نسیم گیلان

آخرين مطالب

معاون وزیر صمت: کالاهای اساسی احتکار نشده است گفتگو

معاون وزیر صمت: کالاهای اساسی احتکار نشده است
  بزرگنمايي:

نسیم گیلان - ایرنا / جانشین وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: آخرین بررسی وزارت صمت نشان می دهد که احتکار جدی کالا در کشور نداریم و با هماهنگی نیروی انتظامی و گشت های بازرسی سیار انجام می شود.
«محمدصادق مفتح» روز پنجشنبه در گفت و گویی با اشاره به مدیریت بازار توسط وزارت صمت اعلام کرد: به مردم اطمینان می دهیم که چیزی به عنوان احتکار صنفی، صنعتی و تجاری نداشته ایم.
وی ادامه داد: در سه سطح احتمال احتکار خانگی، صنفی و صنعتی و تجاری وجود دارد احتکار خانگی به خاطر نگرانی مردم است که پدیده نامطلوبی نیست ولی تلاش می کنیم تا با تامین نیاز مصرف کنندگان نگرانی کاهش یابد.
جانشین وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی عنوان کرد: یک نوع دیگر از احتکار صنفی است که با آن برخورد می کنیم رصد کالا را تا آخرین واحد صنفی از سامانه جامع تجارت پیگیری می کنیم.
وی افزود: چندین سال است که کشور به این سامانه رسیدگی مجهز است.به عنوان مثال اگر فروشگاهی کالایی گرفته باشد و فروشنده از فروش آن خودداری کند، با جریمه های سنگین روبرو شده و لغو پروانه می شود.
وی با اشاره به اینکه احتکار تجاری و صنعتی از دیگر موارد است گفت: با این نوع احتکار که تامین مواد اولیه تا تامین کالاست برخورد می شود و از طریق سامانه جامع تجارت از لحظه تخصیص ارز تا آخرین زنجیره قابل پیگیری است.
مقام بیان کرد: واحد صنعتی که واردات مواد اولیه انجام می دهد باید به همان میزان تامین مواد اولیه کارخانجات را برعهده بگیرد که این امر بررسی می شود.
وی تاکید کرد: تا روز گذشته بررسی ها از سامانه تجارت صورت گرفت احتکار جدی وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین کالاهای اساسی استان های مسافرپذیر نداریم گفت: از استان های همجوار سهمیه های اضافی برای استان های مسافر پذیر در نظر گرفته شده است.
جانشین وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی ادامه داد: در مرحله اول به دنبال تامین نیاز کارخانه های تولیدی و حمل و نقل کالاها به سمت فروشگاه ها و مغازه ها هستیم.
بازار
تامین سوخت کامیون ها
مفتح تمچنین گفت: با همکاری وزارت نفت بحث تامین سوخت کامیون ها تامین شده است.
وی عنوان کرد: با هماهنگی شرکت های پخش و وزارت نفت، برنامه ریزی شده است تا کامیون حمل و نقل کالاهای اساسی برای حمل مواد اولیه کارخانه ها و مواد نهایی کارخانه ها به سمت فروشگاه ها خارج از نوبت بتوانند سوخت گازوییل مورد نیاز را تامین کنند و به سرعت کالاها را در اختیار فروشندگان قرار دهند.
مفتح ابراز کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری سایر وزارتخانه ها و وزارت کشور به طور مستمر جلسه های هماهنگی را برگزار می کنند و مصوبه ها و تسریع در برنامه ریزی ها را به نهادها ابلاغ می کند اکنون همه وزارتخانه ها فعال هستند.
تامین برق کارخانه ها
وی با بیان اینکه برق مورد نیاز کارخانه ها نیز تامین شده است گفت: برنامه ریزی با هماهنگی وزارت نیرو صورت گرفته است تا کارخانه های تولیدی و صنعتی دچار مشکل نشوند و بتوانند تولیدات را سریع وارد بازار کنند اکنون هیچ نقصانی برای تامین برق کارخانجات نیست.
سیلوها تکمیل است
وی تاکید کرد: ذخایر استراتژیک کشور تامین شده است بخش بزرگی از نیاز کشور در داخل تولید می شود در تامین گندم برای آرد و نان مشکلی وجود ندارد و سیلوها تکمیل است.
جانشین وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی اضافه کرد: سایر کالاها از جمله مواد اولیه خام روغن نباتی تا پنج ماه آینده تامین شده است و مشکلی نداریم حتی اگر واردات به مشکل بخورد ما در این زمینه ذخایر داریم در مورد سایر کالاها و غذاهای کنسروی از جمله تن ماهی با کارخانجات هماهنگی شده است و هر روز ادامه دارد.
وی به مردم اطمینان داد که اوضاع تامین کالاهای مردم در شرایط عادی است و جای نگرانی ندارد.

لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/821918/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کابوس‌ دیدن احتمال مرگ زودرس را 3 برابر افزایش می‌دهد

سیاست‌های حمایتی در بازار سهام فعال می‌شود؛ پایان کابوس بورس؟

از افزایش صادرات نفت به چین تا آغاز صادرات گاز از پارس جنوبی

طلای جهانی سر به زیر ماند

فرهیختگان: اسرائیل 77 برابر ایران در جنگ هزینه کرد

تصمیم وحشیانه خلبانان صهیونیست در طول جنگ تحمیلی علیه ایران

«دکمه خود تخریبی»: سناریویی فاجعه‌بار برای پایان جهان

آزادشدن واردات خودروهای لوکس پس از یک دهه

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 12 تیرماه

نماینده مجلس: خانواده های شهدای جنگ 12 روزه از گروسی شکایت کنند

محدودیت ترافیکی ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی در جاده‌های گیلان

دبیر انجمن صنایع همگن: شورای سیاست‌گذاری خودرو احیا شود

جزئیاتی از چرایی تغییر آبونمان تلفن ثابت

ارزیابی واحدهای آسیب‌دیده آستانه اشرفیه در تجاوز صهیونیست‌ها پایان یافت

میرسلیم: خود مردم با هوشیاری پیام‌رسان‌‌های بیگانه را کنار بگذارند

روزنامه صهیونیستی مدعی همکاری عربستان در جنگ علیه ایران شد

کشف سیاره‌ای نادر به لطف نظریه انیشتین

ظرفیت تولید تجدیدپذیر تا پایان تیرماه به 3000 مگاوات می‌رسد

نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است؛ گران‌فروشی را گزارش دهید

تصویری از فرمانده جدید هوافضای سپاه در مراسم حسینیه امام خمینی(ره)

واکنش شیخ عیسی قاسم به تهدیدات ترامپ علیه رهبر انقلاب

رایزنی کایا کالاس و وانگ یی درباره ایران

خطر پنهان گرمایش زمین؛ دمای بالا کیفیت خواب میلیاردها نفر را تهدید می‌کند

راه شیری بر فراز صخره‌های مخروطی

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

آیین 800 ساله «علم‌بندان» در ماسوله

اولین گفت‌وگوی دختر شهید سلامی پس از شهادت پدر

وزارت خارجه آمریکا: ایران فوراً با آژانس همکاری کند

واکنش عراقچی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

پزشکیان: دولت با همه ظرفیت‌ها در مسیر جبران خسارت مردم در جنگ تحمیلی گام بر می‌دارد

واکنش سازمان ملل به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی

ادعای آلمان درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط ایران تکذیب شد

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، خیانت به دیپلماسی بود

ونزوئلا: در کنار ایران ایستاده‌ایم

ادعای پنتاگون درباره برنامه هسته‌ای ایران

دستگیری جاسوسی که عکس محل سکونت رایان قاسمیان 2 ماهه را به دشمن داد

اولین شب مراسم عزاداری محرم در حسینیه امام خمینی(ره)؛ کدام چهره‌های سیاسی حضور داشتند؟

سه روشی که می‌توان امام حسین (ع) را در کتاب به کودکان معرفی کرد

تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، 12 تیر 1404

مدارس باید متناسب با نیازهای روز تجهیز شوند

اتصالات پنهان در اعماق زمین: گیاهان فراتر از آنچه می‌بینیم، در خاک ریشه دارند

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

محدودیت ترافیکی در 2 محور گیلان اعمال می‌شود

«احلی من العسل» ، مراسمی به یاد نوجوان دشت کربلا

ایستگاه صلواتی ساده و کوچک کودکان گیلانی