نسیم گیلان

آخرين مطالب

دولت بر حمایت از بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده تاکید دارد گفتگو

دولت بر حمایت از بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده تاکید دارد
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش دولت ایجاد تمهیدات عمومی برای حمایت‌های موثر از بخش‌های مختلف اقتصادی آسیب دیده در مدت جنگ 12 روزه تحمیلی است.
شمس الدین حسینی درباره نشست امروز(8 تیرماه) کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی که با حضور وزرای اقتصاد و جهاد کشاورزی، رئیس سازمان امور مالیاتی، رئیس گمرک، رئیس بیمه مرکزی، رئیس سازمان بورس، معاونین وزارت صمت و سایر مسئولان با عنوان بررسی پیامدهای اقتصادی جنگ 12 روزه برگزار شد، به خبرنگاران گفت: در این جلسه اقدامات دولت در حوزه اقتصاد و در واکنش به جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی بررسی شد که بیش تر معطوف به تأمین کالای های اساسی و امنیت سایبری بود.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد تسهیلاتی در خصوص امهال زمان تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی یا تمدید خودکار برخی مجوزها، بخشودگی جرایم بیمه‌های شخص ثالث، بخشودگی دیرکرد وام‌های خرد و قرض الحسنه در نظر گرفته شود، زیرا زندگی روزمره و اقتصادی مردم مختل شده بود و باید تبعات آن به حداقل برسد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: وقایع جنگ اقتصادی میل به مداخله دولت در بخش‌های مختلف بویژه اقتصادی را افزایش می‌دهد، تا آنجایی که این مداخله از جنس مراقبت و حمایت باشد موثر واقع می‌شود، اما نباید دولت جایگزین بخش خصوصی شود و باید مشارکت مردمی در قالب اتاق‌های تعاون و بازرگانی افزایش یابد.
حسینی اضافه کرد: همچنین مقرر شد حمایت‌های موثر از بخش‌های مختلف اقتصادی انجام شود، چرا که همه بخش‌ها به یک شکل تحت تاثیر جنگ نبودند بنابراین بخش‌هایی که بیشتر آسیب دیدند باید خسارت آنها پرداخت شود.
بازار
وی با بیان اینکه دولت سعی کرده تمهیدات عمومی را بیاندیشد، گفت: به عنوان مثال حقوق‌ها به موقع پرداخت شود و همچنین بخشی از جلسه امروز به آسیب شناسی جنگ 12 روزه اختصاص یافت و تاکید شد تا مبادی واردات را تقویت کنیم.
وزیر اقتصاد: در مدت جنگ 12 روزه خدمات اقتصادی دولت به مردم متوقف نشد
علی مدنی زاده وزیر اقتصاد نیز درباره این نشست گفت: بر اساس اقدامات دولت در زمینه اقتصادی در طی 12 روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به کشورمان، خدمات دولت به مردم متوقف نشد و حمایت از بنگاه‌های کوچک، بزرگ و بازارهای مالی انجام خواهد گرفت.
وی بیان کرد: در این جلسه اصلاح قوانین در بخش‌هایی مثل گمرک بررسی و مقرر شد متن این موضوع تدوین و به مجلس ارائه شده تا اصلاحات لازم آن انجام شود.
وزیر کشاورزی: در تامین کالاهای اساسی هیچ مشکلی وجود ندارد
غلامرضا نوری قزلجه نیز درباره نشست امروز کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: امروز گزارشی در خصوص اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی در زمینه تنظیم بازار، تأمین اقلام اساسی در جنگ 12 روزه انجام داده بود، به اعضای کمیسیون اقتصادی ارائه و راهکارهای لازم را نیز در این رابطه مطرح کردیم.
وزیر جهادکشاورزی اظهار کرد: تداوم آمادگی و تدارک لازم برای تامین کالاهای اساسی را نیز باید داشته باشیم که قطعا این‌چنین خواهد بود. همچنین در تأمین کالاهای اساسی هیچ مشکلی وجود ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/823204/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

