نسیم گیلان

آخرين مطالب

سحر امامی: آنچه باعث شد تا آخرین لحظه روی صندلی بنشینم، جز معجزه خداوند نیست سیاسی

سحر امامی: آنچه باعث شد تا آخرین لحظه روی صندلی بنشینم، جز معجزه خداوند نیست
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایسنا / سحر امامی ـ مجری شبکه خبر ـ در بازدید سفرای کشورهای خارجی از ساختمان شیشه‌ای صداوسیما گفت: آنچه باعث شد تا آخرین لحظه روی صندلی بنشینم هیچ چیز جز معجزه خداوند نیست و البته ایمان به کارمان که هر یک از ما در عرصه خبر انجام می‌دهیم. در تمام صحنه‌ای که شما در رسانه‌های جهان از تجاوز دیدید به وضوح دست خدا مشهود بود.
صبح یکشنبه ـ 22 تیر ماه ـ سفیران حدود 30 کشور جهان از ساختمان شیشه‌ای سازمان صداوسیما سیما بازدید کردند. در جریان این بازدید پیمان جبلی و سحر امامی مجری شبکه خبر این سفیران را همراهی می‌کردند.
جبلی ـ رییس سازمان صداوسیما ـ در سخنانی در جمع سفرای کشورها گفت: میلیون‌ها نفر در ایران و جهان شاهد پخش زنده شبکه خبر بودند و وقتی این سازمان هدف حمله قرار گرفت، پخش زنده برنامه در حال اجرا بود و همکار شجاع ما سحر امامی و دیگر همکارانشان در استودیو در حال اجرای برنامه بودند.
بازار
وی ادامه داد: وی در حالی که 11 بمب به این ساختمان اصابت کرده بود، سعی کرد آنتن را حفظ کند. سحر امامی تا آخرین لحظه، بدون اینکه لرزشی در صدایش احساس شود، صدای حقیقت را به مردم رساند. این حمله که ناقض حقوق بین‌الملل بود، برای مردم ما که هدف حمله رژیم قرار گرفتند، عجیب نبود. در جنگ‌های دیگر در غزه و لبنان نیز دیدیم که اولین نفرات هدف حمله، خبرنگاران بودند. در غزه شاهد فروریختن ساختمان‌های رسانه‌ها بودیم.
جبلی یادآور شد: در حال حاضر 300 خبرنگار در غزه توسط رژیم هدف قرار گرفته‌اند و به شهادت رسیده‌اند. در لبنان نیز ساختمان‌های رسانه‌ها بارها مورد حمله قرار گرفتند به همین دلایل پیش‌بینی می‌کردیم که رژیم به سازمان حمله کند.
از اولین اهداف رژیم در این جنگ بهم زدن روحیه ملی مردم و امید آنها و ایجاد شکاف در جامعه بود اما مردم ما برخلاف آنچه رژیم فکر می کرد رفتار کردند. 
همبستگی، انسجام و وحدت ملی که اتفاق افتاد بسیار مشهود بود. 
او ادامه داد: رسانه ملی قاب نمایش این وحدت و انسجام ملی بود و بهترین تریبون برای بیان وحدت بود؛ لذا استیصال و عصبانیت رژیم از رسانه را درک می‌کنیم و حمله وحشیانه به این ساختمان را نشانه عصبانیت آن‌ها از حقیقت می‌دانیم. همکاران ما نمادی از میلیون‌ها نفر در کشور هستند که شجاعانه تلاش کردند.
رییس صداوسیما اظهار کرد: تمایل داشتیم نمایندگان کشورهایی که در جنگ در کنار رژیم ایستادند، اینجا حاضر باشند و انتظار داشتیم چشمشان را بر حقیقت نبندند؛ البته حقیقت زیر ابر پنهان نمی‌ماند، هرچند چشم خود را ببندند. من اطمینان دارم با حضور شما تصویر درستی از جنایت رژیم به مردم کشورمان منتقل خواهد شد.
جبلی ابراز امیدواری کرد، ساختمان شیشه‌ای هرچه زودتر و تا یک سال آینده بازسازی شده و محل استقرار روزنامه‌نگاران و همکارانمان باشد.
او گفت: درست است که ساختمان تخریب شده و سوختگی‌های آن نمایان است، اما ایستادگی این ساختمان نماد ایستادگی همکاران ما در رسانه ملی و همه مردم و ملت ایران است. درست است که شیشه‌ها سوخته اما ایستادگی ساختمان نماد مقاومت مردم ایران خواهد بود.
به گزارش ایسنا، همچنین در بخشی از این بازدید، سحر امامی ـ مجری شبکه خبر ـ در سخنانی در جمع سفرای کشورها با اشاره به تجاوز رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای، گفت: اینجا ساختمان شیشه‌ای رسانه ملی است که در 26 خرداد 1404 در ساعت 18 و 30 مورد تجاوز رژیم صهیونیستی قرار گرفت؛ محلی که از ابتدای جنگ 12روزه، صدها نفر از خبرنگاران صدایی شدند برای نشان دادن این تجاوزها.
او با اشاره به استودیوی شبکه خبر گفت: این استودیو در سالیان سال، اخبار سیما و برنامه‌های متفاوتی را تولید و پخش می‌کرد. از روایت‌هایی در میدان می‌گذشت و امروز تبدیل به نمادی شده برای اینکه ده‌ها سال بعد به این تجاوز آشکار که در جهان معروف شده‌، اشاره کنیم.
این مجری شبکه خبر تاکید کرد: آنتن شبکه خبر با وجود این تجاوز حفظ شد و آنچه که در مقابل تلاش آنها برای تحقیر و ترساندن مردم اتفاق افتاد، به لطف خدای متعال تبدیل به صحنه شگفتی و اتحاد ملت ایران شد.
وی سپس گفت: آنچه باعث شد تا آخرین لحظه روی صندلی بنشینم هیچ چیز جز معجزه خداوند نیست و البته ایمان به کارمان که هر یک از ما در عرصه خبر انجام می‌دهیم. در تمام صحنه‌ای که شما در رسانه‌های جهان از تجاوز دیدید به وضوح دست خدا را دیدید.
این گوینده خبر در ادامه جزئیاتی از لحظه اصابت موشک به ساختمان شیشه‌ای و به دلیل تعهدش به خبر و ارتباط با مخاطب عنوان کرد که با وجود انفجارهای پیاپی صندلی را ترک نکرد.
امامی در پایان گفت: مردم ایران بخشی از این مقاومت هستند. ما این پیام را به جهان مخابره کردیم که هرگز صدای حقیقت خاموش نمی‌شود.
بر اساس این گزارش، مراسم یادبود شهدای سازمان صداوسیما در حمله ددمنشانه رژیم صهیونی، امروز ـ یکشنبه ـ بعد از نماز ظهر و عصر برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/826130/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش غریب آبادی به اظهارنظر صدراعظم آلمان درباره فعال شدن اسنپ بک

