماست

یادداشت یوسف پزشکیان به بهانه مصاحبه رئیس‌جمهور با تاکر کارلسون؛ ترمیم و تصحیح چهره مخدوش از ایران

عراقچی به چین می‌رود

کتاب «انتهای کوچه مهتاب»؛ روایاتی دلنشین از زندگی امام سجاد (ع)

مدیریت جهادی در عمل؛ میراث شهید انصاری برای مدیران امروز

گیلان در مسیر تحولات مهم اقتصادی، زیست‌محیطی و گردشگری