امروز زمین در دورترین نقطه از خورشید می‌ایستد

بهبود روش انتقال سلول بنیادی برای ترمیم بافت غضروف

ویروس‌ جدید در خفاش‌ها شناسایی شد

انفجار دو نواختر جدید در آسمان

اولین قدم برای تحقق ژنوم مصنوعی انسان

برای علاقه‌مند شدن فرزندتان به هیئات باید مکانی برای شادی آن‌ها فراهم کرد

خبر خوش برای سهامداران

رشد مصرف برق مهار شد؛ ناترازی در مسیر کاهش 30 درصدی

بهره بین بانکی ثابت ماند

کاهش خفیف قیمت طلا در پایان هفته؛ سکه و دلار روند صعودی گرفت

قیمت جهانی طلا کاهشی شد

سرعت خط ریلی تهران - قزوین - زنجان به 160 کیلومتر افزایش می‌یابد

قیمت نفت اندکی کاهش یافت

آغاز پیش ثبت‌نام محصولات ایران خودرو از امروز

آغاز عرضه 200 هزار دینار ارز اربعین بزودی

جلوگیری از وقوع جرائم ملکی با شفافیت حاصل از سامانه املاک و اسکان

اجتماع عزاداران گیلانی در حرم امام رضا(ع) برگزار می‌شود

اعتراف فرانسه: حملات آمریکا و اسرائیل علیه ایران با قوانین بین‌المللی مطابقت ندارند

بررسی یک نمونه؛ موساد چگونه عملیات روانی می‌کند؟

نماینده مشهد: در مورد حملات اولیه رژیم‌ صهیونیستی موضوع نفوذ مطرح نیست

سرهنگ یمنی: صدها نفر از سران اسرائیل در حملات ایران کشته شده‌اند

کمپین اینفلوئنسر مشهور کره‌ای دربارۀ رهبر انقلاب

آماده سازی مزار شهید ایزدی(حاج رمضان) در حرم حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها)

اینجا آستانه اشرفیه؛ سند شفاف از جنایت اسرائیل

ماجرای نجات سرلشکر موسوی از توطئه ترور

موسویان: گروسی روابط ایران وآژانس را نابود کرد

شهید محمود باقری: خودمان را مدیون و بدهکار انقلاب بدانیم

روایت علایی از برنامه‌ریزی 20 ساله اسرائیل برای جنگ علیه ایران

روزنامه آگاه نوشت: پشت پرده عملیات موساد در ابتدای جنگ

«میشل عزیز» در کتابفروشی‌ها

هوای گیلان خنک می‌شود

مهار آتش‌سوزی تالاب بین‌المللی انزلی در محدوده خمام

در گذشت مادر شهید شجاع یعقوبی در ماسال

کابوس‌ دیدن احتمال مرگ زودرس را 3 برابر افزایش می‌دهد

سیاست‌های حمایتی در بازار سهام فعال می‌شود؛ پایان کابوس بورس؟

از افزایش صادرات نفت به چین تا آغاز صادرات گاز از پارس جنوبی

طلای جهانی سر به زیر ماند

فرهیختگان: اسرائیل 77 برابر ایران در جنگ هزینه کرد

تصمیم وحشیانه خلبانان صهیونیست در طول جنگ تحمیلی علیه ایران

«دکمه خود تخریبی»: سناریویی فاجعه‌بار برای پایان جهان

آزادشدن واردات خودروهای لوکس پس از یک دهه

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 12 تیرماه

نماینده مجلس: خانواده های شهدای جنگ 12 روزه از گروسی شکایت کنند

محدودیت ترافیکی ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی در جاده‌های گیلان

دبیر انجمن صنایع همگن: شورای سیاست‌گذاری خودرو احیا شود

جزئیاتی از چرایی تغییر آبونمان تلفن ثابت

ارزیابی واحدهای آسیب‌دیده آستانه اشرفیه در تجاوز صهیونیست‌ها پایان یافت

میرسلیم: خود مردم با هوشیاری پیام‌رسان‌‌های بیگانه را کنار بگذارند

روزنامه صهیونیستی مدعی همکاری عربستان در جنگ علیه ایران شد

کشف سیاره‌ای نادر به لطف نظریه انیشتین