راهکار ساده دانشمندان برای خواب بهتر: مصرف میوه و سبزیجات بیشتر

خبر خوب برای مادرها: «آخرین خبر بچه‌ها» راه افتاد

پروژه خارق‌العاده در چین؛ وقتی زنبورهای واقعی به سایبورگ تبدیل می‌شوند

سایپا: واگذاری شرکت منوط به تصمیم وزارت صمت و سازمان خصوصی‌سازی است

تمدید مهلت ارائه اظهارنامه اشخاص حقیقی و حقوقی تا 31 شهریورماه

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه دوشنبه 23 تیر 1404

حمله رسایی به عراقچی: چرا سفیر فرانسه را هنوز از راه نرسیده پذیرش می‌کنید!؟

صادق خرازی: اگر جنگ 12 روزه ادامه پیدا می‌کرد، می‌توانست موجب از بین رفتن رژیم صهیونیستی شود

کشف قطعات و ملزومات پهپاد‌های منتسب به عوامل رژیم صهیونیستی در پرند

وزیر کشور: پاکستان با اقدام قاطعانه نشان داد با ایران دوست و برادر است

خسرو معتضد: ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم

غریب آبادی: در طول جنگ، هماهنگی وزارت خارجه و بخش نظامی کشور در حد اعلی بود

اعلام زمان قرعه کشی لیگ برتر فوتبال ایران جام خلیج فارس

فیل‌ها با حرکات خود، خواسته‌هایشان را بیان می‌کنند

آموزش ساخت گوشواره بزرگ

قیمت خودرو امروز یکشنبه 22 تیر 1404

پیش بینی بورس دوشنبه 23 تیر 1404

علت افزایش 50 درصدی بلیت پروازهای اربعین چیست؟

حرکت معنوی اربعین در گیلان کلید خورد؛ ثبت‌نام زائران در سامانه سماح

سرلشکر ایزدی: توان موشکی ما اعجاب کارشناسان جهانی را در پی داشت

لفاظی تکراری نتانیاهو درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای و موشکی ایران

عارف: اجازه نمی‌دهیم دشمنان از جبهه اقتصادی به کشور آسیب برسانند

رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین درباره مناقشه میان ایران و اسرائیل

معیار موفقیت در مدیریت، اخلاص و اثرگذاری است

شگفت‌زدگی 30 ریاضیدان برتر جهان از توانایی هوش مصنوعی

با نی رنگی برای فرزندت شمشیر بساز

طرح بیمه سهام از فردا در بورس تهران اجرا می‌شود

رقابت‌ شانه‌به‌شانه بیت‌کوین و طلا روی دور تُند

لیست کامل نرخ بلیت اتوبوس اربعین اعلام شد

شهردار بندر کیاشهر استعفا داد

درخواست کمیسیون حقوقی مجلس از رئیس IPU برای محکومیت رسمی آمریکا و رژیم صهیونیستی

پناهیان: در جنگ 12 روزه هیمنه استکبار بیش از پیش فرو ریخت

حدادعادل: اسرائیل پس از مواجهه با موشک‌های ایران، به حامی بزرگ خود پناه برد

جبلی: 11 موشک به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما در حمله رژیم صهیونیستی، شلیک شد

دو خط کتاب/ آن ها از زندگی چی میفهمند؟

تسریع در روند توزیع گذرنامه‌های زائران اربعین حسینی در گیلان

خواستن توانستن است

گربه‌ای در فلوریدا یک ویروس جدید کشف کرد!

عکس روز ناسا از «سحابی مورچه»

شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد

قیمت دام زنده امروز 22 تیر 1404

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 80 میلیون تومانی وارد شد

میزان: نماینده سابق مجلس هیچ سند معتبری درباره ادعاهایش در برنامه تلویزیونی ارائه نکرده است

پزشکیان: اگر کسی با ما مخالف بود، لزوما به معنای آن نیست که دشمن ماست

یادداشت یوسف پزشکیان به بهانه مصاحبه رئیس‌جمهور با تاکر کارلسون؛ ترمیم و تصحیح چهره مخدوش از ایران

عراقچی به چین می‌رود

کتاب «انتهای کوچه مهتاب»؛ روایاتی دلنشین از زندگی امام سجاد (ع)

مدیریت جهادی در عمل؛ میراث شهید انصاری برای مدیران امروز

گیلان در مسیر تحولات مهم اقتصادی، زیست‌محیطی و گردشگری